Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

φιλακια νικελακι! περαστικουλια σου κ ολα καλα θα πανε!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα φύγατε :(.. Πάω κι εγώ να φάω την κοτοσουπίτσα μου....

Μάκια σε όλες! Θα ξαναμπώ αργότερα μπας και...

ααααα δεν σας προλαβα κριμααα!!!!

θα τα πουμε αυριο καληνυχτα σε ολες!!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Στις 6 το απόγευμα. Πω πω κοντεύεις..... πώς αισθάνεσαι?

Μια χαραααααααα ηρεμη για την ωρα εκεινη την ημερα δεν ξερω πως θα ειμαι!!!!!!

την ιδια ωρα εχουμε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα κοριτσια!

μπηκα για λιγο να σας δω γιατι σας πεθυμισα αλλα δε θα καθισω πολυ.

σιδερωνα και με πεθανε η μεση μου...

θα παω να γεννησω και απο την κουραση δε θα μπορω να σπρωξω...

τα νεα σας;;;

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

καμια δεν ειναι εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ελπιζω να σας πετυχω αυριο μεθαυριο το πολυ γιατι τεταρτη γυρω στις 12-12,30 τα μεσανυχτα (βραδυ τριτης δηλαδη) αν δεν εχει κανει την εμφανιση του ο μικρος "εθελονικα" θα μπω για προκληση...και εχω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο αγχος...

καληνυχτουδια!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

kala παλι δεν πετυχα καμια;;;;;;;;;;;;;;;;;:(

Οποτε βγαινω μπαινετε ολες;;;;;;;;;;;;;;;

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ρενιβακι..αντε κοριτσακι με το καλοοοοοοοοοοοο...να υποδεχτεις κ τον πρηγκιπακο σου.....:D:D:D:D

να σε ρωτησω;

γιατι ομως δεν περιμενετε να συμπληρωσεις κ την 40η βδομαδα;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καμια δεν ειναι εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ελπιζω να σας πετυχω αυριο μεθαυριο το πολυ γιατι τεταρτη γυρω στις 12-12,30 τα μεσανυχτα (βραδυ τριτης δηλαδη) αν δεν εχει κανει την εμφανιση του ο μικρος "εθελονικα" θα μπω για προκληση...και εχω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο αγχος...

καληνυχτουδια!

PENIBάκι, με το καλό κοριτσάκι μου να μπεις και να φέρεις στον κόσμο τον μικρούλη σου! Άντε καλή λευτεριά και με έναν πόνο!

Και η ξαδέλφη μου θα μπει για πρόκληση την Πέμπη.

kala παλι δεν πετυχα καμια;;;;;;;;;;;;;;;;;:(

Οποτε βγαινω μπαινετε ολες;;;;;;;;;;;;;;;

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ρενιβακι..αντε κοριτσακι με το καλοοοοοοοοοοοο...να υποδεχτεις κ τον πρηγκιπακο σου.....:D:D:D:D

να σε ρωτησω;

γιατι ομως δεν περιμενετε να συμπληρωσεις κ την 40η βδομαδα;

Ραμονίτσα, καλημέρα. Η ξαδέλφη μου θα είναι 39 εβδ. την Πέμπτη. Πήγε στο γιατρό το Σάββατο και της είπε ότι είναι έτοιμη να γεννήσει και ότι και το παιδί είναι έτοιμο να γεννηθεί, οπότε να μην περιμένουν άλλο. Εν τω μεταξύ η ξαδέλφη μου έρχεται Αθήνα στον Χασιάκο αλλά έχει κι άλλο γιατρό που την παρακολουθεί στην πόλη που μένει, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα της είπε ότι το παιδί είναι ψηλά και να πει στον Χασιάκο να της κάνει καισαρική. Το είπε η κοπέλα στον Χασιάκο αλλά αυτός της είπε ότι θα τα καταφέρει να γεννήσει φυσιολογικά.

Εσένα τι σου είπε ο γιατρός σου? Περιμένει να κλείσεις τις 40 εβδομάδες?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μέναααααα.......:D:D

Τι μου κάνετε τσουπρίτσες μου???....Πως περάσατε το ΣΚ?

Εγώ δεν έβαλα κ....ο κάτω!!!....Όλο έξω ήμουν!:lol::lol:

Πότε θα σας δω??

ΡΕΝΙΒΑΚΙ μου , με το καλό κούκλα μου, αν δεν τα πούμε ξανά....μ'έναν πόνο!!!!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου..τι κάνετε?

Φατσουλα μου ετσι μπραβο..ριξτω έξω...

Μαρουλάκι μου πόσο καιρο εχω να σε πετύχω...πως εισαι εσυ και το μπεμπε?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλως την! μια χαρα ειμαστε και οι δυο..το μονο που μεπροβληματιζσει ειναι πως δεν ειναι πολυ...ζωηρό...παει και χωνεται στην λεκανη μου και δεν κουνιετε...ειναι φυσιολλογικο τώρα αυτο?? εσυ τι νεα?

dZJip3.png

καλως την! μια χαρα ειμαστε και οι δυο..το μονο που μεπροβληματιζσει ειναι πως δεν ειναι πολυ...ζωηρό...παει και χωνεται στην λεκανη μου και δεν κουνιετε...ειναι φυσιολλογικο τώρα αυτο?? εσυ τι νεα?

Ειναι ντροπαλο φαινεται το μικρο σου και κρύβεται....πηρα απο τη μαμα..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν νομιζω να ειναι ανησυχιτικό αλλα για να ηρεμήσεις ρωτα το γιατρό σου....

Οσο για μένα εδω ζω ..ταλεπορουμε και ελπιζω...:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...