Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ο γιατροσ μου χαρουμενοσ ειναι..ιδανικη αναπτυξη λεει...απλα ειναι το παιδακι μου... λοου πριφαιλ λολ

γεωργια μ...ολα καλα θα πανε μην ανησυχεισ... 8α αργησεισ λιγο αλλα////ολα καλα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου..τι κάνετε?

Φατσουλα μου ετσι μπραβο..ριξτω έξω...

Μαρουλάκι μου πόσο καιρο εχω να σε πετύχω...πως εισαι εσυ και το μπεμπε?

ει κοπελιαααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

ειδεσ??? στη μεση ειμαι...και ναι αντε να τελιωνω.. για το μετα; προβληματιζχομαι...γενικοτερα αλλα τεσπα..ενα ενα μην παθω και κανενα εγκεφαλικο βραχυκύκλωμα! λολ...εσυ πως εισαι?>

dZJip3.png

Ήρθα πάλι για λίγο.....

Τι κάνετε???

Μαρούλι, Τζορτζάκο μου και Λιάκι ουουουουου!!!!!!!!

Που εισαι εσυ γλυκια μου φατσούλα...εχεις δουλιτσα? και εγω λιγο απο όλα γραφω δουλευω...βαριεμαι...αντε να πηγαινουμε σπιτακια μας...

ει κοπελιαααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

Που εισαι φεγγαράκι μου...πυο σε χασαμε εσένα....εχεις βγει να ψωνσεις ότι προφτένεις...:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ειδεσ??? στη μεση ειμαι...και ναι αντε να τελιωνω.. για το μετα; προβληματιζχομαι...γενικοτερα αλλα τεσπα..ενα ενα μην παθω και κανενα εγκεφαλικο βραχυκύκλωμα! λολ...εσυ πως εισαι?>

ααααααααα να δεις πως θα περασει ο καιρος!

καλα ειμαι και γω, ενω τα χω ολα ετοιμα, εχω αρχισει και αγχωνομαι, νομιζω πως ολο και κατι εχω ξεχασει χιχι

Διαφημίσεις

ααααααααα να δεις πως θα περασει ο καιρος!

καλα ειμαι και γω, ενω τα χω ολα ετοιμα, εχω αρχισει και αγχωνομαι, νομιζω πως ολο και κατι εχω ξεχασει χιχι

Αν θυμηθεις κατι την ωρα της γεννας στειλε εν πμ να στο πάρουμε εμεις....:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Που εισαι εσυ γλυκια μου φατσούλα...εχεις δουλιτσα? και εγω λιγο απο όλα γραφω δουλευω...βαριεμαι...αντε να πηγαινουμε σπιτακια μας...

Που εισαι φεγγαράκι μου...πυο σε χασαμε εσένα....εχεις βγει να ψωνσεις ότι προφτένεις...:lol::lol::lol:

μαρ΄συ ολο πραγματα ξεχναω, ο καθενας μου λεει και απο κατι να παρω και τρεχω,

σημερα εβαλα και τη προκαταβολη για τα βλαστοκυτταρα εεεεεε δε νομιζω ναχω και αλλα να κανω

αμαν λες και πας διακοπες!

εσυ μουμπουκα μου, ομορφια μου, πρασινοματα μου τι κανεις? για τριημερο τι λετε?

Βρε ζησε το τωρα και αε το μετα...εχεις καιρο να αγχωθεις γι αυτο...κατα τα αλλα πως τα πας..σε ταλεπωρει καθόλου η δεν συναντας προβλημα..??

Αληθεια δεν θυμαμαι έχει πει το φύλο?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...