Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Πότε ξεκινάς σπερματε?Καλή επιτυχία να χεις βρε κοριτσάκι μου!:D:D

μαλλον σε κανα 10ημερο μπορει και λιγοτερο αναλογα με την ωορρηξια μου , θα μου δωσει και ενεσουλα αυτην την φορα ειπε.μαλλον κατα την τριτη υπολογιζω γιατι συνηθως κανω γυρω στην 13η με 14η ωορρηξια , θα δειξει...σε ευχαριστω αγαπακι για την ευχουλα αλλα θα προτιμουσα να μου την πεις απο κοντα!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερμινάκι μου!

Θέλω να είσαι ήρεμη,αισιόδοξη και ψύχραιμη!

Και όλα θα πάνε καλά!Είσαι καλό παιδί και θα συμπληρώσεις το κομμάτι του παζλ της ευτυχίας σου αργά ή γρήγορα!:D

Σαν μάνα σου μιλάω....:rolleyes::lol::lol::lol:γμτ όλο χαλάω την ατμόσφαιρα με το χαζοζιούμορ μου!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

κάπου το περιέγραψα στη νάντιμορ...αν το βρω...θα φρίξεις:lol:

Για την αδερφή μου το ξέρανε απ το πρωί.Εγώ όμως δεν μπορούσα να πω τπτ γιατί δεν είχα αποτελέσματα χοριακής...ε,τώρα όλο το απογευμοβραδάκι άκουγες...ποιος είναι έγκυος?εσύ?αυτή?πλάκα κάνετε?:lol::lol::lol:

τους αποτρελανατε τους ανθρωπους!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατευθειαν με 3 εγγονια θα βρεθουν!!!!!!!!!!τεεεεεεεεεεεεεεεελεια!

μαλλον σε κανα 10ημερο μπορει και λιγοτερο αναλογα με την ωορρηξια μου , θα μου δωσει και ενεσουλα αυτην την φορα ειπε.μαλλον κατα την τριτη υπολογιζω γιατι συνηθως κανω γυρω στην 13η με 14η ωορρηξια , θα δειξει...σε ευχαριστω αγαπακι για την ευχουλα αλλα θα προτιμουσα να μου την πεις απο κοντα!

Θα στην πω από κοντά εννοείται και θα σου στείλλω όλη τη θετική μου ενέργειαααααααααα!!!!:DΠάντως μη βασιστείς στα τεστ ωορρηξίας για να τη βρεις...:lol::lol:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!:D:D:D:D:D

Βρήκα τη περιγραφή!

Πολύ ρομαντικά....:rolleyes:Τι σκατά παλιοτέστ αγοράζωωωω:mad:Δες δες!Θετικό μου βγήκε το τεστ εγκυμοσύνης!!!:lol::lol:Ε,μετά μίλησα με την el και της το πα να γελάσουμε και μου πε μη γελάς...ποτέ δεν ξέρεις,μετά μ έβαλε ο Γκρετίνος να κάνω κι άλλο και μετά στη δουλειά πήρα το ψηφιακό...Τότε μόνο το πίστεψα!:-P

χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:μαρηηηηηηηηηηηηηη χαχαχαχα δεν μπορω να σταμτησω να γελαω , με κοιταει και ο ερμινακος περιεργα χαχαχαχαχαχαχα, τελειο γκρετονι μου θα το θυμαστε μια ζωη και θα γελατε και εσεις!!!!!!!!!!!!!!καραγκιοζακια μουουουουουουουουουυ!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

τους αποτρελανατε τους ανθρωπους!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατευθειαν με 3 εγγονια θα βρεθουν!!!!!!!!!!τεεεεεεεεεεεεεεεελεια!

άσε άσε!!!:tongue:

Θα στην πω από κοντά εννοείται και θα σου στείλλω όλη τη θετική μου ενέργειαααααααααα!!!!:DΠάντως μη βασιστείς στα τεστ ωορρηξίας για να τη βρεις...:lol::lol:

ναι ρε γκρετονι μου την χρειαζομαι!!!!!!ποια τεστ δεν θελω να ξανακουσω για τεστ , ουτε ωορρηξιας ουτε εγκυμοσυνης ουτε καν για τα τεστ που βαζουν οι καθηγητες στο σχολειο , δεν θελω να ξανακουσω για τεστ , ποτε ξανα τεστ , ουφ , το καταλαβες ελπιζω...

ειδες τι επαθα ρε βλακα τον προηγουμενο μηνα με τα παλιοτεστ?κοντεψα να χαζεψω.:(

χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:μαρηηηηηηηηηηηηηη χαχαχαχα δεν μπορω να σταμτησω να γελαω , με κοιταει και ο ερμινακος περιεργα χαχαχαχαχαχαχα, τελειο γκρετονι μου θα το θυμαστε μια ζωη και θα γελατε και εσεις!!!!!!!!!!!!!!καραγκιοζακια μουουουουουουουουουυ!:lol::lol::lol:

Πού να μας έβλεπες και στο διαγνωστικό!:rolleyes:10 φορές εμετό ο Γκρετίνος πριν φτάσουμε...ευτυχώς:rolleyes:....μας δίνει το φάκελο αυτή,εγώ να θέλω να λιποθυμήσω κι από μέσα μου να λέω...εφόσον έχω λιποθυμικές τάσεις είμαι έγκυος:lol::lol:και μετά βλέπω το νούμερο το φωνάζω και η ταμίας μέσα στην απάθεια...να μην μου δίνει ένα σημάδι βρε παιδιά κι ο Γκρετίνος...γιατί δεν λέεει έγκυος?Δεν είσαι????:shock::shock::shock:Και να ναι χλωμός:lol::lol::lol:Είμαι καλέεεε!!!!Του λέω...και η υπάλληλος...και πολύ!Με το γνωστό απαθές ύφος...:rolleyes:

ναι ρε γκρετονι μου την χρειαζομαι!!!!!!ποια τεστ δεν θελω να ξανακουσω για τεστ , ουτε ωορρηξιας ουτε εγκυμοσυνης ουτε καν για τα τεστ που βαζουν οι καθηγητες στο σχολειο , δεν θελω να ξανακουσω για τεστ , ποτε ξανα τεστ , ουφ , το καταλαβες ελπιζω...

ειδες τι επαθα ρε βλακα τον προηγουμενο μηνα με τα παλιοτεστ?κοντεψα να χαζεψω.:(

Καλά άσε...το ίδιο διάστημα είχα μεγάλη καθυστέρηση...κι έλεγα πως θα μαστε μαζί...και μετά ούτε συ,ούτε γω!Μεγάλο χτύπημα ήταν...:-(Περασμένα ξεχασμένα αγαπάκι!Τώρα ό,τι σου πει ο γιατρός.

Ερμινάκι μου!

Θέλω να είσαι ήρεμη,αισιόδοξη και ψύχραιμη!

Και όλα θα πάνε καλά!Είσαι καλό παιδί και θα συμπληρώσεις το κομμάτι του παζλ της ευτυχίας σου αργά ή γρήγορα!:D

Σαν μάνα σου μιλάω....:rolleyes::lol::lol::lol:γμτ όλο χαλάω την ατμόσφαιρα με το χαζοζιούμορ μου!

α ρε μανααααααα του δυλινου καμπανα , αχ δεν παω καλα σημερα μην με παρεξηγειται , με επιασε η μ#λ@κι# μου.

παντως για να μιλησω σοβαρα , το προσπαθω γκρετονι μου να ξερες ποσο , ειμαι αχαριστη ρε γμτ , ολα πανε καλα και εγω αγχωνομαι και γκρινιαζω...θα με τιμωρησει ο θεουλης στο τελος.

Διαφημίσεις

Πού να μας έβλεπες και στο διαγνωστικό!:rolleyes:10 φορές εμετό ο Γκρετίνος πριν φτάσουμε...ευτυχώς:rolleyes:....μας δίνει το φάκελο αυτή,εγώ να θέλω να λιποθυμήσω κι από μέσα μου να λέω...εφόσον έχω λιποθυμικές τάσεις είμαι έγκυος:lol::lol:και μετά βλέπω το νούμερο το φωνάζω και η ταμίας μέσα στην απάθεια...να μην μου δίνει ένα σημάδι βρε παιδιά κι ο Γκρετίνος...γιατί δεν λέεει έγκυος?Δεν είσαι????:shock::shock::shock:Και να ναι χλωμός:lol::lol::lol:Είμαι καλέεεε!!!!Του λέω...και η υπάλληλος...και πολύ!Με το γνωστό απαθές ύφος...:rolleyes:

χαχαχα αχ σε παρακαλω μην μου πεις αλλα χαχαχα, αυριο απο το τηλ , με ποναει η κοιλια μου απο το γελιο ρε βλακα και μαζι εχω μια γλυκια συγκινηση για ολα αυτα δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι για σενα!αχ θα κλαψω τωρα , δεν ειμαι καλα με επιασαν τα κυκλοθυμηκα μου.:lol::-(

α ρε μανααααααα του δυλινου καμπανα , αχ δεν παω καλα σημερα μην με παρεξηγειται , με επιασε η μ#λ@κι# μου.

παντως για να μιλησω σοβαρα , το προσπαθω γκρετονι μου να ξερες ποσο , ειμαι αχαριστη ρε γμτ , ολα πανε καλα και εγω αγχωνομαι και γκρινιαζω...θα με τιμωρησει ο θεουλης στο τελος.

Δεν παρεξηγούμε:tongue:Κοίτα...κι εγώ τα σκεφτόμουνα αυτά,εννοείται!Άλλες φορές έλεγα είμαι αχάριστη κι άλλες έλεγα πως είμαι πολύ άτυχη και μπλα μπλα μπλα...Τίποτα δεν έχει σημασία.Όλα αυτά είναι φάσεις και διεργασίες που περνάμε τον εαυτό μας για να χαρούμε απίστευτα πολύ όταν έρθει το ευτυχές γεγονός.Απλά πρέπει να τα περάσουμε...έτσι μόνο θα ναι γευστικός ο καρπός των προσπαθειών μας!

χαχαχα αχ σε παρακαλω μην μου πεις αλλα χαχαχα, αυριο απο το τηλ , με ποναει η κοιλια μου απο το γελιο ρε βλακα και μαζι εχω μια γλυκια συγκινηση για ολα αυτα δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι για σενα!αχ θα κλαψω τωρα , δεν ειμαι καλα με επιασαν τα κυκλοθυμηκα μου.:lol::-(

Θέλω κι εγώ κυκλοθυμισμόοοοο!!!:tongue:Βρε σκατουλάκι!Θα μάθεις τα ευχάριστα σύντομα και θα χεις πιο πολλά αστεία να μας πεις....φαντάζομαι σκηνικά στο ιατρείο,στους δρόμους της θεσσαλονίκης....ουυυυ πολύ ρεπερτόριο σου λέω!Και θα γελάμε και θα λέμε για σημάδια...είδες θα λέμε ...ο γλάρος στο λιμάνι ήταν ο πελαργός σου ερμινάκι...απλά ήταν καμουφλαρισμένος γιατί ήρθε incognito κι άλλα κουλά!:tongue::tongue::lol::D

Δεν παρεξηγούμε:tongue:Κοίτα...κι εγώ τα σκεφτόμουνα αυτά,εννοείται!Άλλες φορές έλεγα είμαι αχάριστη κι άλλες έλεγα πως είμαι πολύ άτυχη και μπλα μπλα μπλα...Τίποτα δεν έχει σημασία.Όλα αυτά είναι φάσεις και διεργασίες που περνάμε τον εαυτό μας για να χαρούμε απίστευτα πολύ όταν έρθει το ευτυχές γεγονός.Απλά πρέπει να τα περάσουμε...έτσι μόνο θα ναι γευστικός ο καρπός των προσπαθειών μας!

ναι ρε αγαπη το ξερω , ολες το περναμε, και εχεις απολυτο δικιο σε ολα!

ρε συ δεν πας σιγα σιγα να ξαπλωσεις, να ηρεμησεις και λιγο, μην εισαι πολυ ωρα στον υπολογιστη τωρα...α και βαλε και τικερακι!!!!!!!!!!!!

Δε βρίσκεις το φ5 από τα δάκρυα ερμινινάκι?:tongue:Έλα ρεεεε!!!Πού είσαι?Θα θυμώσει ο ερμίνος...θα λέει μ αυτή δεν ξαναμιλάς...μια κλαις και μια γελάς...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...