Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ερμινάκι, το πήρα το π.μ. σου αλλά δεν ήμουν σε φάση να μιλήσω αγαπάκι μου.

Είχα - εκτός από την υστεροσκόπηση - και πολλή δουλειά στο σπίτι τις τελευταίες 10 μέρες και μετά πάλι δουλειά και μάλιστα αυτές τις μέρες στο γραφείο μετακομίζουμε σε άλλο κτήριο και γίνεται χαμός. Γυρίζω σπίτι πτώμα.

Χθες ήταν και Τσικνοπέμπτη και βγήκαμε με συναδέλφους μετα το γραφείο και ήμουν γκολ, όταν γύρισα σπίτι.

Απόψε μίλησα στο τηλ. για 2 ώρες με τη Μαίρη Πόππινς. Πήραν φωτιά τα καλώδια του ΟΤΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερμινάκι μου!

Τι κάνεις?

αγαπη μου ειμαι πολυ καλα!!!!εσυ ζουζουνα μου πες μου , πως εισαι?

ολα πηγαν καλα ετσι?αχ μπιμπιτσακι μου εχω πολυ καλο προαισθημα αγαπακι μου , ειμαι σιγουρη οτι τωρα και θα μεινεις εγκυος με την πρωτη και εννοειται πως θα το κρατησεις και στην αγκαλιτσα σου , ηρθε η ωρα!!!!!!!!!;)

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Ερμινάκι, το πήρα το π.μ. σου αλλά δεν ήμουν σε φάση να μιλήσω αγαπάκι μου.

Είχα - εκτός από την υστεροσκόπηση - και πολλή δουλειά στο σπίτι τις τελευταίες 10 μέρες και μετά πάλι δουλειά και μάλιστα αυτές τις μέρες στο γραφείο μετακομίζουμε σε άλλο κτήριο και γίνεται χαμός. Γυρίζω σπίτι πτώμα.

Χθες ήταν και Τσικνοπέμπτη και βγήκαμε με συναδέλφους μετα το γραφείο και ήμουν γκολ, όταν γύρισα σπίτι.

Απόψε μίλησα στο τηλ. για 2 ώρες με τη Μαίρη Πόππινς. Πήραν φωτιά τα καλώδια του ΟΤΕ!

καταλαβα εγω μην στεναχωριεσαι ,και εμεις τωρα ηρεμησαμε με τα τρεξηματα με τα νοσοκομεια , θυμασαι που σου ειχα πει , τωρα δοξα το θεο ολα μια χαρα.τωρα σε ουτε 10 μερες θα κανω την σπερματεγχυνση ιολοκι μου...αχ!

ειδες μωρε και εγω ειπα την ποππινς οτι θα την παρω τηλ αυτες τις μερες μολις ηρεμησουμε και το ξεχασα , αυριο θα την παρω , μου εστειλε μηνυμα οτι το μπεμπακι θεριεψε χαχαχαχα!!!!!

αγαπη μου ειμαι πολυ καλα!!!!εσυ ζουζουνα μου πες μου , πως εισαι?

ολα πηγαν καλα ετσι?αχ μπιμπιτσακι μου εχω πολυ καλο προαισθημα αγαπακι μου , ειμαι σιγουρη οτι τωρα και θα μεινεις εγκυος με την πρωτη και εννοειται πως θα το κρατησεις και στην αγκαλιτσα σου , ηρθε η ωρα!!!!!!!!!;)

Απ' το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί, Ερμινάκι μου, και για σένα και για μένα και για όλα τα κορίτσια.

καταλαβα εγω μην στεναχωριεσαι ,και εμεις τωρα ηρεμησαμε με τα τρεξηματα με τα νοσοκομεια , θυμασαι που σου ειχα πει , τωρα δοξα το θεο ολα μια χαρα.τωρα σε ουτε 10 μερες θα κανω την σπερματεγχυνση ιολοκι μου...αχ!

ειδες μωρε και εγω ειπα την ποππινς οτι θα την παρω τηλ αυτες τις μερες μολις ηρεμησουμε και το ξεχασα , αυριο θα την παρω , μου εστειλε μηνυμα οτι το μπεμπακι θεριεψε χαχαχαχα!!!!!

Τη ρώτησα απόψε αν έχετε μιλήσει καθόλου και της είπα ότι θα τηλεφωνηθούμε κι εμείς κάποια στιγμή. Ο μπέμπης θέριεψε, κλωτσάει, την πιέζει στην ουροδόχο κύστη και όλο νομίζει ότι θα της φύγουν τα τσίσα.

Πολύ πλάκα είχαμε!

Διαφημίσεις

καλέ δεν έφυγα δεν πήρα χαμπαρι οτι απαντήσατε έβλεπα σάκη .

καλά ειναι τρελός ο κόσμος . εφυγε η ελένη?

Η Ελένη?:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλά, πάνε καλά τα άτομα?

Μιλάμε θα βαρέσω ενέσεις!

Και ποιος έμεινε? Ο Σταύρος, η Νίνι και οι 48 ώρες?

Άκου η Ελένη! Δεν το πιστεύω!!!

καλέ δεν έφυγα δεν πήρα χαμπαρι οτι απαντήσατε έβλεπα σάκη .

καλά ειναι τρελός ο κόσμος . εφυγε η ελένη?

ποια ελενη καλε????(εδω ταιριαζει η γνωστη ατακα που δεν θα την πω να μην μας κοψουν χαχαχαχαχαχαχα)...

δεν εχω δει ποτε χφακτορ, οποτε δεν ξερω τι γινεται...ηθελε και ο ερμινακος λουκουμαδες και τιγανιζα μεχρι τωρα.

εσυ τι κανεις κουκλι?

νενουκακιιιιιιιιιιιιιιιιι μουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που εισαι αγαπακι μου?δεν πιστευω να εφυγες?

τι κανεις ζουζουνα?τα νεα σου?εχουμε μερες να τα πουμε!

καλά είμαι αδιαθετησα οπότε πάμε για το επόμενο μήνα.

αλλα βρε κοριτσια ξέρετε τι έχω παθει. είναι πολύ πρησμένη η κοιλιά μου και το στομάχι μου μαζί.πάω συνέχεια τουαλέτα ειδικά το βράδυ και γενικά νομίζω πώς έχω παχύνει πολύ. έχω φρικάρει σήμερα ένιωθα τόσο χάλια που δεν έφαγα τίποτα όλη μέρα μόνο κατά τις 9 το βράδυ λίγο γάλα με κορν φλεικς. θα φρικάρω!

Η Ελένη?:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλά, πάνε καλά τα άτομα?

Μιλάμε θα βαρέσω ενέσεις!

Και ποιος έμεινε? Ο Σταύρος, η Νίνι και οι 48 ώρες?

Άκου η Ελένη! Δεν το πιστεύω!!!

τρελάθηκα !την ειχα για τρελό φαβορί! η κοπέλα ειναι φωνάρα.

Διαφημίσεις

Απ' το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί, Ερμινάκι μου, και για σένα και για μένα και για όλα τα κορίτσια.

Τη ρώτησα απόψε αν έχετε μιλήσει καθόλου και της είπα ότι θα τηλεφωνηθούμε κι εμείς κάποια στιγμή. Ο μπέμπης θέριεψε, κλωτσάει, την πιέζει στην ουροδόχο κύστη και όλο νομίζει ότι θα της φύγουν τα τσίσα.

Πολύ πλάκα είχαμε!

χαχαχαχααα , εμ ετσι ειναι οι μανες!!!!ολα πρεπει να τα υπομενουν χαχαχαα!θα την παρω και εγω αυριο να με συνεφερει λιγο , πολυ με ηρεμη αυτη η κοπελα οταν μου μιλαει.

ολα θα πανε καλα για ολες ειμαι σιγουρη , μονο για εμενα δεν ειμαι ποτε , γμτ τα.

τι αλλα νεα , ειδατε ρε το γκρετονι τι εκπληξη μας εκανε?θα την παρω και αυτην τηλ αυριο σιγουρα...

τρελάθηκα !την ειχα για τρελό φαβορί! η κοπέλα ειναι φωνάρα.

Είναι εξαιρετική σε όλα της αλλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει!

Τα κοριτσάκια τα μικρά θέλουν Σταύρο

Είναι εξαιρετική σε όλα της αλλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει!

Τα κοριτσάκια τα μικρά θέλουν Σταύρο

το βλέμμα της αγελάδας! :lol::lol::lol:ελπίζω να μη διαβάζει καμια γνωστή του.

καλά είμαι αδιαθετησα οπότε πάμε για το επόμενο μήνα.

αλλα βρε κοριτσια ξέρετε τι έχω παθει. είναι πολύ πρησμένη η κοιλιά μου και το στομάχι μου μαζί.πάω συνέχεια τουαλέτα ειδικά το βράδυ και γενικά νομίζω πώς έχω παχύνει πολύ. έχω φρικάρει σήμερα ένιωθα τόσο χάλια που δεν έφαγα τίποτα όλη μέρα μόνο κατά τις 9 το βράδυ λίγο γάλα με κορν φλεικς. θα φρικάρω!

γιατι ετσι ?μηπως κρυωσες και ειναι λιγο διαφορετικη αυτην την φορα η περιοδος?παντως μαζι αδιαθετουμε πανω κατω... και ελπιζω να ειναι η τελευταια μας φορα.ξερεις καμια φορα γινεται και κατακρατηση υγρων στην περιοδο , εγω βαζω παντα 2 κιλα οταν ειμαι αδιαθετη ειδικα τωρα με τα χαπια αστα να πανε , πρηξιμο ειναι οχι παχος θα φυγει.

χαχαχαχααα , εμ ετσι ειναι οι μανες!!!!ολα πρεπει να τα υπομενουν χαχαχαα!θα την παρω και εγω αυριο να με συνεφερει λιγο , πολυ με ηρεμη αυτη η κοπελα οταν μου μιλαει.

ολα θα πανε καλα για ολες ειμαι σιγουρη , μονο για εμενα δεν ειμαι ποτε , γμτ τα.

τι αλλα νεα , ειδατε ρε το γκρετονι τι εκπληξη μας εκανε?θα την παρω και αυτην τηλ αυριο σιγουρα...

Καλέ, αυτές τις μέρες είχα λυσσάξει να σκέφτομαι τη Γκρέτα κι έμπαινα στο μσν μήπως την πετύχω αλλά δεν την πετύχαινα και μου είχε κολλήσει ότι θα μπω στο μσν και θα μου στείλει μήνυμα "είμαι έγκυος".

Σήμερα το πρωί μου έστειλε ένα π.μ., μόλις το είδα, έπαθα, λέω σίγουρα είναι έγκυος αλλά δεν μου είπε τίποτε το κοριτσάκι, μου είπε περαστικά για την υστεροσκόπηση και τίποτε άλλο, μάλλον περίμενε τη χοριακή για να σιγουρευτεί κι, επειδή είχα πολλή δουλειά στο γραφείο σκέφτηκα να της απαντήσω το βράδυ και μπήκα τώρα να δω τι κάνετε στα θέματα που παρακολουθώ και μετά να απαντήσω στη Γκρέτα και έπεσα πάνω στα ευχάριστααααα!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...