Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Μπορείς να το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα νομίζω πιο εύκολα 

Θα της το στείλω αν δεν έχει προβλημα εφόσον είναι γνώστρια η @dimi.tra. Αλλά νομίζω ήδη απάντησε με αυτά που είπε. 

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
      Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό. 
      Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων. 

Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις. 

Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Είσαι θεά πραγματικά.Μου πρότεινε ένα κέντρο να κάνω τις εξετάσεις για το εύθραυστο Χ, λέγεται access to Genome. Οχι δεν έχω κάνει ποτέ καμπύλη ζαχαρου κ αντίσταση ινσουλίνης, ούτε Β12. Μόνο τις βιταμίνες που κάνω στις κλασικές αιματολογικες. Αν έχω όντως το εύθραυστο Χ ( ή τη μετάλλαξη αυτού αν το λέω καλά) θα πρέπει να κάνω προεμφυτευτικό έλεγχο με κίνδυνο να χάσω τα έμβρυα σωστά ; Εννοώ επειδή πρακτικά τα υποβάλεις σε μια έξτρα ταλαιπωρία.

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

γεια σου Ρενιβαααααααααααα!

Κοριτσια εγω παω να.................................

1134123ayfjpcpywq.gif

γιατι εχουν μαζευτει πολλα! να βαλω και το φαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να φαμε!!!!!!!!

Αθηνουλα΄μ μακια μακια , εσενα φιλεναδα δε σε επιασε η μεση σου?

Κατιουλα μας και παλι Χρονια σου Πολλα και γρηγορα γρηγορα να πραγματοποιηθουν τα ονειρα σου!

Καλο σιδερωμα Λιακι μου την κανω και εγω δεν μπορω αλλο!!!!

καλο μεσημερι κοριτσακια μου!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλο σιδερωμα Λιακι μου την κανω και εγω δεν μπορω αλλο!!!!

καλο μεσημερι κοριτσακια μου!!!!!

ναι κοπελαρα μου να πας,,,,,,,,,πιαστηκα καλε και γω πολυ, κουνιεται και το νινι....ολα μαζι!

φιλακια στο μπεμπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: ωχ ηρθες?????:tongue:

εεεεεεεεεεεεεεε κοπελια μην λεμε και οτι θελουμε εσυ δεν εχεις τετοια!!!

εμεις εχουμε μεσα στις κοιλιτσες μας ενταξει??????:tongue:

Μην εισαι χαζη αμα την πρηζουν στη δουλεια θα εχουμε ησυχια εμεις βρε σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ μην με ακουσει ομως γιατι την εβαψα!!!!:D

Είσαι πολύ κ@λόπαιδο μαρή αλλά γουστάρω που με πειράζεις!!!! :cool::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΑΧΧΧΧΧΧ μου ελειψες!!!!!πολυ ροζουλι ειναι αυτο το καφε...:tongue:

ναι ειναι λιγο αλλα δεν μας πειραζει!!!

λοιπον......εισαι 6 μηνων?????????????????????ρε συ εχω χασει την αισθηση του χρονου.....

ναι ειμαι η ατιμη!!!!!εγω παλι καθολου!!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εχω μια χαρα οταν ακουω οτι καποια ειναι εγκυος....ο Θοδωρης γελαει...μου λεει παιδι μου αν μεινεις εσυ τι θα κανεις????λεω θα κλαιω μερα νυχτα για καμια εβδομαδα!

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...