Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μπουμπου μου τι κανεις????

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εδω εισαι?

καλα ειμαι Νενουκα μου, ειχα μερες να μπω, ελειπα τα πρωινα,

εσεις τι κανετε μπουμπουκα μου? τωρα ποτε εχεις γιατρο?

Επεξεργάστηκαν by ΛΙΑ!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

ΓΚΡΕΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ!!!!:-P:-P:-P:-P

Και ξερετε ποια φταιει ε????ξερετε ποια μας εκανε ποδαρικο???

Κατιουσκααααααααααα στο ειπα οτι θα κανεις καλο ποδαρικο!!!!

Μπιφτεκακι μου η σειρα σου!!!!

Ζουζουναααααααα και η δικια σου!!!!

Νικελιδιον!!!!Βρακιιιιιιι μου!!!Σωσιακιιιιιι μου!!!!Καρπουζομωρακι μου!!!Ερμινακι και οποια αλλη ξεχασα ετοιμαστειτε ειναι καρπερη χρονια φετος!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

742464cc4v17m1t1.gif

Αθηνααααααααααααααααα

Σταματα μαρη να κλαις εσυ!!!!το κεφαλι μου πηρες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

742464cc4v17m1t1.gif

Αθηνααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααα τωρα με φωναζεις??????

εφυγααααα βαρεθηκα να περιμενωωωωωωω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τωραααααααααααα που εισαι?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σταματα μαρη να κλαις εσυ!!!!το κεφαλι μου πηρες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

πες κατι συμπεθερα μου μας ταραξε απο τις φωνες της!!!!!:tongue::tongue:

τι κανεις συμπεθερουλα μου??:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΓΚΡΕΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ!!!!:-P:-P:-P:-P

Και ξερετε ποια φταιει ε????ξερετε ποια μας εκανε ποδαρικο???

Κατιουσκααααααααααα στο ειπα οτι θα κανεις καλο ποδαρικο!!!!

Μπιφτεκακι μου η σειρα σου!!!!

Ζουζουναααααααα και η δικια σου!!!!

Νικελιδιον!!!!Βρακιιιιιιι μου!!!Σωσιακιιιιιι μου!!!!Καρπουζομωρακι μου!!!Ερμινακι και οποια αλλη ξεχασα ετοιμαστειτε ειναι καρπερη χρονια φετος!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πες κατι συμπεθερα μου μας ταραξε απο τις φωνες της!!!!!:tongue::tongue:

τι κανεις συμπεθερουλα μου??:lol:

καλα ειμαι κοριτσακι μου το στομαχι μου μονο

δεν ειναι και με ενοχλει πολυ το ατιμο!!!εσι τι κανεις???πως αισθανεσαι που πλησιαζεις???:tongue:

Διαφημίσεις

καλα ειμαι κοριτσακι μου το στομαχι μου μονο

δεν ειναι και με ενοχλει πολυ το ατιμο!!!εσι τι κανεις???πως αισθανεσαι που πλησιαζεις???:tongue:

ωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ξεκινησαν κιολας???????:-P

εχω πολλες ξυνιλες και καουρες με το ΜΑΛΟΞ αγκαλια ειμαι για να ηρεμω!!!καλα ειμαι ακομη χαλαρη θα ελεγα!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ξεκινησαν κιολας???????:-P

εχω πολλες ξυνιλες και καουρες με το ΜΑΛΟΞ αγκαλια ειμαι για να ηρεμω!!!καλα ειμαι ακομη χαλαρη θα ελεγα!!!!!:lol:

ααααααα κανει να περνεις μαλοξ????δεν το ηξερα!!!:confused:

εγω μπορω να περνω????:confused:

ετσι χαλαρη σε θελω!!!!:tongue:να σε δω οταν ερθει εκεινη η ωρα ομως!!!

Η καρδουλα χτυπαγε σαν τρελλη?????:lol::lol::lol:

εγω δν μπορουσα να την ακουσω μονο ο κορδεκας και ο γιατρουλης την ακουγανε και μου ειπανε να παω σε ωριλα λεει!!!παντως την εβλεπα οποτε τους πιστεψα!!!:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...