Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ δεν σας είπα τι έπαθα σήμερα...μου έσπασε ένα δόντι (ευτυχώς στο πλάι!), μάλλον προχθές που έφαγα μια μπριζόλα ένα παλιοκόκαλο σφηνώθηκε και μου το ράγισε!

Μπουχούουουουου!!!!!!!!!

Παρ'ολ'αυτά ένα χαμόγελο μπορώ να σας ριξω.....:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσακι μου....δεν σου εχουνε πει οτι απο την μπριζολα τρωμε μονο το κρεας????.....οχι τα κοκκαλα δεν τρωγονται!!!:lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Λοιπον εγω νομιζω οτι το χανω...εχτες ειδα στον υπνο μου ότι ημουν ντυμένη νυφη....τι σημαινει αυτο? Μηπως ότι η Ναντια μετα τον καφε αυριο να με πεταξυ μεχρι το Δαφνι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μας πεφτει κοντα γι αυτο και την αγκαρευω...

Δεν τσερω τι σημαινει κοτοπουλακι μου!!!

αντε Μαρηηηηηηηηηηηη που θα πας στο δαφνι!!!!

Ξανα καλημερα κοριτσακια...

πριν σας εγραψε και ο μπεμπης καλημερα αλλα μετα πατησε τσιριδες...

Ελπιζω να κοιμηθει λιγακι γιατι μου λειψατε πολυ πολυ...

Αθηνούλα ποτε γεννάς? Κάτια όλα καλα? Γεωργιτσα ζουζουνιτσα μου τι κανεις?

Ναντιμορακι μου ουουουουουο....

Καλημερα Μαχουλα μου αντε βαλτον για νανι και ελα!!!

Εχθες μου ειπε μεχρι 4-03!!!!:lol::lol::lol:αλλα αυτη ειναι τελευταια ημερομηνια που μου δινει!!!δεν γινεται να με αφησει παραπανω με το ζαχαρο απλα οσο περισσοτερο το αφησει μεσα ειναι καλυτερα για το μικρο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Οπως εγραψα και νωρητερα νομιζο πως εχει αρχισει και μου λασκαρει..:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακι μου....δεν σου εχουνε πει οτι απο την μπριζολα τρωμε μονο το κρεας????.....οχι τα κοκκαλα δεν τρωγονται!!!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μαλλον στην προηγουμενη ζωη της θα ητανε σκυλακι!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Οπως εγραψα και νωρητερα νομιζο πως εχει αρχισει και μου λασκαρει..:tongue::tongue::tongue:

Οχι κοτοπουλακι μου δεν σου λασκαρει!!!!!!!

ηρεμησε λιγακι και χαλαρωσε γιατι αμα το χασουμε απο τωρα καηκαμε!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αχ το κουκλι μου......λεω κι εγω..τι ειναι αυτα που εγραψε η Μαχουλα??:lol::lol::lol:Καλα ειμαι κι εγω κοριτσακι μου.....τα απογευματα βεβαια ειμαι λιγο για να σερνομαι...αλλα το παλευω!!!:D

Με την Αsmin εχει μιλησει καμια σας??εχουμε κανενα νεο της?

Ειχα μιλησει μαζι της μεσω fb τον προηγουμενο μηνα.Της ειχα στειλει μυνημα για να δω τι κανει....αργησε να μου απαντησει γιατι οπως μου ειπε μπαινει σπανια κι εκει!!Ειναι καλα και προφανως ακομη το προσπαθει...δεν ηθελα να ρωτησω και λεπτομερειες....παντως μου ειπε οτι δεν θελει να μπαινει στο παρεντς γιατι την αγχωνει!!!Σημασια εχει οτι ειναι καλα!!!

Βρε κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο????

Τον τελευταιο καιρο κανω ανησυχο υπνο.......βλεπω ασχημα ονειρα....εφιαλτες...και μερικες φορες ξυπναω και φοβαμαι....νομιζω οτι κατι ακουω και τετοια!!!

Μου ειπανε οτι συμβαινει αρκετα συχνα στις εγκυμονουσες......εχει καμια σας αναλογη εμπειρια???:confused:

Αχ το κουκλι μου......λεω κι εγω..τι ειναι αυτα που εγραψε η Μαχουλα??:lol::lol::lol:Καλα ειμαι κι εγω κοριτσακι μου.....τα απογευματα βεβαια ειμαι λιγο για να σερνομαι...αλλα το παλευω!!!:D

Ειχα μιλησει μαζι της μεσω fb τον προηγουμενο μηνα.Της ειχα στειλει μυνημα για να δω τι κανει....αργησε να μου απαντησει γιατι οπως μου ειπε μπαινει σπανια κι εκει!!Ειναι καλα και προφανως ακομη το προσπαθει...δεν ηθελα να ρωτησω και λεπτομερειες....παντως μου ειπε οτι δεν θελει να μπαινει στο παρεντς γιατι την αγχωνει!!!Σημασια εχει οτι ειναι καλα!!!

Αφου ειναι καλα αυτο εχει σημασια!!!!

εμενα δεν μου απαντησε αλλα ουτε που θυμαμαι ποτε της εστειλα μηνυμα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εγω νομιζω οτι το χανω...εχτες ειδα στον υπνο μου ότι ημουν ντυμένη νυφη....τι σημαινει αυτο? Μηπως ότι η Ναντια μετα τον καφε αυριο να με πεταξυ μεχρι το Δαφνι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μας πεφτει κοντα γι αυτο και την αγκαρευω...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Βρε κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο????

Τον τελευταιο καιρο κανω ανησυχο υπνο.......βλεπω ασχημα ονειρα....εφιαλτες...και μερικες φορες ξυπναω και φοβαμαι....νομιζω οτι κατι ακουω και τετοια!!!

Μου ειπανε οτι συμβαινει αρκετα συχνα στις εγκυμονουσες......εχει καμια σας αναλογη εμπειρια???:confused:

Και που εισαι ακομα!!!!!εχεις να δεις?????

εγω εβλεπα αιμα οτι εχασα το μωρο οτι γεννηθηκε αρρωστο οτι μ@@@α μπορεις να φανταστεις!!!!!

Και οσες ρωτησα μου ειπανε οτι τα ιδια βλεπανε!!!!μαλλον απο το αγχος μας ειναι!!!!παντως δεν εισαι η μονη!!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...