Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλωσσου μου...σνιφ σνιφ σνιφ...ειμαι στεναχωρημενη γιατι ο γιατρουλης μου φευγει για 6 μηνες...σνιφ...σε σεμιναριο...σνιφ!!!:-(:-(:-(:-(

Μαρηηηηηηηηηηηηη συμπεθερα να μας τα λες γρηγοροτερα αντε και με τρομαξες!!!!:mad::-x:-x

Λυπαμαι που φευγει ο γιατρουλης σου τωρα που τον εχεις αναγκη αλλα αφου θα ερχεται θα σε βλεπει ετσι δεν ειναι????

Ασε μου εκανε και ο δικος μου μια τετοια πλακα τον σεπτεμβρη οταν μου ειπε οτι μαλλον θα πρεπει να χειρουργηθει στον ωμο του και μου κοπηκαν τα ποδια!!!!!

Ολα καλα θα πανε και με τον συνεργατη μην αγχωνεσαι και μου τρομαζεις τη νυφουλα μου!!!!!!!

Ειδες το εχω και σιγουρο η τρελλη!!!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Παλι καμια κοπελια δεν προλαβα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλε που χανεστεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εδώ είμαι αλλά δεν σας μιλάω να μάθετε!!!

Γιατι γλωσσου μου δεν μου μιλας????:-(:cry::cry:

και εγω θα κλαιωωωω!!!:cry::cry::cry:

Αλλα απο δευτερα που θα εισαι σπιτι θα δεις τοτε τι θα σου κανω χμμμμμμμ για να μαθεις!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...