Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναι ρε ειναι καλη σου λεω, πλακα πλακα δεν ξερω αν σας το εχω πει , αλλα εχει περιπου ενα χρονο που μολις δω σταυρο στον υπνο μου ακουω εγκυμοσυνη , και καθε φορα λεω μπας και ειναι για μενα αλλα μπα , εχω γκαστρωσει την μιση γειτονια και οοοοοοοοοοοολες μου τις φιλες και γνωστες , και απο αυτες που δεν το περιμενεις κιολας.

ώρα να δεις και τον δικό σου!!

α ρε τσιρίδες που έχουμε να ρίξουμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γκρετάκι μου εγκυούλα μου τι κάνεις ? έλα να μας λύσεις καμία απόρια? πως προέκυψε η εγκυμοσύνη? δηλαδή ξέρω αλλά.........

έπεσε η προλακτίνη?

Καλά είμαι!:DΠερίφημα δηλ!Η προλακτίνη έπεσε τον Δεκέμβριο,τον Ιανουάριο μου ήρθε περίοδος μετά από 35 μέρες και τρόμαξα πως ξανανέβηκε και τώρα έμεινα έγκυος!:D

Αχ Ιολάκι ευτυχώς που μου γραψες στο πμ και με καθησύχασες!Είναι φοβερό το να μην ξέρεις πότε έγινε?Ποιος εγώ!:lol:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

εσύ τι νέα?

λες να έχουμε ευχάριστα βρε τον επόμενο μήνα?

αχ νενουκακι μου τι να σου πω , δεν ξερω δεν νιωθω τιποτα αλλο περα απο αγχος και αγωνια , ουτε θετικα ουτε αρνητικα , ειμαι καλυτερα βεβαια αυτες τις μερες οσο πλησιαζει ο καιρος , αρχιζω να το πιστευω πιο πολυ , θα δειξει τι να πω , παντως ο γιατρος μας δινει μεχρι και 60 % ποσοστα επιτυχιας, θα δει και εκεινη την στιγμη ενδομητριο ωορρηξια και λοιπα και θα μας πει πανω κατω.καναμε και τις εξετασεις που χρειαζονται σημερα και την δευτερα θα παρουμε τα αποτελεσματα και μετα παρασκευη παμε για ελεγχο και θα ορισουμε στανταρ μερα , θα μου δωσει και ενεσουλα , ουφ ολα τα ειπα , ελπιζω να μην σας κουραζω ρε αγαπες...

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

Καλά είμαι!:DΠερίφημα δηλ!Η προλακτίνη έπεσε τον Δεκέμβριο,τον Ιανουάριο μου ήρθε περίοδος μετά από 35 μέρες και τρόμαξα πως ξανανέβηκε και τώρα έμεινα έγκυος!:D

Αχ Ιολάκι ευτυχώς που μου γραψες στο πμ και με καθησύχασες!Είναι φοβερό το να μην ξέρεις πότε έγινε?Ποιος εγώ!:lol:

μπράβο ματακια μου. δηλαδή παίζει η πιθανότητα να ήσουν και να είχες περίοδο? φαντάζομαι δεν έιχες κανει τεστάκι έτσι?

αχ νενουκακι μου τι να σου πω , δεν ξερω δεν νιωθω τιποτα αλλο περα απο αγχος και αγωνια , ουτε θετικα ουτε αρνητικα , ειμαι καλυτερα βεβαια αυτες τις μερες οσο πλησιαζει ο καιρος , αρχιζω να το πιστευω πιο πολυ , θα δειξει τι να πω , παντως ο γιατρος μας δινει μεχρι και 60 % ποσοστα επιτυχιας, θα δει και εκεινη την στιγμη ενδομητριο ωορρηξια και λοιπα και θα μας πει πανω κατω.καναμε και τις εξετασεις που χρειαζονται σημερα και την δευτερα θα παρουμε τα αποτελεσματα και μετα παρασκευη παμε για ελεγχο και θα ορισουμε στανταρ μερα , θα μου δωσει και ενεσουλα , ουφ ολα τα ειπα , ελπιζω να μην σας κουραζω ρε αγαπες...

ρε εσύ πλάκα μας κάνεις ? άκου εκεί μας κουράζεις . χαίρομαι που όλα μπαίνουν σε μια σειρά. καλα αποτελέσματα άντε και με 2 μπεμπάκια!

Να με πάρεις ,να με πάρεις!Θα χαρώ πολύυυυ!!!:D:lol::lol::lol:Θα χω πιει κι ένα ζεστό για προθέρμανση....:tongue:

αααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ηρθε η γκαστρωμενη μας!!!!!!!!

μαρη εξαφανιστηκες για λιγο καιρο αλλα το εκανες το θαυμα σου!!!!!!!!!!!!

ρε γκρετονι μου σε σενα τελικα ηταν το αγχος σου ρε κοπελαρα μου , ειδες μολις ηρεμησες τσουπ ηρθε το σποριδιον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εννοειται θα σε παρω!!!!!!!!!πως εισαι για πες?

μπράβο ματακια μου. δηλαδή παίζει η πιθανότητα να ήσουν και να είχες περίοδο? φαντάζομαι δεν έιχες κανει τεστάκι έτσι?

Βρε ερμινάκιιι!!!Συγχρονίσου!Σόρι βρε νενούκο αλλά πες της να πατήσει φ5:tongue:

Τώρα είδα ένα μην από την Ιόλη και με καθησύχασε αρκετά...μου είπε πως σύμφωνα με την τιμή της χοριακής πρέπει να γινε ωορρηξία αρκετά νωρίς.άρα δεν το πιασε το τεστ ωορρηξίας:tongue:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

όλα τα άλλα μπορεί να παίζουν αλλά εγκυμοσύνη δεν νομίζω. έκανα και τεστ λίγο πριν αδιαθετήσω.

ε τοτε οκ , δεν ειναι τιποτα θα περασει , περαστικουλια σου!

εγω να δεις τσιριδες που θα ριξω , αν μου πεις και εσυ τα ευχαριστα,

κατι γινεται ρε νενουκακι μου νομιζω , ολες με την σειρα , ε του πουστη δεν θα ερθει και η δικια μας θα ερθει...

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ηρθε η γκαστρωμενη μας!!!!!!!!

μαρη εξαφανιστηκες για λιγο καιρο αλλα το εκανες το θαυμα σου!!!!!!!!!!!!

ρε γκρετονι μου σε σενα τελικα ηταν το αγχος σου ρε κοπελαρα μου , ειδες μολις ηρεμησες τσουπ ηρθε το σποριδιον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εννοειται θα σε παρω!!!!!!!!!πως εισαι για πες?

Αγαπάκι ...τι να σου πω?Πώς δεν είχα άγχος κι αυτό το μήνα?:cool:Είχα!Τα γνωστά...ξέρεις!Και να κάνω τεστ ωορρηξίας και να μην βγαίνει θετικό από την 9η μέχρι την 23η μέρα και μετά να ναι συνέχεια θετικό και να λέω χάλασε ο κύκλος μου πάει...ή να λέω έχω προλακτίνη πάλι.....και μετά να μαι έγκυος και μάλιστα πριν 3 βδομάδες...ε..........μα!!!!:lol:

ααααααα εσυ εισαι καλη ...ρε ιολακι δεν σκεφτεσαι και εμενα αυτες τις μερες πιο πολυ μπας και γινει το καλο???????????????????ε?????χαχαχαχα

Θα έρθει η ώρα σου και θα σε δω κι εσένα ζουζούνι μου.

άσε της το είχα πει και εγώ μήνες πριν. που είχε πάλι προαίσθημα για κάποια κοπέλα . θυμάσαι μπιπίτσα?

Θυμάμαι, θυμάμαι

μαζί σου φιλενάδα . αυτον το ΄τυπάκι που τραγουδάει πολύ το γουστάρω.

Κι εγώ

οι 48 ωρες ειναι αυτοι που εχουν και εναν φαλακρο ντιπ καταντιπ???αν ειναι αυτοι μου αρεσουν και εμενα του ειχα δει σε ενα μεσημεριανο...

ρε κοριτσια εγω πεθαινω για next top model , ειναι γελοιες οι γκομενες εστι?καθε δευτερα μετα που κοιμηθει ο ερμινακος κατα τις 2 τα ξημερωματα το βαζω και το βλεπω.εχει και τον παπακαλιατη εκεινη την ωρα και ολα κλεινουν υπερ του!

Εντελώς γελοίες, προτιμώ Παπακαλιάτη.

Γεια σας!!!Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Είμαι πολύ χαρούμενη!Πάω να διαβάσω τι λέγατε να μπω στο κλίμα....

Καλώς το κορίτσι μας το πεντάμορφο, το εγκυούλικο.

ναι ρε ειναι καλη σου λεω, πλακα πλακα δεν ξερω αν σας το εχω πει , αλλα εχει περιπου ενα χρονο που μολις δω σταυρο στον υπνο μου ακουω εγκυμοσυνη , και καθε φορα λεω μπας και ειναι για μενα αλλα μπα , εχω γκαστρωσει την μιση γειτονια και οοοοοοοοοοοολες μου τις φιλες και γνωστες , και απο αυτες που δεν το περιμενεις κιολας.

Μετά τη μισή γειτονιά, έφτασε και η σειρά σου.

Όλα καλα θα πα΄νε Γρετάκι.

Κορίτσια, κλείνω γιατί τελειώνει η μπαταρία του λάπτοπ.

Βρε ερμινάκιιι!!!Συγχρονίσου!Σόρι βρε νενούκο αλλά πες της να πατήσει φ5:tongue:

Τώρα είδα ένα μην από την Ιόλη και με καθησύχασε αρκετά...μου είπε πως σύμφωνα με την τιμή της χοριακής πρέπει να γινε ωορρηξία αρκετά νωρίς.άρα δεν το πιασε το τεστ ωορρηξίας:tongue:

χαχαχαχχαχα , ρε τρολοκομειο ακομα δεν ηρθες αρχισες να με κοροιδευεις??????:tongue:χαχαχα

ασε το τεστ ωορρηξιας τωρα , αυτο δεν το επιασε το επιασες ομως εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μια και καληηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε τοτε οκ , δεν ειναι τιποτα θα περασει , περαστικουλια σου!

εγω να δεις τσιριδες που θα ριξω , αν μου πεις και εσυ τα ευχαριστα,

κατι γινεται ρε νενουκακι μου νομιζω , ολες με την σειρα , ε του πουστη δεν θα ερθει και η δικια μας θα ερθει...

Κορίτσια θα ρθει!:DΚαι μάλιστα αναπάντεχα!Είμαι τόσο σίγουρη γι αυτό που λέω!;)

ρε εσύ πλάκα μας κάνεις ? άκου εκεί μας κουράζεις . χαίρομαι που όλα μπαίνουν σε μια σειρά. καλα αποτελέσματα άντε και με 2 μπεμπάκια!

ευχαριστω αγαπακι και ανταποδιδω την ευχουλα!!!!!!!!!!!!!!;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...