Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα τρελες μου αγαπούσκες...τι κάνετε?

Μη ζηλευετε καλε...θα πάμε και μαζι για καφε...Δεν πειλαζει αλλη φορα οταν θα μπορειτε και εσεις....

΄

Ήρθες μικρό μου Τζορτζάκι???....Καλημέρα κουκλάκι μου!!!

Σας έχω πει για την Γεωργία??....Είναι απ'τα πιο γλυκά πλάσματα που έχω γνωρίσει!!!:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τρελες μου αγαπούσκες...τι κάνετε?

Μη ζηλευετε καλε...θα πάμε και μαζι για καφε...Δεν πειλαζει αλλη φορα οταν θα μπορειτε και εσεις....

Καλημερα κοτοπουλακι μου εντατσει θα το καταπιω και αυτο το φαρμακι και θα κανω υπομονη αλλα μολις φτιαξει ο καιρος θα παμε εεεεεεεε???:lol:

kala na einai panv ap ola kai ola kala ;) esy pos nio8eis?

Εννοειται να ειναι καλα!!καλα ειμαι χθες πηγαμε ακουσαμε καρδουλα μετρησαμε και συσπασεις ολα καλα αλλαααααααα μεγαλυτερο περιορισμο τωρα και περισσοτερη προσοχη!!!!

Αγωνια δεν εχω ακομη ξερω τι θα κανουμε οποτε χαλαρααααα!!!!!!

οταν θα κοντευω θα σας πω εαν θα ειμαι τοσο χαλαρη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

katia moy./..γω δεν εχω ιδεα... νομιζω εξαρταται και παιζει απο 15η εως 22η για εμασ τισ προωταρεσ

Χμμμ....για να δουμε!!!!

Καλημέρα Μαρούλι και Κατιουσκάκι!!!!!΄

Κάτια μου, είπαμε εμείς.......θα σου έρθω για καφέ όταν μάθω πως είμαι έγκυος! :lol::lol:

Τι κάνετε??:D:D

Αθηνούλι σταμάτα τα παράπονα!!......με στεναχωρείς....:(

Καλημερα Ναντιμορακι μου......καλα αφου ειναι ετσι θα σε περιμενω τον επομενο μηνα!!!;)

Καλημερα........

δλκξηηννν νννννηηγγσξ

Καλημερα...τι επαθες καλε Μαχουλα μου???

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαρα μου!!!!

Αθηνουλα μου εχω ραντεβου στις 19 του μηνα για να το ξαναδουμε και θα κανονησουμε και την αυχενικη!Λογικα αρχες του Μαρτη που κλεινω και την 12ατη εβδομαδα!!:D:DΕχω πολυ αγωνια να δω οτι ολα πανε καλα!!

Εσυ....φουσκωνεις φουσκωνεις????:tongue::tongue::tongue:

Ναι αλλα πολυ λιγο!!!!!!ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι!!!!;)

Να ρωτησω....δηλαδη σε ποια εβδομαδα περιπου το καταλαβαινεις το μωρο???

Η αδερφη μου μου ειπε απο τη 18η και υστερα εγω τον καταλαβα καλα 22η!!!!!

Καλημέρα Μαρούλι και Κατιουσκάκι!!!!!΄

Κάτια μου, είπαμε εμείς.......θα σου έρθω για καφέ όταν μάθω πως είμαι έγκυος! :lol::lol:

Τι κάνετε??:D:D

Αθηνούλι σταμάτα τα παράπονα!!......με στεναχωρείς....:(

Τα καταφερααααααααααααααααααααααααααααααα???:lol::lol::lol:

οχι καλε μην στεναχωριεσαι πλακα σας κανω!!!!!

Καλημερα........

δλκξηηννν νννννηηγγσξ

Καλημερα Μαχουλα με τον ομορφο γιο!!!!τι κανετε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα........

δλκξηηννν νννννηηγγσξ

Καλημέρα μαμακα...τι κανετε?

Καλημερα Τζορζια!!!Φτου σου κι εσενα......και βεβαια ζηλευουμε....θελω πολυ να σας γνωρισωωωωω(ενταξει μερικες τις εχω γνωρισει....)αλλα θελω κι αλλοοοοοοοοοοο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μολις ανοιξει ο καιρος θα σου ερουμε βολτουλα...

΄

Ήρθες μικρό μου Τζορτζάκι???....Καλημέρα κουκλάκι μου!!!

Σας έχω πει για την Γεωργία??....Είναι απ'τα πιο γλυκά πλάσματα που έχω γνωρίσει!!!:D

369006hqz7abwbt9.gif

Αχ φατσουλα μου με κακομαθενεις..με κανεις και κοκκινιζω ...αλλα και εγω αυριο θα σου δωσω ενα γλυκουτσικο φιλακι...:lol::lol::lol: μάαααααααααααααααααααααακιααααααααααα

Καλημερα κοτοπουλακι μου εντατσει θα το καταπιω και αυτο το φαρμακι και θα κανω υπομονη αλλα μολις φτιαξει ο καιρος θα παμε εεεεεεεε???:lol:

Καλημερα γλυκο μου εγκυουλι..το κοτοπουλακι σου σου υποσχεται καφεδακι όταν θα μπορεσεις και εσυ...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δεν θελω απαισιοδοξιες!!!!!!!!!Τι εχουμε πει?????

Στο δρομο ειναι.......ερχεται......;););)

Ριξε μου ενα χαμογελο τωρα!!!

Εχει δικιο η Κατιααααααααα χαμογελοοοοοοοο τωραααααααααααααααααα!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Δεν θελω απαισιοδοξιες!!!!!!!!!Τι εχουμε πει?????

Στο δρομο ειναι.......ερχεται......;););)

Ριξε μου ενα χαμογελο τωρα!!!

Εχει δικιο η Κατιααααααααα χαμογελοοοοοοοο τωραααααααααααααααααα!!!!:lol::lol::lol:

Καλέ δεν σας είπα τι έπαθα σήμερα...μου έσπασε ένα δόντι (ευτυχώς στο πλάι!), μάλλον προχθές που έφαγα μια μπριζόλα ένα παλιοκόκαλο σφηνώθηκε και μου το ράγισε!

Μπουχούουουουου!!!!!!!!!

Παρ'ολ'αυτά ένα χαμόγελο μπορώ να σας ριξω.....:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

369006hqz7abwbt9.gif

Αχ φατσουλα μου με κακομαθενεις..με κανεις και κοκκινιζω ...αλλα και εγω αυριο θα σου δωσω ενα γλυκουτσικο φιλακι...:lol::lol::lol: μάαααααααααααααααααααααακιααααααααααα

Εντάτσει....!!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλέ δεν σας είπα τι έπαθα σήμερα...μου έσπασε ένα δόντι (ευτυχώς στο πλάι!), μάλλον προχθές που έφαγα μια μπριζόλα ένα παλιοκόκαλο σφηνώθηκε και μου το ράγισε!

Μπουχούουουουου!!!!!!!!!

Παρ'ολ'αυτά ένα χαμόγελο μπορώ να σας ριξω.....:D:D:D

969356n04i0j45gk.gif

ειμαι λιγο καθαρματακι?????:lol::lol::lol:

παλι καλα που δεν ειναι μπροστα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα μαμακα...τι κανετε?

Μολις ανοιξει ο καιρος θα σου ερουμε βολτουλα...

369006hqz7abwbt9.gif

Καλημερα γλυκο μου εγκυουλι..το κοτοπουλακι σου σου υποσχεται καφεδακι όταν θα μπορεσεις και εσυ...

Εντατσει κοτοπουλακι μου θα περιμενω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λοιπον εγω νομιζω οτι το χανω...εχτες ειδα στον υπνο μου ότι ημουν ντυμένη νυφη....τι σημαινει αυτο? Μηπως ότι η Ναντια μετα τον καφε αυριο να με πεταξυ μεχρι το Δαφνι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μας πεφτει κοντα γι αυτο και την αγκαρευω...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ξανα καλημερα κοριτσακια...

πριν σας εγραψε και ο μπεμπης καλημερα αλλα μετα πατησε τσιριδες...

Ελπιζω να κοιμηθει λιγακι γιατι μου λειψατε πολυ πολυ...

Αθηνούλα ποτε γεννάς? Κάτια όλα καλα? Γεωργιτσα ζουζουνιτσα μου τι κανεις?

Ναντιμορακι μου ουουουουουο....

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...