Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μου το ειπαν στο καταστημα λητω οχι στο μαιευτηριο.γενικα εκει μου την εσπασαν.προσπαθισαν να με κανουν να πιστεψω οτι χρειαζομαι ενα σορο πραγματα και δεν το συζηταγαν καν!!!!!!!θα κανω οτι μπορω να θηλασω και να σου πω την αληθεια αυτο με το κατσαρωλακι μου το ειπαν ολοι αλλα αν χρειαστει να φυγεις και αφησεις το μωρο πως βγαζεις γαλα για να φαει οσο θα λειπεις?

έτσι μου λέγανε και εμένα όταν πέρασα από εκεί...ένα σωρό πράγματα που τελικά δεν ξέρεις αν θα χρησιμοποιήσεις...

γνώμη μου είναι να ρίξεις μια ματιά, να ξέρεις τι υπάρχει, αλλά να πάρεις τα απολύτως απαραίτητα και από κει και πέρα ότι χρειαστείς πας και το παίρνεις μετά ή στέλνεις το σύζυγο...

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχω κάποιον να μου την κρατήσει και όπου πάμε, πηγαίνουμε όλοι μαζί.

Πάντως γενικά νομίζω δεν κάνει κακό να έχεις ένα θήλαστρο για ώρα ανάγκης αν και μπορείς να πάρεις και αργότερα αφού δεις και πως θα πάνε τα πράγματα. (Επίσης αν είναι να πάρεις θήλαστρο καλύτερα να το πάρεις από φαρμακείο γιατί το έχουν πιο φθηνά από τα λητώ)

καλα στο λητω πηγα για χαζεμα και για να παρω σουτιεν θηλασμου.σιγα μην παρω πραγματα απο κει.ειναι ολα πανακριβα και απο ποιοτητα δεν ξετρελαθικα.τζαμπο και παλι τζαμπο.ευχαριστω παντως.

ποοοοοοο 8α ειμαι 5 μηνων ε και ολοταχως για 6ο....ρε ελινα././πως περασε ο καιρος ρεεεεεεε

και που να δεις όταν θα γεννηθεί πως θα περνάει ο καιρός... μου φαίνεται πως δεν πέρασε ούτε μήνας από όταν γέννησα....

καλα στο λητω πηγα για χαζεμα και για να παρω σουτιεν θηλασμου.σιγα μην παρω πραγματα απο κει.ειναι ολα πανακριβα και απο ποιοτητα δεν ξετρελαθικα.τζαμπο και παλι τζαμπο.ευχαριστω παντως.

χεχε σωστά....

Διαφημίσεις

παντως ρε κοριτσια αυτο που ειναι ανατριχιασιτκο ειναι τα πονακια τυπου περιοδου..οταν μου σκανε που και που ανατριχιαζω......
εγω πλεον μονο τραβηγματα νιωθω και πονο στη μεση.

και που να δεις όταν θα γεννηθεί πως θα περνάει ο καιρός... μου φαίνεται πως δεν πέρασε ούτε μήνας από όταν γέννησα....
παντως προς το παρον δεν βλεπω την ωρα να ερθει!!!!

Διαφημίσεις

μπηκα να σας διαβασω γία λίγο και η χαρα μου δεν περιγράφεται! ειστε τόσες πολλές εγκυες πια! μπορει να μην σας γραφω συχνα αλλα σας σκεφτομαι συνεχεια να ξερετε! ποσες ομορφες αλλα και δυσκολες πραγματικα στιγμες περασαμε μαζί! τι αγχη τι κλαματα τι γελια και τωρα... ΟΛΑ ΚΑΛΑ! τωρα θα ηθελα για να νιωσω ακόμα καλύτερα να μας ανακοινωσει τα ευχαριστα, το Ναντιμοράκι, η Ελένη (που δεν μπαινει πια αλλά ελπίζω να εμφανιστει σαν κομήτης ξαφνικά για να ανακοινωσει τα ευχάριαστα!), η Ασμίν (άλλη χαμενη ψυχη!), η Στέλλα, το Νικελούδιο, η Κατρουλίτσα....

ποια ξεχναω βρε κοριτσια; :confused:

σας αγαπαω να ξερετε και ας μην σας εχω δει ποτέ! δεν ξεχναω την συμπαρασταση που μου προσφερατε όταν ακόμα και εσεις δεν ειχατε κουραγιο!

φιλακια πολλά, ελπίζω να τα ξαναπουμε συντομα ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...