Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα Ναντιμορακι μου!!!!

Το θεμα ειναι οτι δεν εχει φανει η σιχαμενη.......τι τεστ εκανες???

Καλημέρα Κατιουσκάκι μου!!!:D:D:D

Το Clear Blue έκανα. Έχω τσαντιστεί πολύ λέμε!!!:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μωρακια μου τι κανετε?

Λες βρε φατσουλα μου να εγινε η καλη...αχ μακαρι...εχεις πονους περιοδου η τιποτα...μακάρι ..μακαρι ..μακαρι...το ευχομαι απο την ψυχη μου....

Οσο για το τεστ μην μου απελπιζεσαι....ποτε δεν ξερεις..

Κατιουσκακι μου τι κανεις?

Εγω εχω κατι νευρα μου φτενε όλα...εχω και το μ@@@κα το αφεντικο που μου τα εχει κανει πλεξουδες απο το πρωι...ετσι μου ερχεται να του σκασω το αεροθερμο στο κεφαλι..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κανε λιγο υπομονη.....το ξερω πωσ ειναι μια κουβεντα.....αλλα σημασια εχει να μην ερθει η σιχαμενη......ασε τα τεστ!!!;)

Και ριξε μου τωρα παλι ενα χαμογελο........:D:D:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα μωρακια μου τι κανετε?

Λες βρε φατσουλα μου να εγινε η καλη...αχ μακαρι...εχεις πονους περιοδου η τιποτα...μακάρι ..μακαρι ..μακαρι...το ευχομαι απο την ψυχη μου....

Οσο για το τεστ μην μου απελπιζεσαι....ποτε δεν ξερεις..

Κατιουσκακι μου τι κανεις?

Εγω εχω κατι νευρα μου φτενε όλα...εχω και το μ@@@κα το αφεντικο που μου τα εχει κανει πλεξουδες απο το πρωι...ετσι μου ερχεται να του σκασω το αεροθερμο στο κεφαλι..

Καλημερα Τζοτζακι μου.....δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.....εχω εμετους και τα γνωστα....εχω ηδη χασει 2 κιλα!!!!:cool:

Του σου κανει το αφεντικο καλε???:lol::lol::lol::lol:Αμα θες παρεα για ξυλο να ερθουμε!!!

Καλημερα τσουπρες μου!!!!Βλεπω στην αναμονη εισαι ναντιμορακι μου...ευχομαι να ειναι λαθςο το τεστ που εκανες!Κι εγω στην αναμονη ...οχι για μενα αλλα για την αδερφη μου...εκανε σε αυτο το κυκλο της pregnyl και εχουν περασει απο τοτε 17 μερες...περιοδος αφαντη...εκανε χτες ενα clear blue και ενω η γραμμη οτι ειναι εγκυρο το τεστ βγηκε καθαρη...βγηκαν τρεις βουλιτσες στη θεση της καθετης...οχι κανονικη γραμμη αλλα τρεις βουλιτσες....της ειπα να παρει κι αλλο να κανεις σημερα το πρωι...και μαντεψτε πιο πηρε...το πρεντικτορ!αν και της ειχα πει οχι αυτο...τεσπα το εκανε και ειναι αρνητικο....εχει σκασει η καημενη....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα Τζοτζακι μου.....δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.....εχω εμετους και τα γνωστα....εχω ηδη χασει 2 κιλα!!!!:cool:

Του σου κανει το αφεντικο καλε???:lol::lol::lol::lol:Αμα θες παρεα για ξυλο να ερθουμε!!!

Αχ..βρε Κατιουσκακι μου...δεν ειναι τιποτα αυτα...τι να πω και εγω που εχω χορτασει του εμετους αλλα αποτέλεσμα γιοκ:-(:sad::-(

Γι αυτο μην μου αγχωνεσαι να σκεφτεσαι πως ολα ειναι καλα και κοιτα να το ζεις....

Οσο για το αφεντικό σιγουρα έλα να βαλεις κανα χερακι με τον ψειρα που εχω μπλεξει....σου λεω βγάζω καπνούς:mad::-x:-x

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα τσουπρες μου!!!!Βλεπω στην αναμονη εισαι ναντιμορακι μου...ευχομαι να ειναι λαθςο το τεστ που εκανες!Κι εγω στην αναμονη ...οχι για μενα αλλα για την αδερφη μου...εκανε σε αυτο το κυκλο της pregnyl και εχουν περασει απο τοτε 17 μερες...περιοδος αφαντη...εκανε χτες ενα clear blue και ενω η γραμμη οτι ειναι εγκυρο το τεστ βγηκε καθαρη...βγηκαν τρεις βουλιτσες στη θεση της καθετης...οχι κανονικη γραμμη αλλα τρεις βουλιτσες....της ειπα να παρει κι αλλο να κανεις σημερα το πρωι...και μαντεψτε πιο πηρε...το πρεντικτορ!αν και της ειχα πει οχι αυτο...τεσπα το εκανε και ειναι αρνητικο....εχει σκασει η καημενη....

Καλημερα ομορφη!!!!Αχ μωρε μακαρι να ειναι η αδελφουλα σου.....εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ κι αυτη!!!!:(Μα καλα...το πρεντικτορρρρρ!!!!

Μακαρι...μακαρι να ειναι λαθος!!!!

Αχ..βρε Κατιουσκακι μου...δεν ειναι τιποτα αυτα...τι να πω και εγω που εχω χορτασει του εμετους αλλα αποτέλεσμα γιοκ:-(:sad::-(

Γι αυτο μην μου αγχωνεσαι να σκεφτεσαι πως ολα ειναι καλα και κοιτα να το ζεις....

Οσο για το αφεντικό σιγουρα έλα να βαλεις κανα χερακι με τον ψειρα που εχω μπλεξει....σου λεω βγάζω καπνούς:mad::-x:-x

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλα μου....ευχομαι τα καλυτερα για την αδερφούλα σου...

εχει καθυστέριση? πόσες μερούλες? γιατι δεν κανει μια χοριακουλα για σιγουρια...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ευχαριστω ρε κοριτσακια μου!Καθυστερηση ουσιαστικα σημερα ειναι πρωτη μερα αλλα απο τη pregnyl εχουν περασει 17 μερες..υποτιθεται οτι στις 14 ερχεται η περιοδος αν ειναι να ρθει...παιρνει και προγεστερονη ομως...ποιος ξερει...ευχαριστω παντως για τις ευχες σας!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Κατιουσκα μου υπομονη με τους εμετους ελπιζω να μην κρατησουν [ολυ και να ηρεμησεις!!!

Ναντιμορακι μου μακαρι να μην ερθει η ατιμη!!:mad:

Κοτοπουλακι μου να ερθω να κανω φασαρια????να δειρω καποιον????τι σου κανανε ζουζουνα μου???:mad::x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα Ελ μακαρι να ειναι εγκυουλα η αδερφουλα σου και τα τεστακια να κανουν λαθος!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...