Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω ρε κοριτσακια μου!Καθυστερηση ουσιαστικα σημερα ειναι πρωτη μερα αλλα απο τη pregnyl εχουν περασει 17 μερες..υποτιθεται οτι στις 14 ερχεται η περιοδος αν ειναι να ρθει...παιρνει και προγεστερονη ομως...ποιος ξερει...ευχαριστω παντως για τις ευχες σας!!!

Βρε δεν της λες να παει για μια χοριακούλα για να ησυχάσει...

αντε κουκλιτσα μου....

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Κατιουσκα μου υπομονη με τους εμετους ελπιζω να μην κρατησουν [ολυ και να ηρεμησεις!!!

Ναντιμορακι μου μακαρι να μην ερθει η ατιμη!!:mad:

Κοτοπουλακι μου να ερθω να κανω φασαρια????να δειρω καποιον????τι σου κανανε ζουζουνα μου???:mad::x

Καλημέρα γλυκια μου αγάπη...

το κοτοπουλακι σου ετσι του ερχεται να μαδιθεί απο τα νευρα του...

δεν ξερω γιατι ..μαλλον τα ορμονικα μου...εχω και τον σπα@@@@δη και τι να κάνω...:mad::-x:-x

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βρεεεε καλως το καρπουζακι!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακι τι κανεις?????:lol:

καλημερα αθηνουλααααα...καλα ειμαι μια χαρα...περιμενω και εγω την κοκκινη επιδρομη μονο που τη θελω οσο τιποτα αλλο στο κοσμο!!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακιαααα!!

Καλημερα καρπουζάκι μου....

καλημερα αθηνουλααααα...καλα ειμαι μια χαρα...περιμενω και εγω την κοκκινη επιδρομη μονο που τη θελω οσο τιποτα αλλο στο κοσμο!!!

Αχ...δεν φαντάζεσαι και εγω το ιδιο...αντε να ερθει.....μαλλον γι αυτο τα νευρα......

Καλα και εσυ τώρα δεν ειναι λιγο αργότερα?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βρε δεν της λες να παει για μια χοριακούλα για να ησυχάσει...

αντε κουκλιτσα μου....

Καλημέρα γλυκια μου αγάπη...

το κοτοπουλακι σου ετσι του ερχεται να μαδιθεί απο τα νευρα του...

δεν ξερω γιατι ..μαλλον τα ορμονικα μου...εχω και τον σπα@@@@δη και τι να κάνω...:mad::-x:-x

:lol::lol::lol::lol::lol: ελα να κανουμε παρεα μιλαμε για τρελλαμενες ορμονες!!!!!!!:mad::xδεν τον στελνεις εξω για καμια δουλεια???

αααααααααααα τοτε να φωναξουμε ολες μαζι για να σου ερθει γρηγορα!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα Τζορτζάκο μου και Ελκαράκι!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Εγώ...υπομονή...τι άλλο να κάνω?

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ουφ!!!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ????????????????????:mad::x:x:x:x:x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα καρπουζάκι μου....

Αχ...δεν φαντάζεσαι και εγω το ιδιο...αντε να ερθει.....μαλλον γι αυτο τα νευρα......

Καλα και εσυ τώρα δεν ειναι λιγο αργότερα?

μικρο μου κοτοπουλακι!!! το αφεντικο σου εχει σμπαραλιασει τα νευρα αρα δεν σκεφτεσαι σωστα!!! βρε αφου εγω ημουν πριν απο σενα!! εγω στις 12 ιανουαριου:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Κατιουσκα μου υπομονη με τους εμετους ελπιζω να μην κρατησουν [ολυ και να ηρεμησεις!!!

Ναντιμορακι μου μακαρι να μην ερθει η ατιμη!!:mad:

Κοτοπουλακι μου να ερθω να κανω φασαρια????να δειρω καποιον????τι σου κανανε ζουζουνα μου???:mad::x

Καλημερα Αθηνουλα μου...σ ευχαριστω πολυ!!!Μακαρι να κρατησουν για λιγο.....τι να πω....υπομονη μονο......αλλα αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν αισθανομαι εγκυος,αλλα αρρωστη!!!:(:(

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τζορτζάκο μου και Ελκαράκι!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Εγώ...υπομονή...τι άλλο να κάνω?

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ουφ!!!

μικρο μου ναντιμορακι.......υπομονη και επιμονη...ξερω ειναι δυσκολο αλλα το εχουμε περασει ολες ουκ ολιγες φορες!!!:D:D

211442lg20recj1j.gif

Τι αλλο να κανεις ναντιμορακι μου;;;τιποτα...μονο υπομονη!Της το ειπα ηδη οτι το πιο σιγουρο ειναι η χοριακη...Κατιουσκα μου δυστηχως ετσι ειναι στην αρχη της εγκυμοσυνης...συντομα ομως θα περασουν ολα αυτα και τοτε σιγα σιγα θα αρχισεις να νιωθεις εγκυος!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα Αθηνουλα μου...σ ευχαριστω πολυ!!!Μακαρι να κρατησουν για λιγο.....τι να πω....υπομονη μονο......αλλα αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν αισθανομαι εγκυος,αλλα αρρωστη!!!:(:(

Υπομονη κοριτσακι μου!!!!ειναι δυσκολο αλλαααααααααα εισαι σιγουρα εγκυουλα και ετσι σου λεει το σπορακι σου οτι ειναι εκει!!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...