Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ναντιμορακι καλα ειμαι!:D

εδω στην αναμονη..χαχα

καλε οποτε μπαινω καμια δεν βλεπω κ την κανω...παω στις μανουλες φεβρουαριου...τι να κανω; χαχα....

Εσυ; :D

Γκρετακι..κατσε γιατι μπερδευτηκα...εγω ελεγα; η εσυ;

τελεια κ με την αδερφη σου..χαχα

ποποοοοοοοοοοοοοοο χαρα που θα παρετε στην οικογενεια!!!!!!!

Τρελλαινομαι να κουω τετοια....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!:D:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μαρήηηηηηηηη, τι του έκανες του ανθρώπου?????????

Τίποτα...ορκίζομαιιιιι!!!:DΑντί να μου συμπαραστέκετε το γαιδούρι, εγώ του έδινα κουράγιο...ΑΝΤΡΕΣ:rolleyes:...

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Είσαι pregnoexperienced!!!:lol::lol:Αρχηγέ τα φώτα σου!:D

Α...και συμπτώματα μηδέν τίποτα nada!O Γκρετίνος όμως είχε...10 φορές ξέρασε,με το μπαρδόν κιόλας,μέχρι να πάμε στο διαγνωστικό:lol:

αααααααααχααχαχχαχαχα

αλλος ειναι γκααστρωμενος....κ αλλος ξερνοβολαει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ναντιμορακι καλα ειμαι!:D

εδω στην αναμονη..χαχα

καλε οποτε μπαινω καμια δεν βλεπω κ την κανω...παω στις μανουλες φεβρουαριου...τι να κανω; χαχα....

Εσυ; :D

Γκρετακι..κατσε γιατι μπερδευτηκα...εγω ελεγα; η εσυ;

τελεια κ με την αδερφη σου..χαχα

ποποοοοοοοοοοοοοοο χαρα που θα παρετε στην οικογενεια!!!!!!!

Τρελλαινομαι να κουω τετοια....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!:D:D:D

Ναι κι η αδερφή μου!!!Ευχαριστώωωω!:DΔε θυμάσαι που μου είπες είδα τα χχχ και λες τι μυστικό θέλει να μας πει η Γκρέτα:lol:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Excuse me.....29η μέρα και θα έκανες τεστ ωορηξίας πριν 2-3 μέρες?.....

Ναι...με βγαίνανε συνέχεια θετικά και την προηγούμενη φορά είχα κύκλο 35 μέρες...μάλλον χάλασε από την προλακτίνη κι ύστερα,άρα...πού να ξερα πόσο θα κρατούσε σήμερα!!!!

καλε μην το ψαχνετε αλλο....

ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑΝΑΚΙ....:D:D:D:D:D:D!

Θεμα ανοιξατε;;;;;;;;;;;;;;;;; για ευχες;

Ναι κι η αδερφή μου!!!Ευχαριστώωωω!:DΔε θυμάσαι που μου είπες είδα τα χχχ και λες τι μυστικό θέλει να μας πει η Γκρέτα:lol:

Ααααααααααααααααααααααα..ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα

ειδες ενστικτο;...;)

καλε μην το ψαχνετε αλλο....

ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑΝΑΚΙ....:D:D:D:D:D:D!

Θεμα ανοιξατε;;;;;;;;;;;;;;;;; για ευχες;

Άνοιξε η Κάτια.....τρέξε (όσο μπορείς!) :lol::lol::lol: να ευχηθείς...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα εγώ λέω...έτσι μια σκέψη...υπάρχει περίπτωση να είχα περίοδο και να μουν ήδη έγκυος?Τότε με τις 35 μέρες λέω...

Και τώρα εγώ λέω...έτσι μια σκέψη...υπάρχει περίπτωση να είχα περίοδο και να μουν ήδη έγκυος?Τότε με τις 35 μέρες λέω...
Κοίτα να δεις.....όσο και να το παίζω ειδικός, κάτι τέτοιες λεπτομέρειες μου έχουν ξεφύγει!!!!.....Μπορεί βρε κοριτσάκι μου, θα σου πει και ο γιατρός σου. Πότε θα πας???...Είχες κανένα σύμπτωμα?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ωραίααααα.....μπήκε και ο Φεβρουάριος με φρεσκοεγκυούλααααα.....

Καλέ λέτε όντως το 2010 να είναι το 10 το καλό???

Εννοείταιιιιι!!!Θα το διαπιστώσεις σύντομα!!!;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...