Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα ειναι κριμα γιατι οταν εισαι 14 χρονια με εναν ανθρωπο και τα 9 πολυ πιο κοντά και προσωπικα και σε επιπεδο δουλειας..και οταν σου δειχνει οτι χαιρεται παρα πολυ με την εγκυμοσυνη σου τελικά ειναι κρίμα να μην σε υπερασπίζεται απέναντι στην κακοηθεια του άλλου...κριμα..

ενιγουει...ας πουμε κατι χαρωπο

εγωαυτο που ξερω ειναι οτι τα αφεντικα ειναι παντα αφεντικα.οσο κολλητη και να νιωθεις υπαρχει παντα η διαφορα οτι αυτος σε πληρωνει.

Κοριτσακια μου σας αφηνω εκατσα πολυ ωρα και τωρα ποναω παντου!!!!

καλο μεσημερι σε ολες!!!!

φιλακια!!

φιλάκια!! Καλή ξεκούραση!!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

εχουν αγγελο που τα φυλαει και η παναγιτσα δεν τα αφηνει.αλλιως δεν εξηγειται κοριτσια.

προσπαθω να ηρεμισω θα μπω και για ντουζακι και βλεπουμε.

ζαχαρινι μου θα γεννησω θεσσαλονικη.εχω μιαμιση ωρα δρομο και απο την αρχη της εγκυμοσυνης παρακαλουσα να μην αρχισουν πονοι και φυγω με το αγχος αν θα προλαβω γιατι τα δευτερα βγαινουν πιο γρηγορα λενε.οποτε αφου εφτασα 5 μερες πριν και το μωρο ειναι καλα ειπα στον γιατρο μου οτι θελω να γεννησω να μην ειμαι με το αγχος.μου ειπε οτι ειμαι στο τελος ουτως ή αλλως και καταλαβαινει το αγχος μου και δεν υπαρχει καποιο προβλημα το να γεννησω 5 μερες νωριτερα.

κατια μου αθηνα μου και ολες (δε θελω να ξεχασω καμια)σας ευχαριστω για την συντροφια σας τοσο κατα την διαρκεια της προσπαθειας της εγκυμοσυνης οσο και κατα τη διαρκεια της.καντε καμια προσευχη να πανε ολα καλα αλλα και για το κοριτσακι μου μη γινει τιποτα γιατι θα τρελλαθω.

Κοριτσακι μου με το καλο και μ ενα πονο!!!Εχεις την αγαπη μου,την σκεψη μου και ολη μου την θετικη ενεργεια........ολα θα πανε τελεια και η κορακλα σου θα ειναι μια χαρα!!!!Ολες τις ευχες του κοσμου σου τις στελνω!!!!!!!:D:D:D:D

οοοσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι μυστικο δεν σου λεμε το ονομα της!!!!:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάτια σου έστειλα!! Είδα και τις φώτο σου και έχω να πω ένα πράγμα: είσαι μια κούκλα!!

:oops::oops:Ευχαριστω.....παω τωρα να σε βρω γιατι εμπλεξα με δουλεια!!

Κοριτσακια μου σας αφηνω εκατσα πολυ ωρα και τωρα ποναω παντου!!!!

Φιλακααααα

καλο μεσημερι σε ολες!!!!

φιλακια!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κάτια ξέρουν όλοι για την εγκυμοσύνη σου; Πήγα να γράψω στο facebook ότι σε λίγο θα έχεις και εσύ ένα τέτοιο μωράκι αλλά μετά σκέφτηκα ότι ίσως κάποιοι να μην το ξέρουν...

Διαφημίσεις

κοριτσια μου φευγω.παω να ηρεμισω λιγο.

πολλα φιλακια σε ολες.θα τα πουμε με τον μπεμπη πια!!!

Καλή ξεκούραση!!! Με το καλό ο μπεμπούλης!!! Όλα θα πάνε τέλεια!!!:)

κοριτσια μου φευγω.παω να ηρεμισω λιγο.

πολλα φιλακια σε ολες.θα τα πουμε με τον μπεμπη πια!!!

αντε κοριτσακι μου.με το καλο.να γινουν ολα ευκολα γρηγορα και ευτυχισμενα.φιλακια στην μικρη σου και να ζουλιξεις απο μενα το μπεμπη σου.

θα ξανα πεταξω ασχετο αλλα δεν μπαινω συχνα και δεν μπορω να διαβασω τοσες σελιδες.εχω μεινει πισω.η κρις ειναι καλα?το μπεμπουλινι?προχωραει το θεμα κανονικα?

Διαφημίσεις

Δεν έχω ιδέα!! Ας μας πει όποια ξέρει γιατί και εγώ μπαίνω σπάνια....και για τη ραμονίτσα;;;
για τη ραμονιτσα ρωτησα πριν λιγο.γενναει μεχρι της 18 του μηνα.

Κάτια ξέρουν όλοι για την εγκυμοσύνη σου; Πήγα να γράψω στο facebook ότι σε λίγο θα έχεις και εσύ ένα τέτοιο μωράκι αλλά μετά σκέφτηκα ότι ίσως κάποιοι να μην το ξέρουν...

Ναι πλεον ολοι το ξερουν γραψτε ελευθερα!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...