Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τι ειναι γκαστρωμενο στρογγυλο στη μεση της εγκυμοσινης και αντι να τη νοιαζει τι χρωμα μωρουδιακα θα αγορασει εχει φαει κολλημα με τα επαγγελματικα της ενω ξερει εκ των πρωτερων οτι ολα αυτα ειναι μαλ@@@@@ες? Η ΜΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπα νατα μασ....τηλεφωνο απο την δουλεια...επανερχομαι...αναλογως της καταστασης

συμπεθερα...κατανοεις φανταζομαι τι εχει να γινει

Τιποτα να μην γινει γραψτους κανονικα και ασχολησου με το τι θα ψωνισεις στο μωρακι σου!!!!!!!!!:wink:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ρε κοριτσια ασχετο αλλα εχουμε νεα της ραμονιτσας?????γενναει??????γεννησε?????????

Μεχρι εχθες το βραδυ δεν ειχε γεννηση νομιζω 18-19 της ειπε ο γιατρος!!!!!

εσυ κοριτσακι ποτε εχεις ΠΗΤ?

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οπα νατα μασ....τηλεφωνο απο την δουλεια...επανερχομαι...αναλογως της καταστασης

συμπεθερα...κατανοεις φανταζομαι τι εχει να γινει

τσ τσ πρέπει να εφαρμόσεις το σύστημα του άνδρα μου...δεν σηκώνει το τηλέφωνο όταν παίρνουν από τη δουλειά σε άσχετες ώρες ή όταν έχει άδεια...;)

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

τσ τσ πρέπει να εφαρμόσεις το σύστημα του άνδρα μου...δεν σηκώνει το τηλέφωνο όταν παίρνουν από τη δουλειά σε άσχετες ώρες ή όταν έχει άδεια...;)

Σωστοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!Ετσι πρεπει!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εχουν αγγελο που τα φυλαει και η παναγιτσα δεν τα αφηνει.αλλιως δεν εξηγειται κοριτσια.

προσπαθω να ηρεμισω θα μπω και για ντουζακι και βλεπουμε.

ζαχαρινι μου θα γεννησω θεσσαλονικη.εχω μιαμιση ωρα δρομο και απο την αρχη της εγκυμοσυνης παρακαλουσα να μην αρχισουν πονοι και φυγω με το αγχος αν θα προλαβω γιατι τα δευτερα βγαινουν πιο γρηγορα λενε.οποτε αφου εφτασα 5 μερες πριν και το μωρο ειναι καλα ειπα στον γιατρο μου οτι θελω να γεννησω να μην ειμαι με το αγχος.μου ειπε οτι ειμαι στο τελος ουτως ή αλλως και καταλαβαινει το αγχος μου και δεν υπαρχει καποιο προβλημα το να γεννησω 5 μερες νωριτερα.

κατια μου αθηνα μου και ολες (δε θελω να ξεχασω καμια)σας ευχαριστω για την συντροφια σας τοσο κατα την διαρκεια της προσπαθειας της εγκυμοσυνης οσο και κατα τη διαρκεια της.καντε καμια προσευχη να πανε ολα καλα αλλα και για το κοριτσακι μου μη γινει τιποτα γιατι θα τρελλαθω.

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

ναιι!

Δεν σε έχω προσθέσει;; έχω βάλει σίγουρα τη Μάχη και την Αθηνά και την Νadine

Οσιιιι.......κλαψ....στειλε μου με πμ πως εισαι γραμμενη και θα σε βρω απ τα κοριτσια

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Και πολυ καλα κανει!!!!!!

Μαρααααααααααααααααα ακους????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εχουν αγγελο που τα φυλαει και η παναγιτσα δεν τα αφηνει.αλλιως δεν εξηγειται κοριτσια.

ζαχαρινι μου θα γεννησω θεσσαλονικη.εχω μιαμιση ωρα δρομο και απο την αρχη της εγκυμοσυνης παρακαλουσα να μην αρχισουν πονοι και φυγω με το αγχος αν θα προλαβω γιατι τα δευτερα βγαινουν πιο γρηγορα λενε.οποτε αφου εφτασα 5 μερες πριν και το μωρο ειναι καλα ειπα στον γιατρο μου οτι θελω να γεννησω να μην ειμαι με το αγχος.μου ειπε οτι ειμαι στο τελος ουτως ή αλλως και καταλαβαινει το αγχος μου και δεν υπαρχει καποιο προβλημα το να γεννησω 5 μερες νωριτερα.

κατια μου αθηνα μου και ολες (δε θελω να ξεχασω καμια)σας ευχαριστω για την συντροφια σας τοσο κατα την διαρκεια της προσπαθειας της εγκυμοσυνης οσο και κατα τη διαρκεια της.καντε καμια προσευχη να πανε ολα καλα αλλα και για το κοριτσακι μου μη γινει τιποτα γιατι θα τρελλαθω.

Mε το καλό Ρενιβάκι!! Όλα καλά θα πάνε!! Και το κοριτσάκαι σου μια χαρά θα είναι!! Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Μεχρι εχθες το βραδυ δεν ειχε γεννηση νομιζω 18-19 της ειπε ο γιατρος!!!!!

εσυ κοριτσακι ποτε εχεις ΠΗΤ?

21 ιουνιου αλλα απο οτι μου ειπε η γιατρος το μπεμπε ειναι μεγαλο το ιδιο και η λεκανη μου και δεν βλεπει να τον τρωω το μηνα.

Ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου μην σκεφτεσαι αρνητικα!!!!

Η μικρη σου ειναι μια χαρα αυτο σας το ειπανε και οι γιατροι οποτε συγκεντρωσου στον μικρο σου για λιγο και μετα θα εισαστε ολοι μαζι!!!!

Τι ωρα θα μπεις σημερα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

21 ιουνιου αλλα απο οτι μου ειπε η γιατρος το μπεμπε ειναι μεγαλο το ιδιο και η λεκανη μου και δεν βλεπει να τον τρωω το μηνα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπραβοοοοο η μπουμπουκα με το καλο κοριτσακι μου και γερο παιδι να ειναι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...