Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Λοιπον Μπιφτεκακι μου τα υγρα πριν την περιοδο ειναι φυσιολογικο και συμβαινει συχνα αλλα επισης μπορει να θεωρηθει και συμπτωμα εγγυμοσυνης.δυστυχως δεν μπορουμε να ξερουμε κοριτσακι μου απλα ελπιζουμε!!!!:-P:-P:-P:-P
Πόσο πριν δηλαδή?? 24η μέρα είναι σήμερα και τα έχω μια βδομάδα...:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες να εχεις ωορρηξία?:wink:

Καλα χαζο είσαι ..γιατι εισαι στεναγχωρημένη...όλα θα ειναι τελεια..να μην ακουω βλακειες,...θα σε δειρω..

Τι κάνεις γλυκειά μου φατσούλα?..Βγήκε αυτό που περίμενες?

Nadimoraki μου άν δείς ότι επιμένουν τα υγρά,μήπως χρειαστεί να κάνεις καμία καλλιέργεια κολπικού΄, γιατί ίσως είναι κανένα μικροβιάκι!..Εξαρτάται και απο το χρώμα τους και την οσμή τους!

6b98f09093.png

Τι κάνεις γλυκειά μου φατσούλα?..Βγήκε αυτό που περίμενες?

Nadimoraki μου άν δείς ότι επιμένουν τα υγρά,μήπως χρειαστεί να κάνεις καμία καλλιέργεια κολπικού΄, γιατί ίσως είναι κανένα μικροβιάκι!..Εξαρτάται και απο το χρώμα τους και την οσμή τους!

Βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα απο τον καρυότυπο και εδειξαν οτι δεν ηταν συνδρομο dawn.. τα τελικα σε δυο εβδομάδες...αντε να δουμε....

αληθεια εσεις στη β επιπέδου θα δειτε και το φύλο..?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα απο τον καρυότυπο και εδειξαν οτι δεν ηταν συνδρομο dawn.. τα τελικα σε δυο εβδομάδες...αντε να δουμε....

αυτο ειναι θετικο κοριτσακι μου αντε να βγουνε κι τα αλλα καλα σου ευχομαι και να μην υπαρχει τιποτα ασχημο!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλό είναι αυτό κοριτσάκι μου.Ελπίζω να είναι όλα τέλεια και να μπορέσετε επιτέλους να βγάλετε μια άκρη!..

Κανονικά στο β-επιπέδου άν βρίσκεται σε καλή θέση το μωρό, φαίνεται και το φύλο!Για να δούμε, για να δούμε!..Οπως σου είπα όμως, μάλλον είναι αγοράκι!..

6b98f09093.png

Καλό είναι αυτό κοριτσάκι μου.Ελπίζω να είναι όλα τέλεια και να μπορέσετε επιτέλους να βγάλετε μια άκρη!..

Κανονικά στο β-επιπέδου άν βρίσκεται σε καλή θέση το μωρό, φαίνεται και το φύλο!Για να δούμε, για να δούμε!..Οπως σου είπα όμως, μάλλον είναι αγοράκι!..

αντε ρεεεεε...τελειο αντε ευχομαι να ειναι σε καλη θεση για το δειτε!!!

γιατι λες ομως οτι μαλλον ειναι αγορακι εχεις προαισθημα???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αυτο ειναι θετικο κοριτσακι μου αντε να βγουνε κι τα αλλα καλα σου ευχομαι και να μην υπαρχει τιποτα ασχημο!!!

Ευχαιστω ευχαιστω....εσυ ομως οπως σου ειπα σε θελω στα πανω σου και με θετικη ενεργεια οκ?

Καλημερα κοριτσουδια μου.....

Καλημερα καρπουζοαγαπη μου

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλέ πρώτα φωνάζω κι εγώ.....και μετά μούγκα!!!:lol::lol:

Πάντως κι εμείς χώρια δεν κοιμόμαστε...[/QUOTE]

είναι επειδή και σένα τα θέλει ο πισινός σου... :tongue: :tongue: :tongue:

Μπα εμεις δεν κανονισαμε τιποτα προς το παρον...εσεις? θα πατε πουθενα?

Αντε μια και σημερα σου εμεινα...

Σπιτι εχεις ιντερνετ...δεν πιστευω να μας παρατησεις?:-(

εννοείται οτι έχω και εννοείται οτι δεν θα σας παρατήσω... ειδικά τώρα που θα είμαι και μοναχούλι μου :(

Καλημέρα Ελπιδάκι!, πως είσαι?

Ζα σου.. καλά είμαι.. εσύ?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

αντε ρεεεεε...τελειο αντε ευχομαι να ειναι σε καλη θεση για το δειτε!!!

γιατι λες ομως οτι μαλλον ειναι αγορακι εχεις προαισθημα???

λουλεδομωροοοοοο!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....μια πανεμορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.......!!!:D:D:D (ευτυχως γλιτωσα επιτελους τα μπουτακια μου!!:lol::lol:)

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Ευχαιστω ευχαιστω....εσυ ομως οπως σου ειπα σε θελω στα πανω σου και με θετικη ενεργεια οκ?

Καλημερα καρπουζοαγαπη μου

κοτοπουλακι????? μη μαλωνεις με το παλληκαρι!! εσενα σκεφτεται ο κακομοιρος και τα λεει αυτα...(και εχει και δικιο...μην ακους πολλα απο διαφορους...ολοι για το χρημα πανε. βρες καποιον που εμπιστευεσαι και μεινε εκει)

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Ερώτηση:........έχω εδώ και μια εβδομάδα υγρά μπόλικα....why???

Καλημέρα Κρισάκι μου!!!!!!!!!:D:D:D

μήκυτες???? αν σύντομα ακολουθήσει φαγούρα.. μάλλον!

Καλα ειμαι κοριτσακι μου αυριο το βραδυ θα παω αλλα ειμαι στεναχωρημενη λιγουλακι!!!Εσυ πως εισαι???

Γιατί είσαι στενοχωρημένη παιδί μου? Για πες τα όλα εδώ. η θεία Ελπίδα θα σε ακούσει.. λέγε!

U6Vip2.png

λουλεδομωροοοοοο!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....μια πανεμορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.......!!!:D:D:D (ευτυχως γλιτωσα επιτελους τα μπουτακια μου!!:lol::lol:)

Ευχαριστω καρπουζομωρακι μου να εισαι καλα και στα δικα σου!!!:tongue:

εγω ομως τα μπρατσακια τσιμπουσα τα μπουτακια τα τσιμπουσε η συμπεθερουλα μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::-P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...