Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Θα μπαινω ναι γιατι μου λειψατε πολυ....τη μαιρουλα τη βλεπω συχνα ευτυχως εχω και αυτη ασε που βγηκαμε και συμπεθεροι αυτο πια ηταν το πιο τρελο!Η κουνιαδα της μενει απεναντι μου και ειναι παντρεμενη με πρωτο ξαδελφο της μαμας μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαθηκα Νενακι μου οντως και τελικα κακως χαθηκα γιατι θα μπορουσατε να με βοηθησετε τοσο καιρο-6 μηνες-που ημουν μονη αλλα....

τελοσ παντων...καποια στιγμη θα σας πω την ιστορια μου σαν ενα ωραιο παραμυθι γιατι ετσι ηταν η ζωη μου μεχρι πριν λιγο καιρο αλλα... δυστυχως δεν ειχε αισιο τελος

παντως χαιρομαι που σας ξαναβλεπω....

Ντινακι γλυκο ..απιστευτο μουτρακι;;;;;1647499bss0qi9dx8.gif

Μπορει τα παραμυθια να μην εχουν ολα αισιο τελος....

αλλα καποια στιγμη αρχιζουν αλλα κουνουργια παραμυθακια....που εχουν ενα υπεροχο καταπληκτικο happy end!!!!!!!!!!!! κ ολα τα υπολοιπα κακα πραγματακια ξεθωριαζουν απο το μυαλο μας!;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

να'μαι!!!!!

Ραμονίτσα με το καλό!!! υδροχοακι ε; ελπιζω να τα βρειτε γιατι με τους υδροχους δεν συνεννοεισαι ευκολα! ειναι ο αντρας μου και ξερω. λεμε το ιδιο πραγμα και δεν καταλαβαινομαστε χα χα χα:P θα σε ψαξω χρυσό μου στις φιλες της Κάτιας! Μια μπαλίτσα ειπαμε εισαι;

Ντινακι μου χρονια και ζαμάνια! ήσουν εγκυος; ουτε που το ηξερα! να σου ζησει η μπουμπούκα, να ειναι γερη και δυνατη!πότε γεννηθηκε; εσύ τι επαθες κοπελα μου γιατι τετοια θλίψη;:(

Θα μπαινω ναι γιατι μου λειψατε πολυ....τη μαιρουλα τη βλεπω συχνα ευτυχως εχω και αυτη ασε που βγηκαμε και συμπεθεροι αυτο πια ηταν το πιο τρελο!Η κουνιαδα της μενει απεναντι μου και ειναι παντρεμενη με πρωτο ξαδελφο της μαμας μου!

ναι ειναι πολυ καλο παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ γλυκια...

ελα ρε συ;;;;;;;;;;;;;;; συμπεθεροι;;;;;;;;; ποσο μικρος ειναι ο κοσμος ρε συ;αν ειναι δυνατον......

να'μαι!!!!!

Ραμονίτσα με το καλό!!! υδροχοακι ε; ελπιζω να τα βρειτε γιατι με τους υδροχους δεν συνεννοεισαι ευκολα! ειναι ο αντρας μου και ξερω. λεμε το ιδιο πραγμα και δεν καταλαβαινομαστε χα χα χα:P θα σε ψαξω χρυσό μου στις φιλες της Κάτιας! Μια μπαλίτσα ειπαμε εισαι;

Ντινακι μου χρονια και ζαμάνια! ήσουν εγκυος; ουτε που το ηξερα! να σου ζησει η μπουμπούκα, να ειναι γερη και δυνατη!πότε γεννηθηκε; εσύ τι επαθες κοπελα μου γιατι τετοια θλίψη;:(

Μακ μου..μακ μου..μακ μου!!!!!!!!!!!!!!;)

χαχαχαχ δεν ειμαι πια μπαλιτσα...ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ειμαι....χαχαχα

ειμαι με μια καπελαδουρα...μισοτσιτσιδι..χαχαχαχααχα...

Καλε εχω ακουσει τα καλυτερα για τους υδροχοους,,κ οτι ειναι κ μαμακιδες..χαχαχα πολυ μου αρε αυτο..πολυ πολυ....!

Διαφημίσεις

να'μαι!!!!!

Κοριτσακι δεν ημουν εγκυος εγω η νυφη μου ηταν και γεννησε τη μπουμπου....

Οσο για τη δικη μου τη θλιψη αστο θελει πολυ κουβεντα και δυστυχως πρεπει να βγω τωρα...θα μπω συντομα να τα ξαναπουμε φιλια σε ολες χαρηκα πολυ που σας βρηκα παλι....

Φιλααααααααααααααακια Ντινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σε ξαναδουμε ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κοριτσακι δεν ημουν εγκυος εγω η νυφη μου ηταν και γεννησε τη μπουμπου....

Οσο για τη δικη μου τη θλιψη αστο θελει πολυ κουβεντα και δυστυχως πρεπει να βγω τωρα...θα μπω συντομα να τα ξαναπουμε φιλια σε ολες χαρηκα πολυ που σας βρηκα παλι....

συνελθεεεεεε θα σε δαγκωσω λεμε!:P

ναι ειναι πολυ καλο παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ γλυκια...

ελα ρε συ;;;;;;;;;;;;;;; συμπεθεροι;;;;;;;;; ποσο μικρος ειναι ο κοσμος ρε συ;αν ειναι δυνατον......

αυτό λες; εγω σε εψαχνα στους φιλους της κατιας και ανακαλυψα ότι στους φιλους της ειναι και ενας φιλος μου και συμμαθητής μου (από την 1η γυμνασίου μεχρι την γ λυκειου) ντοινγκ!

Διαφημίσεις

mak..ναι αυτη ειμαι....!!!!!!κατσε να σε κανω φιλη...

αχ σβησε αν μπορεις το ονομα μου ε;;;;;;;;;;;;;

αν κ το δευτεριο ειναι fake.. χαχαχα

Σε εκανα.....;)

Λευτερακηηηηηηηηηηηηηηηη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

την αλλη Πεμπτη ή Παρασκευη αν δεν εχω γεννησει..που χλωμο το βλεπω...μπαινω μεσα το πρωιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....για προκληση

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...