Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Εννοείταιιιιι!!!Θα το διαπιστώσεις σύντομα!!!;)
Θα το διαπιστώσω κι εγώ....που θα μου πάει!!!:lol::lol::lol::lol:

Τρέχα να φτιάξεις τικεράκι τώρα!....

θέλω να βλέπω τικεράκια!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα να δεις.....όσο και να το παίζω ειδικός, κάτι τέτοιες λεπτομέρειες μου έχουν ξεφύγει!!!!.....Μπορεί βρε κοριτσάκι μου, θα σου πει και ο γιατρός σου. Πότε θα πας???...Είχες κανένα σύμπτωμα?

Σύμπτωμα κανένα...Και θυμήθηκα πως είχα διαβάσει για τα home test στο φόρουμ πως δεν είναι αξιόπιστα...πως μια κοπέλα της έβγαλε θετικό και δεν ήταν τελικά έγκυος και μια άλλη που ήταν έγκυος της βγαίνανε τα τεστ ωορρηξίας θετικά και έλεγε άρα μάπα είναι....γι αυτό και πήρα της clear blue το ψηφιακό,γιατί με τ άλλα δεν μπορούσα να είμαι σίγουρη...άσε που τόσες μέρες θετικά τεστ ωορρηξίας δεν γινότανε.

Δευτέρα θα πάω στο γιατρό.Είπε πως με τις μονάδες που έχω θα μπορέσουμε να κάνουμε υπερηχογράφημα.Θα μου πει άραγε τσεκαρισμένα πόσο είμαι?

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Θα το διαπιστώσω κι εγώ....που θα μου πάει!!!:lol::lol::lol::lol:

Τρέχα να φτιάξεις τικεράκι τώρα!....

θέλω να βλέπω τικεράκια!!!:D:D:D

Ωχχχ!!!Πώς φτιάχνονται αυτά τώρα?:confused:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Σύμπτωμα κανένα...Και θυμήθηκα πως είχα διαβάσει για τα home test στο φόρουμ πως δεν είναι αξιόπιστα...πως μια κοπέλα της έβγαλε θετικό και δεν ήταν τελικά έγκυος και μια άλλη που ήταν έγκυος της βγαίνανε τα τεστ ωορρηξίας θετικά και έλεγε άρα μάπα είναι....γι αυτό και πήρα της clear blue το ψηφιακό,γιατί με τ άλλα δεν μπορούσα να είμαι σίγουρη...άσε που τόσες μέρες θετικά τεστ ωορρηξίας δεν γινότανε.

Δευτέρα θα πάω στο γιατρό.Είπε πως με τις μονάδες που έχω θα μπορέσουμε να κάνουμε υπερηχογράφημα.Θα μου πει άραγε τσεκαρισμένα πόσο είμαι?

Πιστεύω πως ναι, θα σου πει.

Στον Γκρετίνο πως το είπες?....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ωχχχ!!!Πώς φτιάχνονται αυτά τώρα?:confused:
Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!!......Δεν επιτρέπεται να μην ξέρεις!!...Διάλεξε ένα site με τίκερς, βρε, και ακολούθα τις οδηγίες.........!....Πάτα π.χ. πάνω σ'αυτό της Κάτιας.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Πιστεύω πως ναι, θα σου πει.

Στον Γκρετίνο πως το είπες?....

Πολύ ρομαντικά....:rolleyes:Τι σκατά παλιοτέστ αγοράζωωωω:mad:Δες δες!Θετικό μου βγήκε το τεστ εγκυμοσύνης!!!:lol::lol:Ε,μετά μίλησα με την el και της το πα να γελάσουμε και μου πε μη γελάς...ποτέ δεν ξέρεις,μετά μ έβαλε ο Γκρετίνος να κάνω κι άλλο και μετά στη δουλειά πήρα το ψηφιακό...Τότε μόνο το πίστεψα!:-P

Μαρηηηηηηη Γκρετα....εισαι στην 29η και η χοριακη εδειξε πανω απο 2000 μοναδες!!!!!!!!:shock:

Ενα ειναι το σιγουρο....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Τωρα ή που ειναι δυο.......ή ...........εισαι ηδη εγκυος απ τον προηγουμενο κυκλο!!!!:o:o:o:o:o

Ανυπομονω την Δευτερα να δουμε τι θα σου πει και ο γιατρος!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Τσ τσ τσ τσ τσ!!!!!......Δεν επιτρέπεται να μην ξέρεις!!...Διάλεξε ένα site με τίκερς, βρε, και ακολούθα τις οδηγίες.........!....Πάτα π.χ. πάνω σ'αυτό της Κάτιας.

Θα το κάνω....πιστεύω πως θα τα καταφέρω!Τώρα θέλω να σας απολαύσω!:D

Μαρηηηηηηη Γκρετα....εισαι στην 29η και η χοριακη εδειξε πανω απο 2000 μοναδες!!!!!!!!:shock:

Ενα ειναι το σιγουρο....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Τωρα ή που ειναι δυο.......ή ...........εισαι ηδη εγκυος απ τον προηγουμενο κυκλο!!!!:o:o:o:o:o

Μα αυτό λέω!Πώς γίνεται να έγινε η σύλληψη πριν 3 βδομάδες σύμφωνα με το κλιαρ μπλου,πώς γίνεται να χω μονάδες ή 3-4 εβδομάδων ή 4-5 εβδομάδων και περίοδο κανονικότατη όμως να χα πριν 3 βδομάδες????:confused::lol::lol::lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΚΡΕΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!Με το καλο να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη το ιδιο και η αδερφουλα σου!!!!!!:lol::lol::lol:

Ειδατε????Φετος ειναι το 10 το καλο!!!!!!!

Αντε κοριτσια με το καλο και οι υπολοιπες!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Πολύ ρομαντικά....:rolleyes:Τι σκατά παλιοτέστ αγοράζωωωω:mad:Δες δες!Θετικό μου βγήκε το τεστ εγκυμοσύνης!!!:lol::lol:Ε,μετά μίλησα με την el και της το πα να γελάσουμε και μου πε μη γελάς...ποτέ δεν ξέρεις,μετά μ έβαλε ο Γκρετίνος να κάνω κι άλλο και μετά στη δουλειά πήρα το ψηφιακό...Τότε μόνο το πίστεψα!:-P
Ήξερα ότι είσαι σούργελο (με την καλή έννοια, πάντα!) αλλά εσύ ξεπέρασες τα όρια!!!:lol::lol::lol::lol:

Εγώ λέω πως είναι έγκυος απ'τον προηγούμενο κύκλο. Γκρετάκι την τελευταία φορά που είδες την σιχαμένη είχες πολύ αίμα?...μήπως ήταν λίγο και θεώρησες πως ήταν σιχαμένη ενώ δεν ήταν?...(τι είπα πάλι?:confused:)
Θα το κάνω....πιστεύω πως θα τα καταφέρω!Τώρα θέλω να σας απολαύσω!:D
Ναι ναι ναι!!!!!!!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γκρετα παιζει να ησουν εγκυος ενω ειχες περιοδο....

Γινεταο κ αυτο...

Υπομονη μεχρι την Δευτερα που θα πας στον γιατρο...( κ εγω Δευτερα θα παω..να φαω κ το χερακι μου...ωχχχχχχχχχχχ)

κ να δουμε τι θα σου πει...

παντως κ εγω μια αγωνια Κατια την εχω να δω τι θα πει...ο doc..

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΚΡΕΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!Με το καλο να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη το ιδιο και η αδερφουλα σου!!!!!!:lol::lol::lol:

Ειδατε????Φετος ειναι το 10 το καλο!!!!!!!

Αντε κοριτσια με το καλο και οι υπολοιπες!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Επιτέλουςμ ήρσεεεςςςς......!!!!!έχω μέρες να σε ζω Ασηνούλα μου!!!...Τι κάνεις???:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μα αυτό λέω!Πώς γίνεται να έγινε η σύλληψη πριν 3 βδομάδες σύμφωνα με το κλιαρ μπλου,πώς γίνεται να χω μονάδες ή 3-4 εβδομάδων ή 4-5 εβδομάδων και περίοδο κανονικότατη όμως να χα πριν 3 βδομάδες????:confused::lol::lol::lol:

Να φανταστεις οταν εκανα την χοριακη ημουν παρα 2 μερες στην 5η εβδομαδα και η τιμη ηταν 645 και μου ειχαν πει μαλιστα οτι ειναι και πολυ καλη!!!!!

Και εσυ με 2200 κατι σορυ δεν θυμαμαι ακριβως στην 3η με 4η εβδομαδα?????

Γκουχου γκουχου.......λες?????twinakia???:D:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

[quote=NADIMOR;

Εγώ λέω πως είναι έγκυος απ'τον προηγούμενο κύκλο. Γκρετάκι την τελευταία φορά που είδες την σιχαμένη είχες πολύ αίμα?...μήπως ήταν λίγο και θεώρησες πως ήταν σιχαμένη ενώ δεν ήταν?...(τι είπα πάλι?:confused:)

Ή Ναντιμορακι εχει δυδυμακια!χαχαχαχαχα

Κ εγω νομιζω οτι ιδιο...ηδη ηταν...

θα δειξει την Δευτερα..

Γκρετακι να μπεις να μας πεις ε;

Αθηνααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

καλε ποσα κιλα εχεις παρει δεν σε εχω ρωτησει...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...