Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol: ελα να κανουμε παρεα μιλαμε για τρελλαμενες ορμονες!!!!!!!:mad::xδεν τον στελνεις εξω για καμια δουλεια???

αααααααααααα τοτε να φωναξουμε ολες μαζι για να σου ερθει γρηγορα!!!!!

Μπα κατι λεει μπας και με στειλει στα οινοφυτα...μακαρι να φυγω γιατι θα σαλτάρω...

μικρο μου κοτοπουλακι!!! το αφεντικο σου εχει σμπαραλιασει τα νευρα αρα δεν σκεφτεσαι σωστα!!! βρε αφου εγω ημουν πριν απο σενα!! εγω στις 12 ιανουαριου:lol::lol:

Εχεις απόλυτο δίκιο....μπερδευτηκα ....ααα εγω στις 16 αλλα φοβαμαι μην κανει οπως την προηγουμενη φορα καμια 60αρια μέρες..παει θα με χτυπήσει εγκεφαλικό....αν και εχω κατι πονάκια στην κοιλα αλλα δεν ξέρω...άντε να ερθει να παω στο γιατρο να δουμε τι θα κάνουμε...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι αλλο να κανεις ναντιμορακι μου;;;τιποτα...μονο υπομονη!Της το ειπα ηδη οτι το πιο σιγουρο ειναι η χοριακη...Κατιουσκα μου δυστηχως ετσι ειναι στην αρχη της εγκυμοσυνης...συντομα ομως θα περασουν ολα αυτα και τοτε σιγα σιγα θα αρχισεις να νιωθεις εγκυος!;)
Υπομονη κοριτσακι μου!!!!ειναι δυσκολο αλλαααααααααα εισαι σιγουρα εγκυουλα και ετσι σου λεει το σπορακι σου οτι ειναι εκει!!!!;)

Ευχαριστω φιλεναδιτσες μου......κανω υπομονη ..τιποτα αλλο!!:)

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αργώ να απαντήσω και δεν σας προλαβαίνω!!!....

Καλημέρα Αθηνούλα και Μαλμεδάκι!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το τσερω Μπιφτεκακι μου αλλα το εκανα για να μας σκασεις ενα χαμογελο!!!!!

Υπομονη μη την σκεφτεσαι την ατιμη!!!

Σκεψου καλυτερα τον καφε που θα πας το απογευμα με τις υπολοιπες!!!!:mad::x:x:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπα κατι λεει μπας και με στειλει στα οινοφυτα...μακαρι να φυγω γιατι θα σαλτάρω...

Εχεις απόλυτο δίκιο....μπερδευτηκα ....ααα εγω στις 16 αλλα φοβαμαι μην κανει οπως την προηγουμενη φορα καμια 60αρια μέρες..παει θα με χτυπήσει εγκεφαλικό....αν και εχω κατι πονάκια στην κοιλα αλλα δεν ξέρω...άντε να ερθει να παω στο γιατρο να δουμε τι θα κάνουμε...

Αντε βρε θα πας εκδρομουλα!!!!!!:lol::lol::lol:

ο καιρος ειναι λιγο χαλια αλλα δεν πειραζει!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε θα πας εκδρομουλα!!!!!!:lol::lol::lol:

ο καιρος ειναι λιγο χαλια αλλα δεν πειραζει!!!!

Μπα τελικα τον ρωτησα τωρα και ειπε ακυρο..:-(:-(:-(:-(

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!ΠΩΠΩ....ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ!!!!!!!:P:p:p

Ναντιουκο μου μακαρι μακαρι μακαρι.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατιουσκα μου δεν θελω να σου πω υπομονη.......αλλα υπομονη :tongue:!!!!Τι να κανεις;;;;;μεσα στο προγραμμα κ αυτα......;)

Ελκαρακακι μου.....φιλια στην αδερφουλα κ φυσικα τα πρεντικτορ κανουν λαθος οποτε.....;)

Αθηνουλα ,Γεωργια ,Μαλμε ....φιλακια!!!!!!:D:D:D:D

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

1819769m0a5ifibme.gif

Ετσι θα τον κανω κομματια....θα τον σπασω στο ξυλο σας λεω!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ορμα κοτοπουλακι μου!!!!

783262ceqf707kbv.gif

Μπουμπουκαααααα μουουουουουουυουουου καλημερα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!ΠΩΠΩ....ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ!!!!!!!:P:p:p

Ναντιουκο μου μακαρι μακαρι μακαρι.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατιουσκα μου δεν θελω να σου πω υπομονη.......αλλα υπομονη :tongue:!!!!Τι να κανεις;;;;;μεσα στο προγραμμα κ αυτα......;)

Ελκαρακακι μου.....φιλια στην αδερφουλα κ φυσικα τα πρεντικτορ κανουν λαθος οποτε.....;)

Αθηνουλα ,Γεωργια ,Μαλμε ....φιλακια!!!!!!:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσακι τι κανεις????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...