Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ θα τρώω τα ΠΑΝΤΑ!!!Κι όπως είπα στο συμπεθεράκι θα γίνω υπόδειγμα αναισθησίας και τεμπελιάς:lol::lol::lol::cool::tongue:

Θύμησε μου ποιο συμπεθεράκι έχεις εσύ γιατί εδώω.......έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας!!!!:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχαχαχαχαχ Γκρετακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΑΚΙ...

αυτο δεν στο παιρνουν πισω...:lol::lol::lol:

Αθηνουλα ποσα πηρες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αααααααααααααααααααααααα

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ;;;;;;;;;;;;; θελεις να σου πω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

20αρα χτυπησα η ορκα....:lol::lol::lol:

:shock::shock::shock::shock: πλακααααα μου κανεις!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι με διατροφη γι αυτο και ειναι λιγα!!!!;)

εσεις να εισαστε καλα και θα τα χασεις μην τρομαζεις!!!

Τρως περισσότερα γλυκάκια δηλαδή τώρα Αθηνούλα?:tongue:Οι προετοιμασίες πώς πάνε?Έτοιμη για τη μεγάλη στιγμή?:D

Οχιιιι γλυκακια αλλα στο δεκατιανο μου ειπε να τρωω 4 μικρα κρουασανακια και 2 μανταρινακια γιατι πεφτει πολυ το ζαχαρο μεχρι το μεσημεριανο και ο γυναικολογος ζητησε να αυξησουμε ρυζακι μακαρονια και πατατουλες!!!!

με τις προετοιμασιες ολα καλα μας ηρθανε τα πραγματακια ψωνισαμε και λιγα ρουχαλακια και τωρα τα σιδερωνει ο συζυγος!!!:lol:

Ναι ετοιμη ειμαι το καλο ειναι οτι ξερω ακριβως ποτε θα τον δω και ετσι δεν ζω την αγωνια της Ραμονιτσας!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Όλο το μυαλό σου στα πάρτυ και στας νυχτερινάς εξόδους είναι ζουζουνιάρα μου!!!:lol::lol::lol::lol:Χόρεψε κ για μένα!:DΕγώ όταν έβλεπα καφέ σε 4 μερούλες ερχόταν η περίοδος(ΠΕΡΙΟΔΟΟΟΟΟ....ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ...τώρα που το θυμήθηκα) αλλά αυτό δεν ήταν στάνταρ
Αν είναι 4 μέρες, καλά είναι, να προλάβω να διασκεδάσω!!!:lol::lol::lol:....Βασικά, χέ....κα για το πότε θα έρθει, ας έρθει να ξεκινήσω και τα κλομιφαίν.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Θύμησε μου ποιο συμπεθεράκι έχεις εσύ γιατί εδώω.......έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας!!!!:lol::lol::lol::lol:

Την Ευτύχωωωω!:D

:shock::shock::shock::shock: πλακααααα μου κανεις!!!!!!!!!!!!

εγω ειμαι με διατροφη γι αυτο και ειναι λιγα!!!!;)

εσεις να εισαστε καλα και θα τα χασεις μην τρομαζεις!!!

Οχιιιι γλυκακια αλλα στο δεκατιανο μου ειπε να τρωω 4 μικρα κρουασανακια και 2 μανταρινακια γιατι πεφτει πολυ το ζαχαρο μεχρι το μεσημεριανο και ο γυναικολογος ζητησε να αυξησουμε ρυζακι μακαρονια και πατατουλες!!!!

με τις προετοιμασιες ολα καλα μας ηρθανε τα πραγματακια ψωνισαμε και λιγα ρουχαλακια και τωρα τα σιδερωνει ο συζυγος!!!:lol:

Ναι ετοιμη ειμαι το καλο ειναι οτι ξερω ακριβως ποτε θα τον δω και ετσι δεν ζω την αγωνια της Ραμονιτσας!!!!!

Μπράβο!Έτοιμα τα πραγματάκια!:DΔηλαδή?Πότε γεννάς???:cool:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Όλο το μυαλό σου στα πάρτυ και στας νυχτερινάς εξόδους είναι ζουζουνιάρα μου!!!:lol::lol::lol::lol:Χόρεψε κ για μένα!:DΕγώ όταν έβλεπα καφέ σε 4 μερούλες ερχόταν η περίοδος(ΠΕΡΙΟΔΟΟΟΟΟ....ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ...τώρα που το θυμήθηκα) αλλά αυτό δεν ήταν στάνταρ

Ξεχνα την ατιμη θα τα ξαναπειτε σε 9 μηνες!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα να εισαι φρονιμη ασε τις δουλειες τα βαρη κλπ κλπ μεχρι να πας στο γιατρο και φυσικα μεχρι να περασει το 1ο τριμηνο!!!!!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αν είναι 4 μέρες, καλά είναι, να προλάβω να διασκεδάσω!!!:lol::lol::lol:....Βασικά, χέ....κα για το πότε θα έρθει, ας έρθει να ξεκινήσω και τα κλομιφαίν.

Τα κλομιφαιν είναι για ωορρηξία?σωστά?Η τα μπερδεύω?Γιατί θα πάρεις αγωγή κοριτσάκι μου?Είναι αχταρμάς ο κύκλος?

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ξεχνα την ατιμη θα τα ξαναπειτε σε 9 μηνες!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα να εισαι φρονιμη ασε τις δουλειες τα βαρη κλπ κλπ μεχρι να πας στο γιατρο και φυσικα μεχρι να περασει το 1ο τριμηνο!!!!!!!;)

Ναι ναι!!!Χαιρετίσματα και να μας γράφει!!!:lol::lol:

Είπαμε...θα ανακηρυχθώ η βασίλισσα της τεμπελιάς!:D

μεταξύ μας...λίγο θα με βοηθήσει η εγκυμοσύνη σ'αυτό:oops::lol::lol::lol:

Μπράβο!Έτοιμα τα πραγματάκια!:DΔηλαδή?Πότε γεννάς???:cool:

2-3/03 να μαστε καλα με καισαρικη!!!βασικα θελει να μπουμε στην 36η και εαν ολα ειναι καλα την 37η θα με βαλει μεσα!!!!!:lol:

εχω ετοιμη και τη βαλιτσουλα μου για καθε ενδεχομενο και ειμαστε και εμεις στην αναμονη!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι ναι!!!Χαιρετίσματα και να μας γράφει!!!:lol::lol:

Είπαμε...θα ανακηρυχθώ η βασίλισσα της τεμπελιάς!:D

μεταξύ μας...λίγο θα με βοηθήσει η εγκυμοσύνη σ'αυτό:oops::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μουρληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

2-3/03 να μαστε καλα με καισαρικη!!!βασικα θελει να μπουμε στην 36η και εαν ολα ειναι καλα την 37η θα με βαλει μεσα!!!!!:lol:

εχω ετοιμη και τη βαλιτσουλα μου για καθε ενδεχομενο και ειμαστε και εμεις στην αναμονη!!!!!

Πω πω!!!Λιγότερο από μήνα!:DΑχ βρε κοριτσάκι!΄Με το καλόοοο!!!Πώς πέρασε ο καιρός!:-P

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μουρληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

μουρλή αλλά μπούφος,όλα τα λέω... αχαχχχααα:tongue::lol::lol::tongue:

Μου το εξηγείς λίγο αυτό?...Ήμουν και ξανθιά κάποτε, ξέρεις.....:lol:
Αααααα, το Χαπάκι είναι συμπεθέρα σου???...Ναι,βρε, είναι που μένετε και κοντά!!!:lol::lol::lol:

Ωραίααααα......οι συμπεθερούλες μαζί εγκυούλες!!!!....Κάνε λοιπόν εσύ την κόρη να κάνει εκείνη τον γιό για να υπάρχει και μια λογική διαφορά ηλικίας!:lol::lol::lol:

Τα κλομιφαιν είναι για ωορρηξία?σωστά?Η τα μπερδεύω?Γιατί θα πάρεις αγωγή κοριτσάκι μου?Είναι αχταρμάς ο κύκλος?
Ο κύκλος ήταν μέχρι τον προηγούμενο κύκλο στις 28-29 μέρες, μέχρι την τελευταία φορά που ήρθε στις 25 μέρες κράτησε μόνο μια μέρα και τέρμα. Απλά, μου είπε ο γιατρός, να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση πριν φτάσουμε στην εξωσωματική. 6 μήνες θεραπεία για να κάνω πιο πολλά και πιο ποιοτικά ωαριάκια. Επεξεργάστηκαν by NADIMOR

Banjp3.png

hJSRp3.png

Πω πω!!!Λιγότερο από μήνα!:DΑχ βρε κοριτσάκι!΄Με το καλόοοο!!!Πώς πέρασε ο καιρός!:-P

Ναι λιγοτερο απο μηνα αλλα ητανε πολυ δυσκολα!!!!

Σημασια εχει οτι ειμαστε καλα και ο μικρος μου πολυ ζωηρος!!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Οχι κοριτσια καθολου πλακα δεν κανω.....

μεχρι τον 50 δεν ειχα παρει γραμμαριο.....μετα τα επαιρνα 3 - 3 ..αστα....δεν μπορω να πω ομως οτι δεν ετρωγα,,ευχαριστηθηκα φαι κ γλυκα κ αλμυρα κ απο ολα...γιατι ημουν πολυ στην στερηση πριν...

Η αληθεια ειναι οτι δεν φαινονται καθολου τα κιλα..ετσι τουλαχιστον μου λενε.....εγω ομως μια χαρα τα βλεπω γιατι ξερω πως ημουν πριν...

ειναι κ ο ζυμρουλης μου μεγαλος κιολας...χααχχα

δεν με αγχωνει αυτο...γκουχου γκουχου....λεμε τωρα..χαχαχ θα τα χασω!

ξανα στερηση..χτυπημα εδω με τον μπεμπη..κ γυμναστηριο ΟΛΕ!

ααααααααααααααααααααααααα

κ ΣΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμαν αμαν......

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Πωπωωωωωωω βρε Αθηνούλα μου, πέρασε ο καιρός!!!!!......Άντε, με το καλό ζουζούνα μου να τον πάρεις!!!!!

Τον γιο αγκαλιά,εννοώ!!:tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...