Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μου το εξηγείς λίγο αυτό?...Ήμουν και ξανθιά κάποτε, ξέρεις.....:lol:

Αααααα, το Χαπάκι είναι συμπεθέρα σου???...Ναι,βρε, είναι που μένετε και κοντά!!!:lol::lol::lol:

Ωραίααααα......οι συμπεθερούλες μαζί εγκυούλες!!!!....Κάνε λοιπόν εσύ την κόρη να κάνει εκείνη τον γιό για να υπάρχει και μια λογική διαφορά ηλικίας!:lol::lol::lol:

Ο κύκλος ήταν μέχρι τον προηγούμενο κύκλο στις 28-29 μέρες, μέχρι την τελευταία φορά που ήρθε στις 25 μέρες κράτησε μόνο μια μέρα και τέρμα. Απλά, μου είπε ο γιατρός, να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση πριν φτάσουμε στην εξωσωματική. 6 μήνες θεραπεί για να κάνω πιο πολλά και πιο ποιοτικά ωαριάκια.

:lol::lol::lol::lol:

Αφου μαρηηηηη εχω θρομβοφιλια ζαχαρο και περιδεση δεν μπορω να παρω ολο τον 9ο οποτε οπως ειμαστε μεχρι στιγμη και ειναι ολα καλα η ημερομηνια μου αλλαξε και εγινε 2-3/03!!!!!!!

Βασικα το μεγαλυτερο μας προβλημα ειναι το ζαχαρο και μετα ολα τα υπολοιπα!!!!

τωρα καταλαβες?????:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι κοριτσια καθολου πλακα δεν κανω.....

μεχρι τον 50 δεν ειχα παρει γραμμαριο.....μετα τα επαιρνα 3 - 3 ..αστα....δεν μπορω να πω ομως οτι δεν ετρωγα,,ευχαριστηθηκα φαι κ γλυκα κ αλμυρα κ απο ολα...γιατι ημουν πολυ στην στερηση πριν...

Η αληθεια ειναι οτι δεν φαινονται καθολου τα κιλα..ετσι τουλαχιστον μου λενε.....εγω ομως μια χαρα τα βλεπω γιατι ξερω πως ημουν πριν...

ειναι κ ο ζυμρουλης μου μεγαλος κιολας...χααχχα

δεν με αγχωνει αυτο...γκουχου γκουχου....λεμε τωρα..χαχαχ θα τα χασω!

ξανα στερηση..χτυπημα εδω με τον μπεμπη..κ γυμναστηριο ΟΛΕ!

ααααααααααααααααααααααααα

κ ΣΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμαν αμαν......

Σεξ σεξ σεξ!!!!!Η καλύτερη γυμναστική!!!!...:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Πωπωωωωωωω βρε Αθηνούλα μου, πέρασε ο καιρός!!!!!......Άντε, με το καλό ζουζούνα μου να τον πάρεις!!!!!

Τον γιο αγκαλιά,εννοώ!!:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ναι τον γιο θα τον παρω σιγουρα 1ο τωραααα για το αλλο μετα απο 40μερες και βλεπουμε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μου το εξηγείς λίγο αυτό?...Ήμουν και ξανθιά κάποτε, ξέρεις.....:lol:

Αααααα, το Χαπάκι είναι συμπεθέρα σου???...Ναι,βρε, είναι που μένετε και κοντά!!!:lol::lol::lol:

Ωραίααααα......οι συμπεθερούλες μαζί εγκυούλες!!!!....Κάνε λοιπόν εσύ την κόρη να κάνει εκείνη τον γιό για να υπάρχει και μια λογική διαφορά ηλικίας!:lol::lol::lol:

Ο κύκλος ήταν μέχρι τον προηγούμενο κύκλο στις 28-29 μέρες, μέχρι την τελευταία φορά που ήρθε στις 25 μέρες κράτησε μόνο μια μέρα και τέρμα. Απλά, μου είπε ο γιατρός, να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση πριν φτάσουμε στην εξωσωματική. 6 μήνες θεραπεί για να κάνω πιο πολλά και πιο ποιοτικά ωαριάκια.

:lol::lol::lol::lol:Ναι το Χαπάκι!!!:DΓια να δούμε!Αχ πότε θα δω φύλλο?Αργά απ΄όσο ξέρω...

Κοίταξε και μένα αν δεν έσιαζε ο κύκλος μου μετά την προλακτίνη κι επείδη έτσι θα ταν δύσκολο να βρω τις γόνιμες,μου είχε πει ο γιατρός πως υπάρχει λύση με αγωγή ώστε να κάνω ωορρηξία συγκεκριμένες μέρες.Αλλά εκεί τ αφήσαμε και εντελώς απροειδοποίητα ήρθε το μπεμπέ!:DΟπότε είναι καλό που θα βοηθήσεις την κατάσταση και πού ξέρεις μπορεί να μην χρειαστείς καν να ξεκινήσεις...σε 3 είπες δεν περιμένεις?:cool:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

Αφου μαρηηηηη εχω θρομβοφιλια ζαχαρο και περιδεση δεν μπορω να παρω ολο τον 9ο οποτε οπως ειμαστε μεχρι στιγμη και ειναι ολα καλα η ημερομηνια μου αλλαξε και εγινε 2-3/03!!!!!!!

Βασικα το μεγαλυτερο μας προβλημα ειναι το ζαχαρο και μετα ολα τα υπολοιπα!!!!

τωρα καταλαβες?????:tongue::tongue::tongue:

Τώρα κατάλαβα!!!:tongue::tongue:...Αφού σου είπα.....ήμουν ξανθιά....!!!:lol::lol::lol:

Σκέφτομαι να πάρω το Ποπίνι σήμερα να δω τι κάνει. Μου έλειψε!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αααααααααααααααααααα

Αθηνουλα διαβασα την απαντηση σου οκ.....

Κατλαβα τωρα!!!!!!!!!!!!!!

Αντε με το καλο κοπελιααααααααααααααααααααααααααααααα:D:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Αθηνουλα γιατι τοσο προγραμματισμενα θα μπειτε κ πριν την 38η βδομαδα;:confused:

Εχουμε το ζαχαρο θρομβοφιλια και περιδεση και δεν γινεται να ολοκληρωθει η κυηση!!!!

οποτε 36η-37η θα μπουμε!!!το προβλημα μας ειναι βεβαια το ζαχαρο και μετα ολα τα υπολοιπα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol:Ναι το Χαπάκι!!!:DΓια να δούμε!Αχ πότε θα δω φύλλο?Αργά απ΄όσο ξέρω...

Κοίταξε και μένα αν δεν έσιαζε ο κύκλος μου μετά την προλακτίνη κι επείδη έτσι θα ταν δύσκολο να βρω τις γόνιμες,μου είχε πει ο γιατρός πως υπάρχει λύση με αγωγή ώστε να κάνω ωορρηξία συγκεκριμένες μέρες.Αλλά εκεί τ αφήσαμε και εντελώς απροειδοποίητα ήρθε το μπεμπέ!:DΟπότε είναι καλό που θα βοηθήσεις την κατάσταση και πού ξέρεις μπορεί να μην χρειαστείς καν να ξεκινήσεις...σε 3 είπες δεν περιμένεις?:cool:

Έχω ακόμα μέρες να περιμένω μέχρι και 31η μου έχει έρθει. Αλλά δεν θα χρειαστεί. Το κόβω για νωρίτερα.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Οχι κοριτσια καθολου πλακα δεν κανω.....

μεχρι τον 50 δεν ειχα παρει γραμμαριο.....μετα τα επαιρνα 3 - 3 ..αστα....δεν μπορω να πω ομως οτι δεν ετρωγα,,ευχαριστηθηκα φαι κ γλυκα κ αλμυρα κ απο ολα...γιατι ημουν πολυ στην στερηση πριν...

Η αληθεια ειναι οτι δεν φαινονται καθολου τα κιλα..ετσι τουλαχιστον μου λενε.....εγω ομως μια χαρα τα βλεπω γιατι ξερω πως ημουν πριν...

ειναι κ ο ζυμρουλης μου μεγαλος κιολας...χααχχα

δεν με αγχωνει αυτο...γκουχου γκουχου....λεμε τωρα..χαχαχ θα τα χασω!

ξανα στερηση..χτυπημα εδω με τον μπεμπη..κ γυμναστηριο ΟΛΕ!

ααααααααααααααααααααααααα

κ ΣΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμαν αμαν......

Εικόνα ραμονίτσας να κάνει ποδήλατο και να νανουρίζει γιόκα!!!:lol::lol::lol:

Ε,ρε γλέντια!!!

Τη βρήκες τη τιμή?Ή θ ανοίξω κανα θέμα...SOS!Τι λέει η χοριακή?:lol:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Σεξ σεξ σεξ!!!!!Η καλύτερη γυμναστική!!!!...:lol::lol::lol::lol:

Αστα να πανε..Ναντιμορακι.....εχω ξεχασει πλεον....με τον αρρρεν εχουμε γινει συγκατικοι πια...χαχα

Αυτο που λεει η Αθηνουλα....βαλε 40 μερες κ βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έχω ακόμα μέρες να περιμένω μέχρι και 31η μου έχει έρθει. Αλλά δεν θα χρειαστεί. Το κόβω για νωρίτερα.

Α 31 μέρες σου κρατάει?Τότε γιατί θα ρθει νωρίτερα?Ο κύκλος σου γενικά είναι άστατος?Εγώ παλιά είχα μέσο όρο :tongue:28!Ε ρε και να σε ξεχάσει!!!Που το χεις και σίγουρο πως θα ρθει!!!:lol::lol::lol:

Εικόνα ραμονίτσας να κάνει ποδήλατο και να νανουρίζει γιόκα!!!:lol::lol::lol:

Ε,ρε γλέντια!!!

Τη βρήκες τη τιμή?Ή θ ανοίξω κανα θέμα...SOS!Τι λέει η χοριακή?:lol:

Μισο......γιατι δεν τα ανοιγει ολα...

μισο...

Αααααααααααααααααααα

Αθηνουλα διαβασα την απαντηση σου οκ.....

Κατλαβα τωρα!!!!!!!!!!!!!!

Αντε με το καλο κοπελιααααααααααααααααααααααααααααααα:D:D:D

Ευχαριστω Ραμονιτσα μου και εσυ με το καλο με ενα πονο!!!!

που γεννας???ποτε εχεις τελευταια ΠΗΤ????

Τώρα κατάλαβα!!!:tongue::tongue:...Αφού σου είπα.....ήμουν ξανθιά....!!!:lol::lol::lol:

Σκέφτομαι να πάρω το Ποπίνι σήμερα να δω τι κάνει. Μου έλειψε!!

:lol::lol::lol::lol::lol:ξανθουλα μου εσυ!!!!!!να της δωσεις χαιρετισατα αμα μιλησετε!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη μην βιαζεσαι σιγα σιγα και ολα θα ερθουν!!!!

παντως εχεις μελλον για το φυλλο ακομη!!!:-P

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...