Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτια απο ονειρα αλλο τιποτα... προσπαθησε να μην σε επηρεαζουν μετα... και εγω απο το απογευμα και μετα κοιμομουνα και ορθια... βρε μπας και εχεις και εσυ μπεμπη? λεμε τωρα....

Αθηνουλα να με ενημερωσεις την δολια την μανα ποτε θα πας να γεννησεις.... γιατι δεν προλαβαινω να σας παρακολουθω....

Γεωργιτσα μας συμφερει που και που να το χανουμε λιγακι....:wink:

Επισης ετοιμαζουμε βαπτιση για 20 Ιουνιου..... και εννοειτε πως θα σας καλεσω και επισημα αλλα το λέω και τωρα για να προετοιμαστειτε... και εσυ Αθηνουλα θα ερθεις μαζι με τον μπεμπη... μια χαρα θα ειστε... περιπου 3 μηνων...

Ειναι και η Μαρα στην παρεα και την ξεχασα? Φιλακια και καλημερα Μάρα...

Ξεχασα και καμια άλλη?

a84026bdda.png

Αυτό με τα όνειρα το επιβεβαιώνω και εγώ!! Τρελοί εφιαλτές συν ότι έβλεπα στα όνερια μου ανθρώπους άσχετους που δεν τους βλέπω συχνά.....

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε;;

Καλημερα Ζαχαρινακι εμεις ειμαστε μια χαρα εσεις???

φοβερη η μικρη σου!!!!:lol:

καλημερα!

τι μου κανετε;

Καλημερα κοριτσακι τι κανεις???ετοιμαστηκες??

Κάτια απο ονειρα αλλο τιποτα... προσπαθησε να μην σε επηρεαζουν μετα... και εγω απο το απογευμα και μετα κοιμομουνα και ορθια... βρε μπας και εχεις και εσυ μπεμπη? λεμε τωρα....

Αθηνουλα να με ενημερωσεις την δολια την μανα ποτε θα πας να γεννησεις.... γιατι δεν προλαβαινω να σας παρακολουθω....

Γεωργιτσα μας συμφερει που και που να το χανουμε λιγακι....:wink:

Επισης ετοιμαζουμε βαπτιση για 20 Ιουνιου..... και εννοειτε πως θα σας καλεσω και επισημα αλλα το λέω και τωρα για να προετοιμαστειτε... και εσυ Αθηνουλα θα ερθεις μαζι με τον μπεμπη... μια χαρα θα ειστε... περιπου 3 μηνων...

Ειναι και η Μαρα στην παρεα και την ξεχασα? Φιλακια και καλημερα Μάρα...

Ξεχασα και καμια άλλη?

Μην ανησυχεις Μαχουλα μου θα σε ενημερωσω!!!!:lol:

Να μαστε καλα θα ηθελα να ερθουμε!!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

edv edv κ εγω...καλημερα μαχουλη κ με το καλο η βαφτιση του μπουμπουδιου

αντε βρε Μαρα που εξαφανιστηκες???

καλημερααααα!!!!!τι κανετε?

Καλημερα Ελινακι τι κανεις??????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα Ζαχαρινακι εμεις ειμαστε μια χαρα εσεις???

φοβερη η μικρη σου!!!!

Που να τη δεις και από κοντά!!! Παράδεισος!!!:P Ώρες ώρες με τρελαίνει...θέλει συνέχεια την προσοχή μας...άλλες ώρες πάλι λέω πως είναι δυνατόν αυτό το υπέροχο πλασματάκι να είναι δικό μου!!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

Και που εισαι ακομα!!!!!εχεις να δεις?????

εγω εβλεπα αιμα οτι εχασα το μωρο οτι γεννηθηκε αρρωστο οτι μ@@@α μπορεις να φανταστεις!!!!!

Και οσες ρωτησα μου ειπανε οτι τα ιδια βλεπανε!!!!μαλλον απο το αγχος μας ειναι!!!!παντως δεν εισαι η μονη!!!:rolleyes:

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε;;

καλημερα!

τι μου κανετε;

Αχ...δεν την παλευω με τα ονειρα....τι ειναι αυτο το πραγμα ρε γμτ!!!

Τουλαχιστον δεν ειναι κατι που συμβαινει μονο σε μενα....

Μαχουλα μου δεν εχω ακομη υπνηλιες.....αλλα εμετους και ανακατεμα......συνεχεια το στομαχι μου ειναι χαλια....τωρα δεν ξερω εαν αυτο ειναι υπνηλια αλλα ενω ειμαι καλα απο θεμα υπνου μολις παει 10.30 το βραδυ παντα με περνει ο υπνος στον καναπε!!:rolleyes:

Καλημερα Ζαχαρινη μου και Πενυβακι μου!!!!Τι μου κανετε κοριτσακια μου?????

Ζαχαρινη μου τι κανει το κουκλακι σου???

Πενυβακι μου....πως εισαι....πλησιαζουν οι μερες εεε!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...