Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Θα έρθει η ώρα σου και θα σε δω κι εσένα ζουζούνι μου.

Θυμάμαι, θυμάμαι

Κι εγώ

Εντελώς γελοίες, προτιμώ Παπακαλιάτη.

Καλώς το κορίτσι μας το πεντάμορφο, το εγκυούλικο.

Μετά τη μισή γειτονιά, έφτασε και η σειρά σου.

Όλα καλα θα πα΄νε Γρετάκι.

Κορίτσια, κλείνω γιατί τελειώνει η μπαταρία του λάπτοπ.

χαχαχαχχαχα , ρε τρολοκομειο ακομα δεν ηρθες αρχισες να με κοροιδευεις??????:tongue:χαχαχα

ασε το τεστ ωορρηξιας τωρα , αυτο δεν το επιασε το επιασες ομως εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μια και καληηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιόληηηη!!!Να τα πούμε να μου δώσεις τα φώτα σου!!:DΚαλό βράδυ!:D

Ε,μα βρε Ερμινάκιιιι!!Μέχρι να με δεις μελάνιασα:tongue:Καλά λες!Το τσάκωσα!Ρε παιδιά δεν θα πρεπε να νυστάζω?

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα έρθει η ώρα σου και θα σε δω κι εσένα ζουζούνι μου.

Θυμάμαι, θυμάμαι

Κι εγώ

Εντελώς γελοίες, προτιμώ Παπακαλιάτη.

Καλώς το κορίτσι μας το πεντάμορφο, το εγκυούλικο.

Μετά τη μισή γειτονιά, έφτασε και η σειρά σου.

Όλα καλα θα πα΄νε Γρετάκι.

Κορίτσια, κλείνω γιατί τελειώνει η μπαταρία του λάπτοπ.

καληνυχτα μπιμπιτσα μου , θα τα πουμε παλι πριν φυγω για θεσ/νικη ετσι?

θελω την θετικη σας ενεργεια!!!!ξερετε εσεις ;)!

καληνυχτα αγαπακι και ονειρα γλυκα...

να προσεχεις, φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Ιόληηηη!!!Να τα πούμε να μου δώσεις τα φώτα σου!!:DΚαλό βράδυ!:D

Ε,μα βρε Ερμινάκιιιι!!Μέχρι να με δεις μελάνιασα:tongue:Καλά λες!Το τσάκωσα!Ρε παιδιά δεν θα πρεπε να νυστάζω?

που να νυσταξεις καλε με τετοια χαρα που πηρε σημερα???θα μας τρελανεις εντελως????ασε που μπορει να ειναι και νωρις ακομα , μετα τον μηνα θα αρχιζουν να βγαινουν τα συμπτωματα λογικα...

δεν μου λες πηγες στο γιατρο?

κοριτσάκια σας καληνυχτίζω γιατί άρχισε γκρινίτσα΄από τον νέναρο. φιλάκια σε όλες.

Καληνύχτα Νενούκα!:D

που να νυσταξεις καλε με τετοια χαρα που πηρε σημερα???θα μας τρελανεις εντελως????ασε που μπορει να ειναι και νωρις ακομα , μετα τον μηνα θα αρχιζουν να βγαινουν τα συμπτωματα λογικα...

δεν μου λες πηγες στο γιατρο?

Τσουκ!Δευτέρα:DΚοίτα...μου είπε,πριν κάνω τη χοριακή πως αφού το τεστ λέει σύλληψη πριν 3 βδομάδες,να πάω στα μέσα της άλλης βδομάδας.Αλλά όταν τον είπα τη τιμή της χοριακής μου είπε έλα Δευτέρα.Βράδυ θα πάω,μετά τις 9 για να πάω με τον Γκρετίνοπατέρα!:tongue:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

καληνυχτα μπιμπιτσα μου , θα τα πουμε παλι πριν φυγω για θεσ/νικη ετσι?

θελω την θετικη σας ενεργεια!!!!ξερετε εσεις ;)!

καληνυχτα αγαπακι και ονειρα γλυκα...

να προσεχεις, φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!

μαρη εισαι εδώ και δεν λες τίποτα?????

ποτε θα σε γνωρίσω?

πες και μετα θα πάω για νάνι γιατί θα ΄φάω ξύλο.

ποτε θα σε γνωρίσω?

Είσαι Αθήνα Ερμινάκι?

κοριτσάκια σας καληνυχτίζω γιατί άρχισε γκρινίτσα΄από τον νέναρο. φιλάκια σε όλες.

καληνυχτα αγαπη μου και ονειρα γλυκα!

θα τα πουμε!μου αρεσε σημερα που καθησαμε μεχρι αργα , που θυμησε τα παλια του καλοκαιριου!αααααχχχχ!

φιλακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!

ποτε θα σε γνωρίσω?

καλε οχι , δεν μενω θεσ/νικη εγω καλε, απλα θα παω πιο νωρις θεσ/νικη για κανα τετραημερο να μεινω σε μια φιλη να ξεχαστω πριν την σπερματεγχυνση...ομως θα ρωτησω τον γιατρο αν μου επιτρεπει μετα ταξιδακι και αν μου πει ναι σου ερχομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι την αλλη μερα!;)

αντε πανε μην φταιω εγω αν εισαι πολυ μαυρη στο ξυλο αυριο!:tongue:

καληνυχτα αγαπη μου και ονειρα γλυκα!

θα τα πουμε!μου αρεσε σημερα που καθησαμε μεχρι αργα , που θυμησε τα παλια του καλοκαιριου!αααααχχχχ!

φιλακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ε,ψιτ!Σε ρωτάμε κάτι...:lol::lol:Άσε νένος κατάλαβα....ερμίνα διόρθωσέ με αν κάνω λάθος ...και όταν το δεις....:tongue:.Θα μιλήσει με Ιόλη πριν πάει θεσνικη...σωστά?;)Κι όταν θα ρθεις Θεσνικη εμάς δε θα μας πεις?:cool::D

Διαφημίσεις

καλε οχι , δεν μενω θεσ/νικη εγω καλε, απλα θα παω πιο νωρις θεσ/νικη για κανα τετραημερο να μεινω σε μια φιλη να ξεχαστω πριν την σπερματεγχυνση...ομως θα ρωτησω τον γιατρο αν μου επιτρεπει μετα ταξιδακι και αν μου πει ναι σου ερχομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι την αλλη μερα!;)

αντε πανε μην φταιω εγω αν εισαι πολυ μαυρη στο ξυλο αυριο!:tongue:

Πότε ξεκινάς σπερματε?Καλή επιτυχία να χεις βρε κοριτσάκι μου!:D:D

Καληνύχτα Νενούκα!:D

Τσουκ!Δευτέρα:DΚοίτα...μου είπε,πριν κάνω τη χοριακή πως αφού το τεστ λέει σύλληψη πριν 3 βδομάδες,να πάω στα μέσα της άλλης βδομάδας.Αλλά όταν τον είπα τη τιμή της χοριακής μου είπε έλα Δευτέρα.Βράδυ θα πάω,μετά τις 9 για να πάω με τον Γκρετίνοπατέρα!:tongue:

ε βλακα αυριο θελω αναλυτικη περιγραφη , γκρετινου να του λες οτι εισαι εγκυος , και φυσικα των γονιων και της αδερφης σου που ειστε και οι 2 εγκυουλες , θα τους τρελανατε φανταζομαι...χαχαχαχα!!!!

ε βλακα αυριο θελω αναλυτικη περιγραφη , γκρετινου να του λες οτι εισαι εγκυος , και φυσικα των γονιων και της αδερφης σου που ειστε και οι 2 εγκυουλες , θα τους τρελανατε φανταζομαι...χαχαχαχα!!!!

κάπου το περιέγραψα στη νάντιμορ...αν το βρω...θα φρίξεις:lol:

Για την αδερφή μου το ξέρανε απ το πρωί.Εγώ όμως δεν μπορούσα να πω τπτ γιατί δεν είχα αποτελέσματα χοριακής...ε,τώρα όλο το απογευμοβραδάκι άκουγες...ποιος είναι έγκυος?εσύ?αυτή?πλάκα κάνετε?:lol::lol::lol:

Είσαι Αθήνα Ερμινάκι?
Ε,ψιτ!Σε ρωτάμε κάτι...:lol::lol:Άσε νένος κατάλαβα....ερμίνα διόρθωσέ με αν κάνω λάθος ...και όταν το δεις....:tongue:.Θα μιλήσει με Ιόλη πριν πάει θεσνικη...σωστά?;)Κι όταν θα ρθεις Θεσνικη εμάς δε θα μας πεις?:cool::D

αι μαρη που δεν θα σας πω!παραπονιαρα!λοιπον δεν πιστευω να πας που θενα καθαρα δευτερα γιατι μαλλον τοτε υπολογιζω , την παρασκευη θα ξερω στανταρ , θα παμε για κανα καφεδακι τι λες ζουζου?????

αι μαρη που δεν θα σας πω!παραπονιαρα!λοιπον δεν πιστευω να πας που θενα καθαρα δευτερα γιατι μαλλον τοτε υπολογιζω , την παρασκευη θα ξερω στανταρ , θα παμε για κανα καφεδακι τι λες ζουζου?????

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!:D:D:D:D:D

Βρήκα τη περιγραφή!

Πολύ ρομαντικά....:rolleyes:Τι σκατά παλιοτέστ αγοράζωωωω:mad:Δες δες!Θετικό μου βγήκε το τεστ εγκυμοσύνης!!!:lol::lol:Ε,μετά μίλησα με την el και της το πα να γελάσουμε και μου πε μη γελάς...ποτέ δεν ξέρεις,μετά μ έβαλε ο Γκρετίνος να κάνω κι άλλο και μετά στη δουλειά πήρα το ψηφιακό...Τότε μόνο το πίστεψα!:-P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...