Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ένα σου λέω.......όταν με το καλό γίνει, θα κεράσω καφέ στα μέρη σου!!...Είσαι?...:D

Αν ειμαι λεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????

Αλλα μαρηηηηηη.........μονο με καφε νομιζεις θα την γλυτωσεις??????

Γλεντι θα κανουμε!!!!!:D:D:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι διαβαζωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γκρετακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου..

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Κατιααααααααααααααααα;;;;;;; τι κανετε με το σπορακι σου;;;;;;;;;;;:D

Ναντιμορακι...περικυκλωθηκες απο γκαστρωμενες...ε..ε..ερ..ρχεται η σειρα σου!!!! ;)

Τι μου κανετε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Για πρώτη φορά μέσα στο χάσιμό μου έκανα και κάτι σωστό....

Αντί να χρησιμοποιήσω τεστ ωορρηξίας΄χθες ,που τσακίστηκα να κάνω τρεις την ώρα κάθε μέρα και μου βγάιναν συνέχεια θετικά τις τελευταίες 5 μέρες,έπιασα ένα τεστ εγκυμοσύνης και λέω βρε λες?Θα το κάνω να δω την αξιοπιστία τους....και βγήκε θετικόοοοο!!!Έκανα άλλα δύο θετικά,πήρα και το ψηφιακό "Έγκυος 3 εβδομάδων +"...Σήμερα έκανα χοριακή και οι μονάδες είναι 2209!!!άρα....είμαι και πολύ έγκυος!!!

Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!Και θέλω να ευχηθώ σε όλα τα κορίτσια να πάρουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές στη ζωή τους!!!

Αχχχχχχχχχχχχχ!!!!

Συγνώμη, για να καταλάβω......τεστ ωορηξίας ετοιμαζόσουν να κάνεις??....γιατί μαρή???...στις γόνιμες είσαι?...μη μου πεις πως είχες κανονικά περίοδο την τελευταία φορά και ήσουν ταυτόχρονα έγκυος...?:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσάκι μουουουου, τι χαρά μου δίνεις!!!!!!

Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες!!!......Μπράβο, μωρό μου, σου εύχομαι την τέλεια εγκυμοσύνη και στην αδερφούλα σου το ίδιο!!!!!!!Όλα καλά να σου πάνε!!!....:D:D:D:D:D:D:D:D

Το ειπα...δεν το ειπααααααα....μπηκε το 10 ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Γκρετακι μου συγχαρητηριαααααααααααααααααα!!!!!!!

Υπεροχα τα νεα σου.......υπεροχα!!!

Μπραβο κοριτσακι μου....να εχεις μια καταπληκτικη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!:D:D:D:D:D

Η χοριακη σου ειναι τελειααααα και πολυ μεγαλη......λες να ειναι και δυο????:rolleyes:

Οτι να ναι με το καλο!!!!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Είναι σίγουρο!Είμαι έγκυος!Θα γίνω μανούλα!Θα αποκτήσω απόγονο!:D

Ευχαριστώ αγάπες μου!

Nadimoraki και στα δικά σου αγαπάκι μου και σύντομα!:D

Κάτια σ ευχαριστώ πολύ!:DΘα με συμβουλεύεις τώρα ως έμπειρη ε?:tongue:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ραμονιτσα μουυυυυ....καλα ειμαστε...μεγαλωνουμε!!!!:D:D:D

Πως αισθανεσαι κοριτσακι μου ,που σε λιγες μερες θα κρατας αγκαλια το μωρακι σου!!!!

Το εχεις συνηδητοποιησει??????????????

Διαφημίσεις

Συγνώμη, για να καταλάβω......τεστ ωορηξίας ετοιμαζόσουν να κάνεις??....γιατί μαρή???...στις γόνιμες είσαι?...μη μου πεις πως είχες κανονικά περίοδο την τελευταία φορά και ήσουν ταυτόχρονα έγκυος...?:confused:

Έτσι πιστεύω κοριτσάκι!:tongue:Αλλιώς δεν με βγαίνει....:confused:εκτός κι αν έκανα πολύ νωρίς ωορρηξία και δεν το πήρα μυρωδιά.Αλλά μετά πώς βγαίνανε θετικά τα τεστ?Άσε...μυστήριο!:lol:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Αν ειμαι λεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????

Αλλα μαρηηηηηη.........μονο με καφε νομιζεις θα την γλυτωσεις??????

Γλεντι θα κανουμε!!!!!:D:D:D:D

Καλά.....το γλέντι είναι σίγουρο!!!!:lol::lol:

Μπραβο κοριτσακι μου..

Ναντιμορακι...περικυκλωθηκες απο γκαστρωμενες...ε..ε..ερ..ρχεται η σειρα σου!!!! ;)

Τι μου κανετε;

Ραμονιτσάκιιιιιι??????......Που είσαι εσύ κοπελάρα μου, έχω μέρες να σε πετύχω!.....Ετοιμάζεσαι???:D:D.....Τι λέει ο ζυμαρούλης σου???:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Είναι σίγουρο!Είμαι έγκυος!Θα γίνω μανούλα!Θα αποκτήσω απόγονο!:D

Ευχαριστώ αγάπες μου!

Nadimoraki και στα δικά σου αγαπάκι μου και σύντομα!:D

Κάτια σ ευχαριστώ πολύ!:DΘα με συμβουλεύεις τώρα ως έμπειρη ε?:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Ναι αμεεεε......απο εμπειρια αλλο τιποτα!!!!:lol::lol::lol:

Αλλα ενταξει.....λογικα σας ριχνουμε κατι εβδομαδουλες....αρα ναι ειμαι πιο εμπειρη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ζουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!:D:D:D

Μπραβο κοριτσακι μου..

Τι μου κανετε;

Ευχαριστώωωωωωω!!!!:D

Μα δεν έλεγες τίποτα άλλο?Θυμάσαι?Στο πμ?:tongue:Ε ρε το ένστικτο της μάνας:D!!!Τελικά ήμουν έγκυος...

Έτσι πιστεύω κοριτσάκι!:tongue:Αλλιώς δεν με βγαίνει....:confused:εκτός κι αν έκανα πολύ νωρίς ωορρηξία και δεν το πήρα μυρωδιά.Αλλά μετά πώς βγαίνανε θετικά τα τεστ?Άσε...μυστήριο!:lol:

Ωχ....κατσε γιατι απ την χαρα μου δεν καταλαβα.......δηλαδη τη μερα του κυκλου εισαι σημερα????

Διαφημίσεις

Τρελοκομείοοοοοοοοοοο!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Όπως και να 'χει, το θέμα είναι ένα!!!!!!!!!!Είσαι εγκυούλα!!!!!....Ευτυχώς που μείνατε εσύ, η Κάτια και η Κρις την ίδια περίοδο για να πάρουμε σειρά.....εγώ, η Νένος, η Μπιπίτσα και η ζουζού...!!!Καλέ, δεν πιστεύω να ξέχασα καμιά???:lol::lol::lol:

Και η Γεωργίτσα μας,βέβαια!!!....Πως μπόρεσα να την ξεχάσω???.....Και η Emmalene,βέβαια....και η malme....και το Ερμινάκι μας........είμαστε αρκετές τελικά,ε?

Επεξεργάστηκαν by NADIMOR

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μπραβο ετσι ετσι να μεγαλωνετε....να φουσκωνετε....κ να φατε τις κλωτσιες της ζωη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

Σας ευχομαι πολυ κλωτσοπατιναδα...

καλα ειμαστε κ εμεις....εδω περιμενουμε τον ζυμαρουλη μου απο μερα σε μερα...δεν χορταινω να μπαινω κ να βλεπω το δωματιο του....τρελλαινομαι!!!!!!!!

Ναι το εχω ΑΠΟΛΥΤΑ συνηδειτοποιησει.....αντε λεω κ σημερα λες;

κ ξανα τα ιδια...χαχαχ

Εσυ ...εχεις εμετους διαβασα;

Καουρες οχι ετσι;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Ναι αμεεεε......απο εμπειρια αλλο τιποτα!!!!:lol::lol::lol:

Αλλα ενταξει.....λογικα σας ριχνουμε κατι εβδομαδουλες....αρα ναι ειμαι πιο εμπειρη!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ζουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!:D:D:D

Είσαι pregnoexperienced!!!:lol::lol:Αρχηγέ τα φώτα σου!:D

Α...και συμπτώματα μηδέν τίποτα nada!O Γκρετίνος όμως είχε...10 φορές ξέρασε,με το μπαρδόν κιόλας,μέχρι να πάμε στο διαγνωστικό:lol:

Είσαι pregnoexperienced!!!:lol::lol:Αρχηγέ τα φώτα σου!:D

Α...και συμπτώματα μηδέν τίποτα nada!O Γκρετίνος όμως είχε...10 φορές ξέρασε,με το μπαρδόν κιόλας,μέχρι να πάμε στο διαγνωστικό:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μαρήηηηηηηηη, τι του έκανες του ανθρώπου?????????

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ωχ....κατσε γιατι απ την χαρα μου δεν καταλαβα.......δηλαδη τη μερα του κυκλου εισαι σημερα????

Σήμερα 29η!!!

Τρελοκομείοοοοοοοοοοο!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Όπως και να 'χει, το θέμα είναι ένα!!!!!!!!!!Είσαι εγκυούλα!!!!!....Ευτυχώς που μείνατε εσύ, η Κάτια και η Κρις την ίδια περίοδο για να πάρουμε σειρά.....εγώ, η Νένος, η Μπιπίτσα και η ζουζού...!!!Καλέ, δεν πιστεύω να ξέχασα καμιά???:lol::lol::lol:

Και η Γεωργίτσα μας,βέβαια!!!....Πως μπόρεσα να την ξεχάσω???.....Και η Emmalene,βέβαια....και η malme.....είμαστε αρκετές τελικά,ε?

ήρθε κι η σειρά σας!Το νοιώθωωωωω!!!:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...