Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αραχτηηηηηηη!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: το καλυτερο!!!!!

γυρω στις 5 θα φυγουμε απο εδω κατα τις 6,30 με 7 θα ειμαστε θεσσαλονικη θα παω στο γιατρο και ή μπω κατευθειαν ή θα παει 12 για αλλαξει μερα και μετα.αν και με το αγχος που εχω το κοβω να μπαινω κατευθειαν.

Προσπαθησε να ηρεμησεις το ξερεις οτι δεν κανεις καλο και στο μπεμπη σου!!!!

Οποτε αυριο το πρωι θα ξεκινησουν τη διαδικασια ετσι δεν ειναι???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρω στις 5 θα φυγουμε απο εδω κατα τις 6,30 με 7 θα ειμαστε θεσσαλονικη θα παω στο γιατρο και ή μπω κατευθειαν ή θα παει 12 για αλλαξει μερα και μετα.αν και με το αγχος που εχω το κοβω να μπαινω κατευθειαν.
αχ τι καλα.αντε με το καλο.παντως πολυ χαλαρα το αντιμετωπιζεις.αντι να αγχωνεσαι για το εντος κοιλιας ακομα σκεφτεσαι το καρουμπαλο?

συμπεθερα επικεντρωσου στον ηλιοσπορο και τα αλλα απλα προσπερασε τα.τωρα το θεμα μας ειναι οι κοιλιες μας.αντε μπραβο.το μηνυμα το πηρες?

μπαααα συμπεθερα...κατι διευκρινησεις θελανε για το τεύχος.....το αφεντικο ουτε που μπήκε στην διαδικασια να ρωτησει τι σκατα εχω και αν ειμαι καλα..ουτε ενα ητλεφωνο....μετα απο 14 χρόνια....τι να πω τι να πω

απλά σκέφτομαι άλλα πράγματα για να αδειασει το κεφάλι μου γιατι θα σπάσει τελικά

Οχιιιιιι να μην σπασει ας σπασει το δικο τους καλυτερα!!!

Γιατι να μπει καλη μου τον ρωτησες κυρια μου για να μεινεις εγκυος????

οχι για πες μου οποτε σου κανει μουτρα εσυ απλα αμα μπορεις γραψτον!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

nai nai elina to phra...και κατι ειδα εδω που ελεγε η νενος για 6 η ωρα τερμα πατηδιων αυριο τελικα./.και θα εχουμε και μεγαλη συμμετοχη μοαθψοαψαψαθψαθψθ
ναι τελικα αυριο.ωραια θα περασουμε.την αλλη φορα τελικα ειμασταν με τη νενος οι δυο μας!!!!!!!!4 ωρες καφε πιναμε!!!!!!!βγαλαμε τα φτυαρια!!!!!!!!χαμος:lol::lol::lol::lol::lol:

Οχιιιιιι να μην σπασει ας σπασει το δικο τους καλυτερα!!!

Γιατι να μπει καλη μου τον ρωτησες κυρια μου για να μεινεις εγκυος????

οχι για πες μου οποτε σου κανει μουτρα εσυ απλα αμα μπορεις γραψτον!!!

τελικα αθηνουλι οταν τους τα φερνεις ειναι οοοοολοι εκστασιασμενοι...οταν δεν μπορεις να τα φερεις λογω κουρασης, και λογω του οτι η αγορα παει σκατα... ε τοτε το παιζουν θλιμενοι επιχδειρηματίες... φαντασου οτι την παρασκευη πεταχτηκε συνεργατης του και μου ειπε και καλα μεταξυ σοβαρου και αστειο πηγεσ και γκαστρωθηκεσ και εισαι αχρηστη και δεν μπορουμε να σε απολυσουμε κλπ κλπο και εκεινος δεν ειπε τπτ ουτε μια κουβεντα...εγω αυτο πώς να το εκλάνω δηλαδή??

αλλα δεν θα κανω σε κανεναν την χαρη να παραιτηθω μετα απο τοσα χρονια..,.ας κανουν οτι θελουν....ας με απολυσουν αμα εχουν τα φραγκα...

dZJip3.png

μπαααα συμπεθερα...κατι διευκρινησεις θελανε για το τεύχος.....το αφεντικο ουτε που μπήκε στην διαδικασια να ρωτησει τι σκατα εχω και αν ειμαι καλα..ουτε ενα ητλεφωνο....μετα απο 14 χρόνια....τι να πω τι να πω

απλά σκέφτομαι άλλα πράγματα για να αδειασει το κεφάλι μου γιατι θα σπάσει τελικά

Τέλεια!!! Ήθελα να'ξερα τι έχουν στο μυαλό τους μερικοί άνθρωποι!! Το καλύτερο πάντως είναι αυτό που λένε και τα κορίτσια...γράψιμο...κάποιοι μόνο από αυτό καταλαβαίνουν...

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

τελικα αθηνουλι οταν τους τα φερνεις ειναι οοοοολοι εκστασιασμενοι...οταν δεν μπορεις να τα φερεις λογω κουρασης, και λογω του οτι η αγορα παει σκατα... ε τοτε το παιζουν θλιμενοι επιχδειρηματίες... φαντασου οτι την παρασκευη πεταχτηκε συνεργατης του και μου ειπε και καλα μεταξυ σοβαρου και αστειο πηγεσ και γκαστρωθηκεσ και εισαι αχρηστη και δεν μπορουμε να σε απολυσουμε κλπ κλπο και εκεινος δεν ειπε τπτ ουτε μια κουβεντα...εγω αυτο πώς να το εκλάνω δηλαδή??

αλλα δεν θα κανω σε κανεναν την χαρη να παραιτηθω μετα απο τοσα χρονια..,.ας κανουν οτι θελουν....ας με απολυσουν αμα εχουν τα φραγκα...

:mad::x:x:x:x:x:x:x σιγα να μην σε απολυσουν!!!!

Αφου δεν μπορουν και το ξερουν!!!!οποτε κανε οτι θελεις και για οσο μπορεις και αστους να κοψουν το λαιμο τους!!!!!

Εννοειται οτι ειναι αχαριστος ο κοσμος!!!!!

εσυ παψε να το σκεφτεσαι και κοιτα να εχεις την ηρεμια σου!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

απλα ειναι κριμα γιατι οταν εισαι 14 χρονια με εναν ανθρωπο και τα 9 πολυ πιο κοντά και προσωπικα και σε επιπεδο δουλειας..και οταν σου δειχνει οτι χαιρεται παρα πολυ με την εγκυμοσυνη σου τελικά ειναι κρίμα να μην σε υπερασπίζεται απέναντι στην κακοηθεια του άλλου...κριμα..

ενιγουει...ας πουμε κατι χαρωπο

dZJip3.png

καλα κι εσυ να γκαστρωθεις χωρις πρωτα να τους ρωτησεις???τι θρασος!!!!!!!ντροπη

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μονο ντροπηηηηη ΑΙΣΧΟΣΣΣΣ!!!

Που πας κυρια μου χωρις συζητηση με τον εργοδοτη σου!!!!!εεεεεεεεεεεεεεεεε???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...