Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

το βλέμμα της αγελάδας! :lol::lol::lol:ελπίζω να μη διαβάζει καμια γνωστή του.

Μα ακριβώς αυτό το βλέμμα!

Κι η άλλη η κλαψιάρα μέλλουσα Τάμτα?

Πάντως αφού έφυγε η Ελένη, εγώ γουστάρω να το πάρουν οι 48 ώρες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχααα , εμ ετσι ειναι οι μανες!!!!ολα πρεπει να τα υπομενουν χαχαχαα!θα την παρω και εγω αυριο να με συνεφερει λιγο , πολυ με ηρεμη αυτη η κοπελα οταν μου μιλαει.

ολα θα πανε καλα για ολες ειμαι σιγουρη , μονο για εμενα δεν ειμαι ποτε , γμτ τα.

τι αλλα νεα , ειδατε ρε το γκρετονι τι εκπληξη μας εκανε?θα την παρω και αυτην τηλ αυριο σιγουρα...

άντε ερμινάκι ο επόμενος μήνας ειναι ο δικός μας μαζί με μπιπίτσα , ναντιμορακι και κανά δυο ακόμα:lol: . άντε όλες μεινανε οπότε δεν θα μας αφήσει έτσι εμάς ο θεούλης,

Καλέ, αυτές τις μέρες είχα λυσσάξει να σκέφτομαι τη Γκρέτα κι έμπαινα στο μσν μήπως την πετύχω αλλά δεν την πετύχαινα και μου είχε κολλήσει ότι θα μπω στο μσν και θα μου στείλει μήνυμα "είμαι έγκυος".

Σήμερα το πρωί μου έστειλε ένα π.μ., μόλις το είδα, έπαθα, λέω σίγουρα είναι έγκυος αλλά δεν μου είπε τίποτε το κοριτσάκι, μου είπε περαστικά για την υστεροσκόπηση και τίποτε άλλο, μάλλον περίμενε τη χοριακή για να σιγουρευτεί κι, επειδή είχα πολλή δουλειά στο γραφείο σκέφτηκα να της απαντήσω το βράδυ και μπήκα τώρα να δω τι κάνετε στα θέματα που παρακολουθώ και μετά να απαντήσω στη Γκρέτα και έπεσα πάνω στα ευχάριστααααα!!!

ααααααα εσυ εισαι καλη ...ρε ιολακι δεν σκεφτεσαι και εμενα αυτες τις μερες πιο πολυ μπας και γινει το καλο???????????????????ε?????χαχαχαχα

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

γιατι ετσι ?μηπως κρυωσες και ειναι λιγο διαφορετικη αυτην την φορα η περιοδος?παντως μαζι αδιαθετουμε πανω κατω... και ελπιζω να ειναι η τελευταια μας φορα.ξερεις καμια φορα γινεται και κατακρατηση υγρων στην περιοδο , εγω βαζω παντα 2 κιλα οταν ειμαι αδιαθετη ειδικα τωρα με τα χαπια αστα να πανε , πρηξιμο ειναι οχι παχος θα φυγει.

τρελη κατακρατηση ειχα . αλλα μάλλον δεν πρέπει να έχει σχέση με την περίοδο μαλλον το στομάχι μου έιναι χάλια γιατί έχω και τάση για εμετό μερικές φορές. ευτυχώς που δεν τα είχα αυτά πριν την περίοδο:lol:

ααααααα εσυ εισαι καλη ...ρε ιολακι δεν σκεφτεσαι και εμενα αυτες τις μερες πιο πολυ μπας και γινει το καλο???????????????????ε?????χαχαχαχα

άσε της το είχα πει και εγώ μήνες πριν. που είχε πάλι προαίσθημα για κάποια κοπέλα . θυμάσαι μπιπίτσα?

Διαφημίσεις

μαζί σου φιλενάδα . αυτον το ΄τυπάκι που τραγουδάει πολύ το γουστάρω.

οι 48 ωρες ειναι αυτοι που εχουν και εναν φαλακρο ντιπ καταντιπ???αν ειναι αυτοι μου αρεσουν και εμενα του ειχα δει σε ενα μεσημεριανο...

ρε κοριτσια εγω πεθαινω για next top model , ειναι γελοιες οι γκομενες εστι?καθε δευτερα μετα που κοιμηθει ο ερμινακος κατα τις 2 τα ξημερωματα το βαζω και το βλεπω.εχει και τον παπακαλιατη εκεινη την ωρα και ολα κλεινουν υπερ του!

γιατι ετσι ?μηπως κρυωσες και ειναι λιγο διαφορετικη αυτην την φορα η περιοδος?παντως μαζι αδιαθετουμε πανω κατω... και ελπιζω να ειναι η τελευταια μας φορα.ξερεις καμια φορα γινεται και κατακρατηση υγρων στην περιοδο , εγω βαζω παντα 2 κιλα οταν ειμαι αδιαθετη ειδικα τωρα με τα χαπια αστα να πανε , πρηξιμο ειναι οχι παχος θα φυγει.

εσύ τι νέα?

λες να έχουμε ευχάριστα βρε τον επόμενο μήνα?

άντε ερμινάκι ο επόμενος μήνας ειναι ο δικός μας μαζί με μπιπίτσα , ναντιμορακι και κανά δυο ακόμα:lol: . άντε όλες μεινανε οπότε δεν θα μας αφήσει έτσι εμάς ο θεούλης,
τρελη κατακρατηση ειχα . αλλα μάλλον δεν πρέπει να έχει σχέση με την περίοδο μαλλον το στομάχι μου έιναι χάλια γιατί έχω και τάση για εμετό μερικές φορές. ευτυχώς που δεν τα είχα αυτά πριν την περίοδο:lol:

μακαρι αγαπακι μακαρι , ευχομαι και προσευχομαι συνεχεια για ολες μας!

αν συνεχησει να πας στο γιατρο να δεις τι γινεται, αλλα πολυ πιθανον να κρυωσες , ή να κυκλοφορει καμια ιωσουλα μωρε , εχεις κανονικο αιμα ετσι?την περιπτωση της εγκυμοσυνης την διαγραφουμε εντελως?

Γεια σας!!!Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Είμαι πολύ χαρούμενη!Πάω να διαβάσω τι λέγατε να μπω στο κλίμα....

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

οι 48 ωρες ειναι αυτοι που εχουν και εναν φαλακρο ντιπ καταντιπ???αν ειναι αυτοι μου αρεσουν και εμενα του ειχα δει σε ενα μεσημεριανο...

ρε κοριτσια εγω πεθαινω για next top model , ειναι γελοιες οι γκομενες εστι?καθε δευτερα μετα που κοιμηθει ο ερμινακος κατα τις 2 τα ξημερωματα το βαζω και το βλεπω.εχει και τον παπακαλιατη εκεινη την ωρα και ολα κλεινουν υπερ του!

2?????? αφου αντέχεις μεχρι εκείνη την ώρα μπράβο!

εγω οποτε το χάνω με ενημερώνει ένας συνάδελφος στην δουλειά που είναι τρελαμένος με την δήμητρα. να δω τώρα που βγήκε τι θα κανει. λες να χάσω την ενημέρωση??????

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι βλεπουν τα ματακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα

μαρη γκρετα γκαστρωθηκες???????!!!!!!!!!!!!!!!

αγαπη μου τι χαρα ειναι αυτη!!!!!!!!

αυριο σε περνω τηλ δεν γινεται να σου ευχηθω ετσι , να τσιριξουμε μαζι!!!!!!

συγχρητηριααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Να με πάρεις ,να με πάρεις!Θα χαρώ πολύυυυ!!!:D:lol::lol::lol:Θα χω πιει κι ένα ζεστό για προθέρμανση....:tongue:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Γεια σας!!!Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Είμαι πολύ χαρούμενη!Πάω να διαβάσω τι λέγατε να μπω στο κλίμα....

γκρετάκι μου εγκυούλα μου τι κάνεις ? έλα να μας λύσεις καμία απόρια? πως προέκυψε η εγκυμοσύνη? δηλαδή ξέρω αλλά.........

έπεσε η προλακτίνη?

άσε της το είχα πει και εγώ μήνες πριν. που είχε πάλι προαίσθημα για κάποια κοπέλα . θυμάσαι μπιπίτσα?

ναι ρε ειναι καλη σου λεω, πλακα πλακα δεν ξερω αν σας το εχω πει , αλλα εχει περιπου ενα χρονο που μολις δω σταυρο στον υπνο μου ακουω εγκυμοσυνη , και καθε φορα λεω μπας και ειναι για μενα αλλα μπα , εχω γκαστρωσει την μιση γειτονια και οοοοοοοοοοοολες μου τις φιλες και γνωστες , και απο αυτες που δεν το περιμενεις κιολας.

μακαρι αγαπακι μακαρι , ευχομαι και προσευχομαι συνεχεια για ολες μας!

αν συνεχησει να πας στο γιατρο να δεις τι γινεται, αλλα πολυ πιθανον να κρυωσες , ή να κυκλοφορει καμια ιωσουλα μωρε , εχεις κανονικο αιμα ετσι?την περιπτωση της εγκυμοσυνης την διαγραφουμε εντελως?

όλα τα άλλα μπορεί να παίζουν αλλά εγκυμοσύνη δεν νομίζω. έκανα και τεστ λίγο πριν αδιαθετήσω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...