Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Μπορείς να το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα νομίζω πιο εύκολα 

Θα της το στείλω αν δεν έχει προβλημα εφόσον είναι γνώστρια η @dimi.tra. Αλλά νομίζω ήδη απάντησε με αυτά που είπε. 

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
      Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό. 
      Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων. 

Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις. 

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Είσαι θεά πραγματικά.Μου πρότεινε ένα κέντρο να κάνω τις εξετάσεις για το εύθραυστο Χ, λέγεται access to Genome. Οχι δεν έχω κάνει ποτέ καμπύλη ζαχαρου κ αντίσταση ινσουλίνης, ούτε Β12. Μόνο τις βιταμίνες που κάνω στις κλασικές αιματολογικες. Αν έχω όντως το εύθραυστο Χ ( ή τη μετάλλαξη αυτού αν το λέω καλά) θα πρέπει να κάνω προεμφυτευτικό έλεγχο με κίνδυνο να χάσω τα έμβρυα σωστά ; Εννοώ επειδή πρακτικά τα υποβάλεις σε μια έξτρα ταλαιπωρία.

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ρε...μια χαρα...και εγω θα μεινω λεει ο χαρτης μου!θα ειναι χριστουγεννιατικο το μωρο!χαχαχχα

οτι θα μεινεις ειναι σιγουρο!!!!!

κανεις καποια θεραπεια????

θα κανω και εγω παλι TSH την θελει ο ενδοκρινολογος!!!

μιλαμε με εχουνε τσακισει στις εξετασεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω μια χαρα οταν ακουω οτι καποια ειναι εγκυος....ο Θοδωρης γελαει...μου λεει παιδι μου αν μεινεις εσυ τι θα κανεις????λεω θα κλαιω μερα νυχτα για καμια εβδομαδα!

εχει δικιο ο ανθρωπος!!!!

Δεν θα το πιστευεις!!!

κοιμαται ΣΤΑΝΤΑΡ...ολοι κοιμουνται εκτος απο μενα...:P:p

και εγω θα κοιμομουνα αλλα με κρατησατε ξυπνια ατιμες!!

θελεις να πας να ξεκουραστεις και να τα πουμε αργοτερα η αλλη μερα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οτι θα μεινεις ειναι σιγουρο!!!!!

κανεις καποια θεραπεια????

θα κανω και εγω παλι TSH την θελει ο ενδοκρινολογος!!!

μιλαμε με εχουνε τσακισει στις εξετασεις!!!

ναι μου αυξησε την δοση του Τ4 διοτι εχω tsh 4,40!και μετα απο ενα μηνα θα κανω και ορμονολογικες...φωναζε και μου ειπε και να μεινεις θα το χασεις οποτε κατσε ησυχα!φοβηθηκα ρε...τεσπα..θ ακατσω ησυχα αυτο το μηνα αλλα μετα τα χριστουγεννα θα μετρησω ΣΩΣΤΑ!!χαχαχαχ..εσυ γιατι συνεχεια εξετασεις?φυσιολογικο ειναι η λογω της περιδεσης?

2011.png

εχει δικιο ο ανθρωπος!!!!

Δεν θα το πιστευεις!!!

και εγω θα κοιμομουνα αλλα με κρατησατε ξυπνια ατιμες!!

θελεις να πας να ξεκουραστεις και να τα πουμε αργοτερα η αλλη μερα????

οχι δεν θελω ξελουραση..θελω χαρουμενα νεα με μωρακια να ακουω!!:tongue::tongue:

2011.png

ναι μου αυξησε την δοση του Τ4 διοτι εχω tsh 4,40!και μετα απο ενα μηνα θα κανω και ορμονολογικες...φωναζε και μου ειπε και να μεινεις θα το χασεις οποτε κατσε ησυχα!φοβηθηκα ρε...τεσπα..θ ακατσω ησυχα αυτο το μηνα αλλα μετα τα χριστουγεννα θα μετρησω ΣΩΣΤΑ!!χαχαχαχ..εσυ γιατι συνεχεια εξετασεις?φυσιολογικο ειναι η λογω της περιδεσης?

να προσεχεις δεν χρειαζεται να περασεις απο αυτη τη φαση δεν ειναι καθολου ωραια!!!!

Θελω να πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο και οχι οτι ειναι ψειρες ολοι τους!!!!

Οχι με την περιδεση μου ειπε μονο ξαπλα και τιποτε αλλο απλα καθε μηνα εξετασεις αιματος,ουρων,γλυκοζηλιωμενη και τωρα και η tsh!!!!

τι να κανω τι κακομοιρο τα κανω ολα για τον μπεμπη μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

να προσεχεις δεν χρειαζεται να περασεις απο αυτη τη φαση δεν ειναι καθολου ωραια!!!!

Θελω να πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο και οχι οτι ειναι ψειρες ολοι τους!!!!

Οχι με την περιδεση μου ειπε μονο ξαπλα και τιποτε αλλο απλα καθε μηνα εξετασεις αιματος,ουρων,γλυκοζηλιωμενη και τωρα και η tsh!!!!

τι να κανω τι κακομοιρο τα κανω ολα για τον μπεμπη μου!!!

και εγω μπεμπη θελω...και μπεμπα...χαχαχαχαχα..εχω ορκιστει!!!θα το πω πρωτα εδω να το ξερεις!!!:P:p

2011.png

Απο τις παλιες εχουμε περισσοτερα αγορακια το ειδες?????

Μονο η γλωσσου εχει κοριτσακι!!!:tongue:

αντε να μπεις και εσυ στην ομαδα μας με το καλο

εμ τα ελεγα εγω αλλα.........και η συμπεθερα σου κοριτσι θα κανει να ξερεις...οποτε θα βγει το συμπεθεριο!!:rolleyes:

2011.png

και εγω μπεμπη θελω...και μπεμπα...χαχαχαχαχα..εχω ορκιστει!!!θα το πω πρωτα εδω να το ξερεις!!!:P:p

αυτο ελειπε να μας αφησεις ετσι!!!!!

Γερα παιδια να ναι!!!!τελικα εχει πολυ γελιο να τα βλεπεις να μεγαλωνουν!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εμ τα ελεγα εγω αλλα.........και η συμπεθερα σου κοριτσι θα κανει να ξερεις...οποτε θα βγει το συμπεθεριο!!:rolleyes:

ναι ειχες δικιο τελικα εσυ ο ενας κουμπαρος μου και μια φιλη!!!

Και εγω αυτο πιστευω!!!!!θα μας κανει την νυφη!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αυτο ελειπε να μας αφησεις ετσι!!!!!

Γερα παιδια να ναι!!!!τελικα εχει πολυ γελιο να τα βλεπεις να μεγαλωνουν!!!

ναι φανταζομαι...εγω εχω εκνευριστει εμ τον γυναικολογο μου ο οποιος τσακωθηκε με την ενδοκρινολογο!!!χαχαχαχαχα..τον πηρε η χριστιανη αν του πει συναδερφε η Μαρια εχει αυτο το θεμα και της ειπε ε και????και τον εβρισεεεεεεεεεεεεεεεεε...οποτε τωρα ειμαι ανευ γιατρου!

2011.png

ναι φανταζομαι...εγω εχω εκνευριστει εμ τον γυναικολογο μου ο οποιος τσακωθηκε με την ενδοκρινολογο!!!χαχαχαχαχα..τον πηρε η χριστιανη αν του πει συναδερφε η Μαρια εχει αυτο το θεμα και της ειπε ε και????και τον εβρισεεεεεεεεεεεεεεεεε...οποτε τωρα ειμαι ανευ γιατρου!

ωωχχχχχ γιατι το εκανε αυτο ρε???

πρεπει να συνεργαστουν οι δυο τους!!!

εγω την πρωτη την αλλαξα γιατι δεν συνεργαζοτανε τωρα αυτος που εχω ειναι φοβερος!!!

Μου εκανε εντυπωση ενω ειχε να με δει πανω απο ενα μηνα απλα τα λεγαμε απο το τηλεφωνο ο γιατρος μου ητανε ενημερωμενος για το τι κανουμε αυτη τη στιγμη!!!!

δεν πειραζει θα βρεις αλλο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ωωχχχχχ γιατι το εκανε αυτο ρε???

πρεπει να συνεργαστουν οι δυο τους!!!

εγω την πρωτη την αλλαξα γιατι δεν συνεργαζοτανε τωρα αυτος που εχω ειναι φοβερος!!!

Μου εκανε εντυπωση ενω ειχε να με δει πανω απο ενα μηνα απλα τα λεγαμε απο το τηλεφωνο ο γιατρος μου ητανε ενημερωμενος για το τι κανουμε αυτη τη στιγμη!!!!

δεν πειραζει θα βρεις αλλο!!!

κοιτα βασικα η ενδοκρινολογος ειναι πολυ σοβαρη γιατρος...της τα ειπα ολα και μου εξηγησε τα παντα!ακομα και τα 10 κιλα που εχω παρει ειναι λεει προβλημα διοτι δεν ειναι φυσιολογικα κιλα!μου ειπε οτι το δυσκολο ειναι να ολοκληρωθει η εγκυμοσυνη οχι να μεινω μου ειπε να ξεχασω την εξωσωματικη και μου συστησε αλλο γυναικολογο αλλα για αργοτερα..τωρα λεει πρεπει να ειναι καλα η Μαρια και μετα βλεπουμε..συγκινητικη ηταν!τεσπα..ειμαι καλυτερα και νομιζω οτι ολα θα γινουν Αθηνουλα.

2011.png

κοριτσακι μου θα σε αφησω πιαστηκε ο ποπος μου δεν αντεχω αλλο!!!

χαρηκα που τα ειπαμε και ελπιζω να μην ξαναχαθουμε!!!!

καλο απογευμα φιλακια πολλα!!!

1365859p8cqtasrz1.gif

φιλιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...