Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πρώτη φορά μέσα στο χάσιμό μου έκανα και κάτι σωστό....

Αντί να χρησιμοποιήσω τεστ ωορρηξίας΄χθες ,που τσακίστηκα να κάνω τρεις την ώρα κάθε μέρα και μου βγάιναν συνέχεια θετικά τις τελευταίες 5 μέρες,έπιασα ένα τεστ εγκυμοσύνης και λέω βρε λες?Θα το κάνω να δω την αξιοπιστία τους....και βγήκε θετικόοοοο!!!Έκανα άλλα δύο θετικά,πήρα και το ψηφιακό "Έγκυος 3 εβδομάδων +"...Σήμερα έκανα χοριακή και οι μονάδες είναι 2209!!!άρα....είμαι και πολύ έγκυος!!!

Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!Και θέλω να ευχηθώ σε όλα τα κορίτσια να πάρουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές στη ζωή τους!!!

Αχχχχχχχχχχχχχ!!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τελεια νεα!!!!Με το καλο κοριτσι μου γλυκο!!!!!!!!Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το αγγελουδι σου!!!!!!!!!!!!Να εχεις εννια υπεροχους μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και παλι

Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τελεια νεα!!!!Με το καλο κοριτσι μου γλυκο!!!!!!!!Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το αγγελουδι σου!!!!!!!!!!!!Να εχεις εννια υπεροχους μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και παλι

Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχχχχ!!! Ευχαριστώωωωω!!!!Είμαι τρισευτυχισμένη Ελκαράκι μουυυ!!!:D

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Φυσικα και εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!Και σου ευχομαι απο δω και μπρος καθε μερα να εισαι τοσο...τρισευτυχισμενη...οσο σημερα!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Φυσικα και εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!Και σου ευχομαι απο δω και μπρος καθε μερα να εισαι τοσο...τρισευτυχισμενη...οσο σημερα!!!!!!!!!!!!

Τη σημερινή μέρα θα τη θυμάμαι για πάντα!:Dέχει γενέθλια και η αδερφούλα μου και λέω θα της κάνω το καλύτερο δώρο για φέτος...αλλά το είχε ήδη...είναι κι αυτή έγκυος!:DΓκαστροιός έπεσε στο σόι!:tongue:

Αντε ρε γκρετακι!!!πωπωωωωωωωωωωωω!!!!!διπλη χαρα λοιπον!!!!!!!!!!!Καλα κοιταξτε πως θα το πειτε στους γονεις σας!!!με το μαλακο ε;;χαχαχαχαχα!!!Με το καλο και στην αδερφουλα σου λοιπον κοριτσακι μου!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αντε ρε γκρετακι!!!πωπωωωωωωωωωωωω!!!!!διπλη χαρα λοιπον!!!!!!!!!!!Καλα κοιταξτε πως θα το πειτε στους γονεις σας!!!με το μαλακο ε;;χαχαχαχαχα!!!Με το καλο και στην αδερφουλα σου λοιπον κοριτσακι μου!!!!

Για την αδερφή μου το μάθανε το πρωί.Εγώ κρατιόμουνα με νύχια και με δόντια να μη πω τίποτα,γιατί δεν είχα τη χοριακή στα χέρια μου!Τώρα το βραδάκι όμως θα τους το πω!Σ ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!Κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!:D

Για την αδερφή μου το μάθανε το πρωί.Εγώ κρατιόμουνα με νύχια και με δόντια να μη πω τίποτα,γιατί δεν είχα τη χοριακή στα χέρια μου!Τώρα το βραδάκι όμως θα τους το πω!Σ ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!Κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!:D

Γκρετάκιιιιιιιιιιιιιι??????????????????????????

Banjp3.png

hJSRp3.png

Το ειπα...δεν το ειπααααααα....μπηκε το 10 ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

Γκρετακι μου συγχαρητηριαααααααααααααααααα!!!!!!!

Υπεροχα τα νεα σου.......υπεροχα!!!

Μπραβο κοριτσακι μου....να εχεις μια καταπληκτικη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!:D:D:D:D:D

Η χοριακη σου ειναι τελειααααα και πολυ μεγαλη......λες να ειναι και δυο????:rolleyes:

Οτι να ναι με το καλο!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μουουουου, τι χαρά μου δίνεις!!!!!!

Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες!!!......Μπράβο, μωρό μου, σου εύχομαι την τέλεια εγκυμοσύνη και στην αδερφούλα σου το ίδιο!!!!!!!Όλα καλά να σου πάνε!!!....:D:D:D:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Να καλησπερίσω την φρεσκομανούλα Ελκαράκ και την φρεσκοεγκυούλα Κάτια....!!!!!!:D:D:D

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??

Αχ, βρε Γκρέτα, πόσο με έκανες να χαρώ απογευματιάτικα!!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ναντιμορακι μουυυυυυ ερχεται η σειρα σου!!!!:D:D:D

Η χρονια ξεκινησε δυναμικα!!!!:D:D:o:o

Ένα σου λέω.......όταν με το καλό γίνει, θα κεράσω καφέ στα μέρη σου!!...Είσαι?...:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Να καλησπερίσω την φρεσκομανούλα Ελκαράκ και την φρεσκοεγκυούλα Κάτια....!!!!!!:D:D:D

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??

Αχ, βρε Γκρέτα, πόσο με έκανες να χαρώ απογευματιάτικα!!!!:D:D:D

Καλα ειμαι κοριτσακι μου....με ταλαιπωρουν βεβαια κατι εμετοι αλλα ολα καλα!!!:D:D

Εσυ πες μου τα νεα σου!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...