Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μαρ΄συ ολο πραγματα ξεχναω, ο καθενας μου λεει και απο κατι να παρω και τρεχω,

σημερα εβαλα και τη προκαταβολη για τα βλαστοκυτταρα εεεεεε δε νομιζω ναχω και αλλα να κανω

αμαν λες και πας διακοπες!

εσυ μουμπουκα μου, ομορφια μου, πρασινοματα μου τι κανεις? για τριημερο τι λετε?

Δεν ξέρω τιποτα ακομα..ασε που ειμαστε και ταπι και ψύχραιμοι...αν και ολο το βραδυ με ετρωγε η πατουσα μου...για πολυ φαγουρα μιλαμε...και εγω το εχω ταξιδι...βρε λες να μου φυλάει καμια έκπληξη...:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φανταζεσαι?

εσενα θα παρω που εχεις υπομονη με κατι τετοια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχω δουλειά γμτ!!....Και θέλω τόσο να σας δω....

Κι έχω και νεύρα γιατί την περιμένω.....:mad::-x

Εγω λέω άντε να μου έρθει...βρε που φτασαμε...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τζωρτζετ μου δεν με ταλαιπωρει καθολου το ψυχουλάκι μου... ησυχοκαι ηρεμο και δεν παιρνει καμια θεση να δουμε φυλο...μεγαλωνει γρηγορα ειναι ηδη 26 εκατοστα...μια χαρα εγκυμοσυνη εχω δοξα τον θεο

Λια μου που κρατησατε βλαστοκυταρα? γιατι εχω αρχισει την ερευνα και εγω..κρατησεσ βλασοτκυταρα ή και ομφάλιο???

τελικα τι καροτσι να παρω? το αμαξι μασ δεν εχει ισοφιξ γοια το καθισματακι..τι θα απογινω...ποσα μπιμπερο χρειαζομαι και ποσα φορμάκια??? που ειμαι??? ποια ειμαι???

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τιποτα ακομα..ασε που ειμαστε και ταπι και ψύχραιμοι...αν και ολο το βραδυ με ετρωγε η πατουσα μου...για πολυ φαγουρα μιλαμε...και εγω το εχω ταξιδι...βρε λες να μου φυλάει καμια έκπληξη...:lol::lol::lol:

ρε συ απο τα Χριστουγεννα και μετα τα ιοκονομικα δε πανε καλα,

δε φτανουν τα αχρηστα τα ευρω, ασε που φευγουν πολυ ευκολα!

οσο για την εκπληξη μακαρι στο ευχομαι ολοψυχα αν και μαρ΄συ εσυ με τη μυρωδια τα πιαανεις ,οποτε μη φοβασαι μπουμπου μου απλα ετυχε τις προηγουμενες φορες

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

τζωρτζετ μου δεν με ταλαιπωρει καθολου το ψυχουλάκι μου... ησυχοκαι ηρεμο και δεν παιρνει καμια θεση να δουμε φυλο...μεγαλωνει γρηγορα ειναι ηδη 26 εκατοστα...μια χαρα εγκυμοσυνη εχω δοξα τον θεο

Λια μου που κρατησατε βλαστοκυταρα? γιατι εχω αρχισει την ερευνα και εγω..κρατησεσ βλασοτκυταρα ή και ομφάλιο???

τελικα τι καροτσι να παρω? το αμαξι μασ δεν εχει ισοφιξ γοια το καθισματακι..τι θα απογινω...ποσα μπιμπερο χρειαζομαι και ποσα φορμάκια??? που ειμαι??? ποια ειμαι???

νομιζω οτι εχεις παθει ενα πανικο...ηρεμησε κοπελα μου,το εχεις τρελλανει το ζουζουνι σου με τοσο αγχος

76IGp3.png

ρε συ απο τα Χριστουγεννα και μετα τα ιοκονομικα δε πανε καλα,

δε φτανουν τα αχρηστα τα ευρω, ασε που φευγουν πολυ ευκολα!

οσο για την εκπληξη μακαρι στο ευχομαι ολοψυχα αν και μαρ΄συ εσυ με τη μυρωδια τα πιαανεις ,οποτε μη φοβασαι μπουμπου μου απλα ετυχε τις προηγουμενες φορες

αχ λιακι μην συζητατε για τα οικονομικα....δεν μπορουμε να παρουμε τα πανω μας,ελεγα να αλλαξει ο χρονος να φτιαξουν τα οικονομικα και αυτα ειναι χειροτερα απο ποτε....πολυ πικρα

76IGp3.png

μπουμπου εμεις τα βαλαμε στη future health, αυτη συστησε ο γιατρος μου, μαλλον θα τα παιρνει απο κει! χιχι

οχι θεωρειται η καλυτερη,

παιρνουν τα βλαστοκυτταρα και στην ιδια τιμη παιρνουν και τα μεσεγχυματικα κυτταρα, κατι σα δωρο δηλ,

τωρα εαν χρησιμευουν σε κατι ο θεος και η ψυχη τους,

ευχομαι να μην χρειαστουν ποτε

μπιμπερο παρε για αρχη 2 μεγαλα και 2 μικρα και φορμακια παρε μερικα ναχεις γιατι το μπεμπακι θα θελει αλλαγμα συνεχεια

Διαφημίσεις

κι εγω το σκεφτομουν το πρωι να μην ερθω,ειμαι και αρρωστος ο αντρας μου και δεν με αφησε ολη νυχτα να κοιμηθω...εχει πρηστει και λιγο το ουλο μου ..ποναει και το κεφαλι μου....

76IGp3.png

βασικα εχω κανει και κοπανα σημερα απο την δουλεια... δεν αντεχω ρε κοριτσια αλλο την πιεση.. δεν αντεχω

καλα εκανες, να ξεκουραστεις και συ λιγουλακι γιατι σε λιγο καιρο θα τρεχεις και δε θα φτανεις

Μαρουλακι μου κανε υπομονιτσα

κι εγω το σκεφτομουν το πρωι να μην ερθω,ειμαι και αρρωστος ο αντρας μου και δεν με αφησε ολη νυχτα να κοιμηθω...εχει πρηστει και λιγο το ουλο μου ..ποναει και το κεφαλι μου....

α καλα και αμα αρρωσταινουν κανουν σα μωρα, ουαααααααααααα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...