Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Επιτέλουςμ ήρσεεεςςςς......!!!!!έχω μέρες να σε ζω Ασηνούλα μου!!!...Τι κάνεις???:D:D:D

Ηρσαααα πανω στην ωρα!!!!:lol:

καλα ειμαι εσυ???αντε εεεεερχεταιαιαιαιαιαιαιαι η σειρα σου!!!:lol::lol:

οσες φορες μπηκα δεν εβρισκα καμια!!:(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΚΡΕΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!Με το καλο να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη το ιδιο και η αδερφουλα σου!!!!!!:lol::lol::lol:

Ειδατε????Φετος ειναι το 10 το καλο!!!!!!!

Αντε κοριτσια με το καλο και οι υπολοιπες!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

ΑΘΗΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D:D:D

Σ ευχαρσιτώωωωω αγαπάκι μου!Και για την αδερφή μου!:D

Δώσε μας τα φώτα σου!!!Πότε εγκαστρώθην?:confused::lol:

Ήξερα ότι είσαι σούργελο (με την καλή έννοια, πάντα!) αλλά εσύ ξεπέρασες τα όρια!!!:lol::lol::lol::lol:

Εγώ λέω πως είναι έγκυος απ'τον προηγούμενο κύκλο. Γκρετάκι την τελευταία φορά που είδες την σιχαμένη είχες πολύ αίμα?...μήπως ήταν λίγο και θεώρησες πως ήταν σιχαμένη ενώ δεν ήταν?...(τι είπα πάλι?:confused:)

:lol::lol::lol::lol:Στις 8/01 είχα κανονική περίοδο μετά από 35 μέρες.Είχα λίγο παραπάνω πόνο απ ό,τι συνήθως αλλά κανονικότατο αίμα.Μετά το μόνο που μου κανε εντύπωση είναι ότι μαζί με τα καφέ προς το τέλος είχα πολλά άσπρα υγρά....Μετά την Παρασκευή νόμιζα πως μου ήρθε πάλι αλλά τελικά δεν...ήταν καφέ υγρά και κράτησαν πολύ λίγο αλλά αισθανόμουνα τα μητρικά μου να τρώνε πίεση.Αυτά θυμάμαι...

Γκρετα παιζει να ησουν εγκυος ενω ειχες περιοδο....

Γινεταο κ αυτο...

Υπομονη μεχρι την Δευτερα που θα πας στον γιατρο...( κ εγω Δευτερα θα παω..να φαω κ το χερακι μου...ωχχχχχχχχχχχ)

κ να δουμε τι θα σου πει...

παντως κ εγω μια αγωνια Κατια την εχω να δω τι θα πει...ο doc..

Ναι είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα μου πει!

Πάντως έγκυος είμαι...έτσι?:lol::lol::lol:Μη μου το πάρουν πίσωωωω:mad:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ηρσαααα πανω στην ωρα!!!!:lol:

καλα ειμαι εσυ???αντε εεεεερχεταιαιαιαιαιαιαιαι η σειρα σου!!!:lol::lol:

οσες φορες μπηκα δεν εβρισκα καμια!!:(

Ε, βέβαια....αφού δεν μπαίνεις συχνάααα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Μας έχεις ξεχάσει τελείως!!!:tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ή Ναντιμορακι εχει δυδυμακια!χαχαχαχαχα

Κ εγω νομιζω οτι ιδιο...ηδη ηταν...

θα δειξει την Δευτερα..

Γκρετακι να μπεις να μας πεις ε;

Αθηνααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

καλε ποσα κιλα εχεις παρει δεν σε εχω ρωτησει...

Γεια σου Ραμονιτσα μου καλα ειμαστε εσεις???????

στην αναμονη σας εχει ο ζυμαρουλης?????:lol::lol:

9 μεχρι στιγμης και το 1 κιλο το πηρα τωρα τελευταια που μου ανεβασε τους υδατανθρακες ο ενδοκρινολογος!!!

εσυ ποσα???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Να φανταστεις οταν εκανα την χοριακη ημουν παρα 2 μερες στην 5η εβδομαδα και η τιμη ηταν 645 και μου ειχαν πει μαλιστα οτι ειναι και πολυ καλη!!!!!

Και εσυ με 2200 κατι σορυ δεν θυμαμαι ακριβως στην 3η με 4η εβδομαδα?????

Γκουχου γκουχου.......λες?????twinakia???:D:D:D

Να σοου πω δεν ειναι κ σιγουρο..θυμαμαι κ εγω οταν εμεινα εγκυος..με μια μερα καθυστερησης δηλαδη ημερα κυκλου...30 ..η χοριακη μου ηταν πολυ ψηλη..δεν θυμαμαι ποσο..η Βπίτσα νομιζω θυμαται..γιατι τα λεγαμε..χαχα

κ ελεγα μπας να εχω 2; αλλα τελικα ηταν ενα...Ή καλυτερα ΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΡΟΣ!

απο δικη μου εμπειρεια αυτο μπορει να σημαινει ενα μεγαλουτσικο μωρακι.... χωρις βεβαια να ειμαι κ σιγουρη ακριβως ετσι;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Να φανταστεις οταν εκανα την χοριακη ημουν παρα 2 μερες στην 5η εβδομαδα και η τιμη ηταν 645 και μου ειχαν πει μαλιστα οτι ειναι και πολυ καλη!!!!!

Και εσυ με 2200 κατι σορυ δεν θυμαμαι ακριβως στην 3η με 4η εβδομαδα?????

Γκουχου γκουχου.......λες?????twinakia???:D:D:D

Το χαρτί λέει έτσι κορίτσια.Τι να πω?:confused::tongue:Βρε λες?:cool:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Να σοου πω δεν ειναι κ σιγουρο..θυμαμαι κ εγω οταν εμεινα εγκυος..με μια μερα καθυστερησης δηλαδη ημερα κυκλου...30 ..η χοριακη μου ηταν πολυ ψηλη..δεν θυμαμαι ποσο..η Βπίτσα νομιζω θυμαται..γιατι τα λεγαμε..χαχα

κ ελεγα μπας να εχω 2; αλλα τελικα ηταν ενα...Ή καλυτερα ΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΡΟΣ!

απο δικη μου εμπειρεια αυτο μπορει να σημαινει ενα μεγαλουτσικο μωρακι.... χωρις βεβαια να ειμαι κ σιγουρη ακριβως ετσι;

Αχ μπράβο βρε ραμονίτσα που θυμάσαι!!!Γιατί θα λαλήσω στο τέλος!!:lol:

ΑΘΗΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D:D:D

Σ ευχαρσιτώωωωω αγαπάκι μου!Και για την αδερφή μου!:D

Δώσε μας τα φώτα σου!!!Πότε εγκαστρώθην?:confused::lol:

Ήξερα ότι είσαι σούργελο (με την καλή έννοια, πάντα!) αλλά εσύ ξεπέρασες τα όρια!!!:lol::lol::lol::lol:

Εγώ λέω πως είναι έγκυος απ'τον προηγούμενο κύκλο. Γκρετάκι την τελευταία φορά που είδες την σιχαμένη είχες πολύ αίμα?...μήπως ήταν λίγο και θεώρησες πως ήταν σιχαμένη ενώ δεν ήταν?...(τι είπα πάλι?:confused:)

:lol::lol::lol::lol:Στις 8/01 είχα κανονική περίοδο μετά από 35 μέρες.Είχα λίγο παραπάνω πόνο απ ό,τι συνήθως αλλά κανονικότατο αίμα.Μετά το μόνο που μου κανε εντύπωση είναι ότι μαζί με τα καφέ προς το τέλος είχα πολλά άσπρα υγρά....Μετά την Παρασκευή νόμιζα πως μου ήρθε πάλι αλλά τελικά δεν...ήταν καφέ υγρά και κράτησαν πολύ λίγο αλλά αισθανόμουνα τα μητρικά μου να τρώνε πίεση.Αυτά θυμάμαι...

Οχι καλεεεεε εισαι πολυ εγκυος!!!!!!:lol::lol:χωνεψετο!!!

Ε, βέβαια....αφού δεν μπαίνεις συχνάααα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Μας έχεις ξεχάσει τελείως!!!:tongue::tongue:

Οοοοοοοοχιιιιιιιιιιι δεν σας ξεχασα εσεις βγαινετε οταν μπαινω εγω παλιοκοριτσα!!!!!και τωρα δοκιμη εκανα και ειδα και τα ευχαριστα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχαχαχαχαχαχ Γκρετακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΑΚΙ...

αυτο δεν στο παιρνουν πισω...:lol::lol::lol:

Αθηνουλα ποσα πηρες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αααααααααααααααααααααααα

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ;;;;;;;;;;;;; θελεις να σου πω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

20αρα χτυπησα η ορκα....:lol::lol::lol:

Γεια σου Ραμονιτσα μου καλα ειμαστε εσεις???????

στην αναμονη σας εχει ο ζυμαρουλης?????:lol::lol:

9 μεχρι στιγμης και το 1 κιλο το πηρα τωρα τελευταια που μου ανεβασε τους υδατανθρακες ο ενδοκρινολογος!!!

εσυ ποσα???

Τρως περισσότερα γλυκάκια δηλαδή τώρα Αθηνούλα?:tongue:Οι προετοιμασίες πώς πάνε?Έτοιμη για τη μεγάλη στιγμή?:D

Διαφημίσεις

Φυσικά και είσαι κοριτσάκι μου,δεν θα στο πάρει κανείς, don't worry!!!

Άσχετο, να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε?....Χθες έβαλα ένα ταμπόν γιατί ψιλοπονούσα και φοβήθηκα μη γίνω ρόμπα στη δουλειά!....Όταν το έβγαλα είχε μια ροζ-καφέ σταγόνα (25η μέρα χθες). Και ερωτώ....σε πόσες μέρες θα κατέβει το αίμα?...Έχω να πάω σε χορό την Κυριακή!!!!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

αααααααααααααααααααααααα

:lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ θα τρώω τα ΠΑΝΤΑ!!!Κι όπως είπα στο συμπεθεράκι θα γίνω υπόδειγμα αναισθησίας και τεμπελιάς:lol::lol::lol::cool::tongue:

Αχ μπράβο βρε ραμονίτσα που θυμάσαι!!!Γιατί θα λαλήσω στο τέλος!!:lol:

δεν θυμαμαι ρε γαμωτο ποσο ηταν ομως.....δεν πρεπει αν το εχω το χαρτι......

το παλιο καφε τωρα δε υπαρχει να πηγαινα να το εβλεπα ε;

για να κανω μια προσπαθεια στα μνμτα μου..

επιστρεφω

αααααααααααααααααααααααα

Πόσα?????......ωρέ Ραμονιτσάκι του έδωσες και κατάλαβε!!!....Δεν πειράζει κοριτσάρα μου, με το σκαρί που έχεις, σύντομα θα χάσεις τα περιττά και θα σου μείνουν τόσα, όσα χρειάζονται, γιατί μη ξεχνάς ότι τώρα που θα γίνεις μανούλα θα χρειαστείς δυνάμεις!.....Πάντως είμαι σίγουρη πως και τα 20 δεν σου φαίνονται γιατί είσαι και ψηλή. :D Επεξεργάστηκαν by NADIMOR

Banjp3.png

hJSRp3.png

Φυσικά και είσαι κοριτσάκι μου,δεν θα στο πάρει κανείς, don't worry!!!

Άσχετο, να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρετε?....Χθες έβαλα ένα ταμπόν γιατί ψιλοπονούσα και φοβήθηκα μη γίνω ρόμπα στη δουλειά!....Όταν το έβγαλα είχε μια ροζ-καφέ σταγόνα (25η μέρα χθες). Και ερωτώ....σε πόσες μέρες θα κατέβει το αίμα?...Έχω να πάω σε χορό την Κυριακή!!!!:lol::lol::lol:

Όλο το μυαλό σου στα πάρτυ και στας νυχτερινάς εξόδους είναι ζουζουνιάρα μου!!!:lol::lol::lol::lol:Χόρεψε κ για μένα!:DΕγώ όταν έβλεπα καφέ σε 4 μερούλες ερχόταν η περίοδος(ΠΕΡΙΟΔΟΟΟΟΟ....ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ...τώρα που το θυμήθηκα) αλλά αυτό δεν ήταν στάνταρ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...