Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναι ρε αγαπη το ξερω , ολες το περναμε, και εχεις απολυτο δικιο σε ολα!

ρε συ δεν πας σιγα σιγα να ξαπλωσεις, να ηρεμησεις και λιγο, μην εισαι πολυ ωρα στον υπολογιστη τωρα...α και βαλε και τικερακι!!!!!!!!!!!!

Βρε με το τικεράκι... κι η nadimor μου είπε ....τόσο εύκολο είναι πια να βάλω?Αύριο...αύριο!:-PΝα βρω και κανένα με τη φάτσα μου!:tongue:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω κι εγώ κυκλοθυμισμόοοοο!!!:tongue:Βρε σκατουλάκι!Θα μάθεις τα ευχάριστα σύντομα και θα χεις πιο πολλά αστεία να μας πεις....φαντάζομαι σκηνικά στο ιατρείο,στους δρόμους της θεσσαλονίκης....ουυυυ πολύ ρεπερτόριο σου λέω!Και θα γελάμε και θα λέμε για σημάδια...είδες θα λέμε ...ο γλάρος στο λιμάνι ήταν ο πελαργός σου ερμινάκι...απλά ήταν καμουφλαρισμένος γιατί ήρθε incognito κι άλλα κουλά!:tongue::tongue::lol::D

φτανει μαρη σου λεω δεν μπορω αλλο πονεσε το προσωπο μου απο το γελιο , :lol::lol::lol::lol: αχ θα σας παρω ολες με την σειρα τηλεφωνο !και θα τσιριζουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!και αν δεν τσιριξουμε αυτο το μηνα θα τσιριξουμε τον αλλον σωστα????;)

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

φτανει μαρη σου λεω δεν μπορω αλλο πονεσε το προσωπο μου απο το γελιο , :lol::lol::lol::lol: αχ θα σας παρω ολες με την σειρα τηλεφωνο !και θα τσιριζουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!και αν δεν τσιριξουμε αυτο το μηνα θα τσιριξουμε τον αλλον σωστα????;)

Σωστά!:D:DΝα πάω για νάνι τώρα που σ αισθάνομαι καλύτερα?Και δεν ξαναγράφω άλλο για να το δεις....χιχιχιχ!μμμ το γέλιο μου είναι σαν μεθυσμένου...:lol::lol::lol:χιχιχικ!

Επεξεργάστηκαν by Γκρετα

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Δε βρίσκεις το φ5 από τα δάκρυα ερμινινάκι?:tongue:Έλα ρεεεε!!!Πού είσαι?Θα θυμώσει ο ερμίνος...θα λέει μ αυτή δεν ξαναμιλάς...μια κλαις και μια γελάς...:lol::lol::lol:

μαρη δεν σε προλαβαινω , αααααααα θα με κανεις να πιστεψω οτι εχω προβλημα στο τελος , τοσο αργη ειμαι???????:tongue:

καληνυχτα μπιμπιτσα μου , θα τα πουμε παλι πριν φυγω για θεσ/νικη ετσι?

θελω την θετικη σας ενεργεια!!!!ξερετε εσεις ;)!

καληνυχτα αγαπακι και ονειρα γλυκα...

να προσεχεις, φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!

Ναι, ζουζούνι μου, θα τα πούμε οπωσδήποτε.

Καληνύχτα Νενούκα!:D

Τσουκ!Δευτέρα:DΚοίτα...μου είπε,πριν κάνω τη χοριακή πως αφού το τεστ λέει σύλληψη πριν 3 βδομάδες,να πάω στα μέσα της άλλης βδομάδας.Αλλά όταν τον είπα τη τιμή της χοριακής μου είπε έλα Δευτέρα.Βράδυ θα πάω,μετά τις 9 για να πάω με τον Γκρετίνοπατέρα!:tongue:

Τη Δευτέρα θα το δει το σακουλάκι και μάλλον και το εμβρυάκι.

μαρη εισαι εδώ και δεν λες τίποτα?????

ποτε θα σε γνωρίσω?

πες και μετα θα πάω για νάνι γιατί θα ΄φάω ξύλο.

Χαζονενούκι μου εσύ!

Ήταν δυνατόν να είναι εδώ και να μην την γνώριζες?

Διαφημίσεις

Σωστά!:D:DΝα πάω για νάνι τώρα που σ αισθάνομαι καλύτερα?

να πας να πας γρηγορα , να μου φιλησεις και την κοιλιτσα σου και να μου την προσεχεις και να την χαιδευεις συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαρεις ολη σου την εγκυμοσυνη , ξερεις τι γρηγορα περνανε οι 9 μηνες , να το χαρεις!

τι ωρα να σε παρω αυριο τηλ και που?

καληνυχτα ζουζουνα μου και ονειρα γλυκα!!!!!!!φιλακιααααααααααα!!!!!!!

Σωστά!:D:DΝα πάω για νάνι τώρα που σ αισθάνομαι καλύτερα?Και δεν ξαναγράφω άλλο για να το δεις....χιχιχιχ!μμμ το γέλιο μου είναι σαν μεθυσμένου...:lol::lol::lol:χιχιχικ!

ε τελος εγω φευγω ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!!!!!

να πας να πας γρηγορα , να μου φιλησεις και την κοιλιτσα σου και να μου την προσεχεις και να την χαιδευεις συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαρεις ολη σου την εγκυμοσυνη , ξερεις τι γρηγορα περνανε οι 9 μηνες , να το χαρεις!

τι ωρα να σε παρω αυριο τηλ και που?

καληνυχτα ζουζουνα μου και ονειρα γλυκα!!!!!!!φιλακιααααααααααα!!!!!!!

Πάρε με το μεσημεράκι στη δουλειά..Κατά τις δύο!Θα τη φιλήσω τη κοιλίτσα μου...E,τώρα ντρέπομαι και να τη χαίδεψω ...:tongue:παράφαγα κιόλας:lol::lol::lol:

Καληνύχτα αγαπάκι!:D

Κοριτσάκια, όλα καλά θα πάνε για όλες μας.

Λίγη υπομονή ακόμη και πολλή αισιοδοξία!

Ιολάκι καληνύχτα!!!:D

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, όλα καλά θα πάνε για όλες μας.

Λίγη υπομονή ακόμη και πολλή αισιοδοξία!

μπιμπιτσακι ηρθες για καληνυχτα ???

ολα καλα θα πανε ζουζουνα για ολες εννοειται!σημερα το γκρετονι αυριο εσυ η νενουκα το ναντιμορακι εγω και και και και....

σας αγαπω οοοοοοοοοοολες παρα πολυ και θελω να ειστε ευτυχισμενες...

Πάρε με το μεσημεράκι στη δουλειά..Κατά τις δύο!Θα τη φιλήσω τη κοιλίτσα μου...E,τώρα ντρέπομαι και να τη χαίδεψω ...:tongue:παράφαγα κιόλας:lol::lol::lol:

Καληνύχτα αγαπάκι!:D

ωραια , μολις ξυπνησω θα σε παρω :tongue:...εσυ θα μου λες καλημερα και εγω καλο μεσημερι!

να την χαιδεψεις καλε , συνεχεια να το κανεις!!!!!!!!!!καταλαβαινει το σπορι , και αμα παρει και απο την μαμα του το γατονι ωχ , καταλαβες τι θα ειναι!!!!!!!:tongue:

καληνυχτα αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσιαααααααααα!!!!!

Ξέρετε ποια είναι έγκυος?

Εγώωωωωω!!!!:D

Γκρετάκι μου τι βλέπω?

Μπράβο κοριτσάρα μου!

με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου το όμορφο

και τώρα να ξεκουράζεσαι πολύ πολύ εεε

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι ωραία, άντε λίγες έμειναν τώρα να φουσκώσουν χιχι

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις