Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Συμπεθερουλα μου παω να φαω εαν δεν σε προλαβω καλο μεσημερι φιλακια πολλα πολλαααααα σε εσενα και στο σπορακι!!!

καλο μεσημερακι συμπεθερουλα μου!!!αντε πανε να τσιμπησεις γιατι φαι δεν θα το πεις αυτο που κανεις σποργητακι!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααα κανει να περνεις μαλοξ????δεν το ηξερα!!!:confused:

εγω μπορω να περνω????:confused:

ετσι χαλαρη σε θελω!!!!:tongue:να σε δω οταν ερθει εκεινη η ωρα ομως!!!

ναι κανει και οσο θελεις παρακαλω απλα μετα μπορει να σου κανει δυσκοιλιοτητα!:rolleyes:

:lol::lol::lol:οταν θα ερθει εκεινη η ωρα μαλλον θα τρεμω σαν το ψαρι!!!:lol:

εγω δν μπορουσα να την ακουσω μονο ο κορδεκας και ο γιατρουλης την ακουγανε και μου ειπανε να παω σε ωριλα λεει!!!παντως την εβλεπα οποτε τους πιστεψα!!!:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ενταξει ειμαστε και οι δυο φοβερες εγω την ειχα ακουσει αλλα νομιζα οτι ητανε η δικη μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλο μεσημερακι συμπεθερουλα μου!!!αντε πανε να τσιμπησεις γιατι φαι δεν θα το πεις αυτο που κανεις σποργητακι!!:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αααααααααααααααααααααα η κατασταση ειναι τραγελαφος....δεν πο0υ ειστε λεμε!

ουουουουουουουουου Μαρααααααα καποια στιγμη θα συναντηθουμε!!!!:rolleyes::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουουουουουουουουου Μαρααααααα καποια στιγμη θα συναντηθουμε!!!!:rolleyes::lol::lol:

ουουουουουουου τρελογκα δεν το χουμε δεν το χουμε!!!!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by chris 81

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ναι κανει και οσο θελεις παρακαλω απλα μετα μπορει να σου κανει δυσκοιλιοτητα!:rolleyes:

:lol::lol::lol:οταν θα ερθει εκεινη η ωρα μαλλον θα τρεμω σαν το ψαρι!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ενταξει ειμαστε και οι δυο φοβερες εγω την ειχα ακουσει αλλα νομιζα οτι ητανε η δικη μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Οσο για την καρδουλα τι να πω μπραβο καμαρι μου και σε εσενα!!!σπιρτα αναμενα και οι δυο βλεπω!!!:roll::roll::roll:

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Οσο για την καρδουλα τι να πω μπραβο καμαρι μου και σε εσενα!!!σπιρτα αναμενα και οι δυο βλεπω!!!:roll::roll::roll:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γκρετάκι μου τι βλέπω?

Μπράβο κοριτσάρα μου!

με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου το όμορφο

και τώρα να ξεκουράζεσαι πολύ πολύ εεε

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι ωραία, άντε λίγες έμειναν τώρα να φουσκώσουν χιχι

Σ ευχαριστώ Λιάκιιιι μου!!:DΆσε άσε...δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω τα κύματα ευφορίας που έρχονται!!!Είναι απανωτά τα χτυπήματα!:lol:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

ΓΚΡΕΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ!!!!:-P:-P:-P:-P

Και ξερετε ποια φταιει ε????ξερετε ποια μας εκανε ποδαρικο???

Κατιουσκααααααααααα στο ειπα οτι θα κανεις καλο ποδαρικο!!!!

Μπιφτεκακι μου η σειρα σου!!!!

Ζουζουναααααααα και η δικια σου!!!!

Νικελιδιον!!!!Βρακιιιιιιι μου!!!Σωσιακιιιιιι μου!!!!Καρπουζομωρακι μου!!!Ερμινακι και οποια αλλη ξεχασα ετοιμαστειτε ειναι καρπερη χρονια φετος!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

chrisάκι μουυυυυυυ!!!!:DΣ ευχαριστώωωωω!!!Κι εσύ κοριτσάκι μου να απολαύσεις τη κάθε στιγμή!Το ταξίδι μας άρχισε!:D

Ναι βρε παιδιά!Η Κάτια ήταν πολύ γουρλού τελικάααα!!!Και θα χουμε συνέχεια στο έργο!!!Σίγουρα κορίτσια!Μην αμφιβάλλετε!;):D:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...