Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ρε αγαπεσ λυστε μου μια απορία... μεχρι ποσεσ μερεσ νωριτερα απο πητ ερχεται στις πρωταρεσ το μωρο ειδικά αν ειναι μεγάλο?? εχω πητ 26 ιουνίου.. απο ποτε να ειμαι σε...συναγερμό?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοντεύει και αυτή!!! δεν το πιστεύω....
ζαχαρινουλα να σε ρωτησω κατι που το εχω απορεια.εσυ που θυλαζεις το θυλαστρο το χρησιμοποιεις?και αν ναι εχεις και αποστειρωτηρα?και κατι ακομα που μου ειπαν στο λητω.το μητρικο γαλα μπαινει μονο σε πλαστικο μπιμπερο?

ρε αγαπεσ λυστε μου μια απορία... μεχρι ποσεσ μερεσ νωριτερα απο πητ ερχεται στις πρωταρεσ το μωρο ειδικά αν ειναι μεγάλο?? εχω πητ 26 ιουνίου.. απο ποτε να ειμαι σε...συναγερμό?
αλλαζεις μηνα στις 26 μαιου.απο εκει και περα εισαι στο μηνα σου.οπωτε γουσταρει ερχετε.

ο μοντιέ!!!!! δλδ απο 26 μαιου να προσεχω και την αποτρίχωσή μου συν τοις άλλοις...μην με τρέχουν στο γαια με την τριχα κάγκελο!
ασε που μπορει να δει την τριχα το μωρο και να μη θελει να βγει!!!!!

Διαφημίσεις

ζαχαρινουλα να σε ρωτησω κατι που το εχω απορεια.εσυ που θυλαζεις το θυλαστρο το χρησιμοποιεις?και αν ναι εχεις και αποστειρωτηρα?και κατι ακομα που μου ειπαν στο λητω.το μητρικο γαλα μπαινει μονο σε πλαστικο μπιμπερο?

Δεν έχω κάν θήλαστρο!!! Δεν πήρα για να μην μπαίνω στον πειρασμό να βγάζω γάλα αντί να βάζω τη μικρή να θηλάζει και τελικά συνήθισα έτσι. Ξέρω πάντως ότι δεν χρειάζεσαι απαραίτητα αποστειρωτή, μπορείς κάλλιστα να βράσεις ότι χρειάζεται αποστείρωση σε μια κατσαρόλα για 5-10 λεπτά.

Και αυτό που σου είπαν στο ΛΗΤΩ δεν ισχύει. Μπαίνει και σε γυάλινα και σε κάτι ειδικά σακουλάκια φύλαξης. Από ότι διάβασα εδώ στην ενότητα του θηλασμού η Αγλαϊα Παπαδήμα (πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού) λέει ότι μπορείς να το φυλάξεις ακόμη και σε γυάλινα δοχεία από μαρμελάδες αφού πρώτα τα αποστειρώσεις.....

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

αρα αλλαζω μηνα καθε 26......26 φεβρουαρίου ποσων μηνων θα ειμαι???

βοηθηστε στο μετρημα ρε λειπει και η μπιπιτσααααααααα

θα κλεινεις τον πεμπτο και θα μπαινεις στον εκτο.

Διαφημίσεις

Δεν έχω κάν θήλαστρο!!! Δεν πήρα για να μην μπαίνω στον πειρασμό να βγάζω γάλα αντί να βάζω τη μικρή να θηλάζει και τελικά συνήθισα έτσι. Ξέρω πάντως ότι δεν χρειάζεσαι απαραίτητα αποστειρωτή, μπορείς κάλλιστα να βράσεις ότι χρειάζεται αποστείρωση σε μια κατσαρόλα για 5-10 λεπτά.

Και αυτό που σου είπαν στο ΛΗΤΩ δεν ισχύει. Μπαίνει και σε γυάλινα και σε κάτι ειδικά σακουλάκια φύλαξης. Από ότι διάβασα εδώ στην ενότητα του θηλασμού η Αγλαϊα Παπαδήμα (πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού) λέει ότι μπορείς να το φυλάξεις ακόμη και σε γυάλινα δοχεία από μαρμελάδες αφού πρώτα τα αποστειρώσεις.....

μου το ειπαν στο καταστημα λητω οχι στο μαιευτηριο.γενικα εκει μου την εσπασαν.προσπαθισαν να με κανουν να πιστεψω οτι χρειαζομαι ενα σορο πραγματα και δεν το συζηταγαν καν!!!!!!!θα κανω οτι μπορω να θηλασω και να σου πω την αληθεια αυτο με το κατσαρωλακι μου το ειπαν ολοι αλλα αν χρειαστει να φυγεις και αφησεις το μωρο πως βγαζεις γαλα για να φαει οσο θα λειπεις?

Μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχω κάποιον να μου την κρατήσει και όπου πάμε, πηγαίνουμε όλοι μαζί.

Πάντως γενικά νομίζω δεν κάνει κακό να έχεις ένα θήλαστρο για ώρα ανάγκης αν και μπορείς να πάρεις και αργότερα αφού δεις και πως θα πάνε τα πράγματα. (Επίσης αν είναι να πάρεις θήλαστρο καλύτερα να το πάρεις από φαρμακείο γιατί το έχουν πιο φθηνά από τα λητώ)

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

ποοοοοοο 8α ειμαι 5 μηνων ε και ολοταχως για 6ο....ρε ελινα././πως περασε ο καιρος ρεεεεεεε
καλε εδω στη ζαχαρινη λεγαμε συγχαρητηρια πριν λιγο και τωρα το παιδι περασε τον πεμπτο μηνα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...