Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοριτσακια μουου!! :D

Τι κανετε??? Γκρετούλααααα συγχαρητηρια!!!!!!! :D Με το καλό κοριτσακι μου, να εχεις μια τέλεια εγκυμοσυνη!! :D

Κρισακι μακαρι να εχεις δικιο!!

Ραμονιτσα μου πλησιαζει η μερα ε??

Ελπιδακι καλή ξεκουραση απο αυριο!

Αθηνουλα τι κανεις?? :D

Γεια σου Νικελακι μου μια χαρα ειμαστε εσυ??:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σας πω και τα δικα μου: ημουν αρρωστη, με κολλησε ο καλος μου ο αντρουλης και ημασταν και οι δυο με ενα θερμομετρο αγκαλια, και το τραπεζακι του σαλονιου γεματο χαπια!!

Μεσα σε ολα αυτα βεβαια, βρηκα το κουραγιο να παω να κανω και τις τελευταιες εξετασεις του προγεννητικου ελεγχου και την Παρασκευη πηρα τα αποτελεσματα.

Δεν εχω παει ακομα στη γιατρο αλλα, ενα πραγμα ξερω: προγεστερονη χαμηλη, 8,8, που σημαινει οτι μαλλον δεν κανω "καλη" ωορρηξια.

Αμεσως σκεφτηκα την Κατια μας, που το φωναζει, αλλα ποιος την ακουει...

Ρε συ εμένα δεν μου είχε γράψει τέτοια πράγματα στον προγεννητικό? Δεδομενου οτι καμμιά φορά η ωορηξία μας και γενικότερα ο κύκλος μας επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, μήπως η προγεστερόνη ήταν χαμηλή γιατί ήσουν άρρωστη... (περαστικά σας κιόλας :D). Βέβαια μπορεί να λέω και μ@λ@κίες αυτήν την στιγμή.... :lol: :lol: :lol: αλλά λέω....

U6Vip2.png

Φαντάζομαι σε μένα απευθύνεστε κυρία μου? :tongue: :tongue:

Καλά είμαι ... χαρούμενη που από αύριο θα με τρως στην μάπα!!!:lol:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ εισαι και εσυ εδω?????τιο κλιμαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!

εγω να δεις ποσο χαρουμενη ειμαι που θα μας πρηζεις!!!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

θα σας πω και τα δικα μου: ημουν αρρωστη, με κολλησε ο καλος μου ο αντρουλης και ημασταν και οι δυο με ενα θερμομετρο αγκαλια, και το τραπεζακι του σαλονιου γεματο χαπια!!

Μεσα σε ολα αυτα βεβαια, βρηκα το κουραγιο να παω να κανω και τις τελευταιες εξετασεις του προγεννητικου ελεγχου και την Παρασκευη πηρα τα αποτελεσματα.

Δεν εχω παει ακομα στη γιατρο αλλα, ενα πραγμα ξερω: προγεστερονη χαμηλη, 8,8, που σημαινει οτι μαλλον δεν κανω "καλη" ωορρηξια.

Αμεσως σκεφτηκα την Κατια μας, που το φωναζει, αλλα ποιος την ακουει...

Περαστικα σας Νικελακι μου!!!!!μηπως θα ητανε καλυτερα να εκανες τις εξετασεις οταν θα ησουνα καλα???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Πότε έχεις ραντεβού για γέννα? το έχεις ξαναπει νομίζω αλλά ... γεράματα ξεχνάω εύκολα!... εγώ δεν νομίζω να φτάσω μέχρι 4/4 που μου δίνει ΠΗΤ.. την βλέπω να ξεμπουκάρει κατά τις 20/3. έχει μεγαλώσει απίστευτα. αύριο έχω ραντεβού να με δει... εε δεν θα ναι ισα με 40 πόντους τώρα??? τί πολύ λέω? έχει μακριά πόδια.

U6Vip2.png

Πότε έχεις ραντεβού για γέννα? το έχεις ξαναπει νομίζω αλλά ... γεράματα ξεχνάω εύκολα!... εγώ δεν νομίζω να φτάσω μέχρι 4/4 που μου δίνει ΠΗΤ.. την βλέπω να ξεμπουκάρει κατά τις 20/3. έχει μεγαλώσει απίστευτα. αύριο έχω ραντεβού να με δει... εε δεν θα ναι ισα με 40 πόντους τώρα??? τί πολύ λέω? έχει μακριά πόδια.

ΠΗΤ εχω 19/03 αλλα 2-3/03 θα μπουμε μεσα!!!!

και εμεις εχουμε αυριο υπερηχο!!!!!!!και εμεις εχουμε μεγαλα προσοντα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

τι ωρα εχεις ραντεβου??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τη ρωτησα ρε γμτ τη μικροβιολογο αν επηρεαζει οτι ειμαι αρρωστη και μου ειπε οχι. τι να πω!! :confused:

Ελακι μου αυριο θα την παρω τηλ και με την πρωτη ευκαιρια θα παω. Και αυτη την εβδομαδα αν μπορει.Ισως μου δωσει καποιο βοηθημα να ανεβει η προγεστερονη. Θα σου πω.

Αθηνουλα μου κι εγω ελεγα μηπως να περιμενω τον αλλο μηνα αλλα ρε γμτ παει πολυ μακρια η βαλιτσα και τα νευρα μου εχουν αρχισει να γινονται ολιγον κροσια!!

Τελος πάντων, θα της τα πω της γιατρου και βλεπουμε.

Ελπιδακι δυο μετρα ποδι η κορακλα ε??? :lol:

5NEXp2.png

μπουμπου κι εγω νομιζω οτι δε παιζει ρολο το κρυωμα.Θα πας ομως στη γιατρο σου και θα στα πει αυτη καλυτερα!Υο πολυ πολυ να σου δωσει κατι να σου αυξησει τη προγεστερονη!θα περιμενω ναι;Κοριτσια καλο βραδυ σε ολες!Παω να βαλω για υπνο τα πιτσιρικια μου!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλησπερα κοριτσια!!

καθε φορα που μπαινω ολο κ καποια φρεσκοεγκυουλα υπαρχει! Συγχαρητηρια λοιπον!!

Μακαρι να υπαρξει στιγμη που θα ειμαστε οοοοολες εγκυες! Νικελουδιο ποτε θε ερθει η σειρα μας, οεο;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...