Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Οσιιιι.......κλαψ....στειλε μου με πμ πως εισαι γραμμενη και θα σε βρω απ τα κοριτσια

Θα σου στείλω πρόσκληση! Κάπου είδα μια Κάτια από Κόρινθο;)

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσιιιι.......κλαψ....στειλε μου με πμ πως εισαι γραμμενη και θα σε βρω απ τα κοριτσια

οοοσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι μυστικο δεν σου λεμε το ονομα της!!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε κοριτσια νιωθω πολύ μπερρδεμενη....τεσπα 8α δω τι θα κανω μ αυτο το θεμα...οσο για ψωνια...οκ εγω να παω να ψωνισω./.αλλα ΤΙ να ψωνισω που δεν ξερω ακομη φυλο?

dZJip3.png

δεν ξερω ρε κοριτσια νιωθω πολύ μπερρδεμενη....τεσπα 8α δω τι θα κανω μ αυτο το θεμα...οσο για ψωνια...οκ εγω να παω να ψωνισω./.αλλα ΤΙ να ψωνισω που δεν ξερω ακομη φυλο?

unisex είναι και πιο ενδιαφέροντα σε χρώματα!!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

το οτι σε προβληματιζει τι θα αγορασεις αφου πρωτα μιλησες στο τηλ με το γραφειο να το παρω σαν καλο?

γυρω στις 5 θα φυγουμε απο εδω κατα τις 6,30 με 7 θα ειμαστε θεσσαλονικη θα παω στο γιατρο και ή μπω κατευθειαν ή θα παει 12 για αλλαξει μερα και μετα.αν και με το αγχος που εχω το κοβω να μπαινω κατευθειαν.

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

:lol::lol::lol::lol::lol: ουδετεραααα το καλυτερο!!!!αλλα θα μαθεις στο β-επιπεδου!!για ποσο νομιζει οτι θα κρυβεται!!!

παρε μαζι σου και καμια σοκολατα γιατι μπορει να σου χρειαστει!!!

χαχα τελικά το μαρτύρησες!!!

ναι μωρε ειναι εγκυουλα και ειπα να μην την στεναχωρω!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μπαααα συμπεθερα...κατι διευκρινησεις θελανε για το τεύχος.....το αφεντικο ουτε που μπήκε στην διαδικασια να ρωτησει τι σκατα εχω και αν ειμαι καλα..ουτε ενα ητλεφωνο....μετα απο 14 χρόνια....τι να πω τι να πω

απλά σκέφτομαι άλλα πράγματα για να αδειασει το κεφάλι μου γιατι θα σπάσει τελικά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...