Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ναι... πέρασε και δεν άγγιξε :lol: :lol: :lol: ειδικά όπως είμαι τώρα τί να σου πώ βρε... με βλέπουν οι γκόμενοι και παρτους τεζα κάτω... :lol::lol::lol:

Τί γίνεσαι μαρησύ?

Όλα καλά.....περιμένω να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω τα κλομιφαίν.

Τζορτζάκο μου, κι εμένα μου φωνάζει που μπαίνω, έχουν άγχος κι αυτοί μη νομίζεις...

Πωπω, σαν κι εμένα κάνεις!....Άμα τσαντιστώ....μούγκα!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οτι ..οτι ..οτι...εγω δεν υποχωρω.....

να κανει αυτος το πρωτο βημα....αν οχι μπορει και να το σκεφτω:lol::lol::lol:

Εχτες κοιμηθηκαμε χωρια γιατι μολι τσακωθηκαμε σηκωθηκε και εφυγε...δηλαδη μονος του τσακωθηκε εγω δεν μιλαγα καθόλου...μετα εγω πηγα για υπνο και αυτος γυρισες και κοιμηθηκε στον καναπέ..και τοτε εβγαλα καπνους απο τα αυτια...ετσι εισαι λεω θα σου δειξω εγω....:tongue::tongue::tongue:

Αμάν ρε συ πια... εμείς ξέρεις έχουμε κάνει συμφωνία... όσο γερά και να χουμε τσακωθεί στον ύπνο χώρια δεν είμαστε.. άσε που μετά από έναν καλό τσακωμό είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα ακολουθήσει ένα καλό.... χμμμ χμμ γκουχου γκουχου... :tongue:

άστε τις αηδίες και κοίταξε το παθιάρικο φιλί που λέγαμε... :wink:

Τζορτζάκο μου, κι εμένα μου φωνάζει που μπαίνω, έχουν άγχος κι αυτοί μη νομίζεις...

μούγκα ε? πώς αντέχετε ρε κορίτσια? εγώ αν δεν τα πώ δεν ησυχάζω!

U6Vip2.png

Ρε το ξέρω και ειμαι σίγουρη και πως και αυτος στεναγχωριέται και πως με αγαπάει αλλα δεν ξερω χτες τσαντιστηκα...παλια φωναζα και εγω...αλλα εβλεπα πως δεν ειχε νοημα χαλιομουν περισσοτερο...τωρα με την μουγκα μια χαρα...:lol::lol::lol:

Αμάν ρε συ πια... εμείς ξέρεις έχουμε κάνει συμφωνία... όσο γερά και να χουμε τσακωθεί στον ύπνο χώρια δεν είμαστε.. άσε που μετά από έναν καλό τσακωμό είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα ακολουθήσει ένα καλό.... χμμμ χμμ γκουχου γκουχου... :tongue:

Καλα καλα θα το σκεφτω..μη βαρας ντε....:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

έτσι μπράβο! αυτό είναι το κορίτσι μου!

Για πείτε κανα άλλο νέο. έχετε κανονίσει τίποτις σήμερα? Τσικνοπέμπτη λέει... εδώ καλά καλά δεν έχουμε συνέλθει από τα μελομακάρονα μας έρχονται άλλα τώρα.

U6Vip2.png

Καλέ πρώτα φωνάζω κι εγώ.....και μετά μούγκα!!!:lol::lol:

Πάντως κι εμείς χώρια δεν κοιμόμαστε...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

έτσι μπράβο! αυτό είναι το κορίτσι μου!

Για πείτε κανα άλλο νέο. έχετε κανονίσει τίποτις σήμερα? Τσικνοπέμπτη λέει... εδώ καλά καλά δεν έχουμε συνέλθει από τα μελομακάρονα μας έρχονται άλλα τώρα.

Μπα εμεις δεν κανονισαμε τιποτα προς το παρον...εσεις? θα πατε πουθενα?

Αντε μια και σημερα σου εμεινα...

Σπιτι εχεις ιντερνετ...δεν πιστευω να μας παρατησεις?:-(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα Νadimoraki.Χάθηκα λίγο γιατί κάνουν κάτι έργα και μας έκοψαν για λίγο το τηλ. Περιμένω την επόμενη εβδομάδα για να κάνω το β-επιπέδου και να δώ το μπεμπέ!Εσύ πως τα πάς?

Καλημέρα γλυκειά μου Γεωργίτσα,μην μου στεναχωριέσαι,θα του περάσει που θα πάει!Και ο δικός μου με εκνεύρισε πολύ χθές!..Ολοι τα ίδια είναι.Σαν μωρά κάνουν!!!

Καλημέρα Ελπιδάκι!, πως είσαι?

6b98f09093.png

Καλημερααααααααααα κοριτσακια μου!!!

επιτρεψτε μου να πω ενα μεγαλοοοοοοοοοο

ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΦΤΕΚΙΟΥ ΜΟΥ!!!!

ΞΟΥΤ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!:mad::x:x:x

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Που πήγατεεεε???...:(

Καλημέρα Παπάκι μου γλυκο τι κάνεις?

Καλημερααααααααααα κοριτσακια μου!!!

επιτρεψτε μου να πω ενα μεγαλοοοοοοοοοο

ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΦΤΕΚΙΟΥ ΜΟΥ!!!!

ΞΟΥΤ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!:mad::x:x:x

Κρισουλινη μου τι κάνεις? πως πάει αγαπάκι μου...αντε αυριο θα πάτε στο γιατρο να το δείτε?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα Παπάκι μου γλυκο τι κάνεις?

Κρισουλινη μου τι κάνεις? πως πάει αγαπάκι μου...αντε αυριο θα πάτε στο γιατρο να το δείτε?

Καλα ειμαι κοριτσακι μου αυριο το βραδυ θα παω αλλα ειμαι στεναχωρημενη λιγουλακι!!!Εσυ πως εισαι???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ερώτηση:........έχω εδώ και μια εβδομάδα υγρά μπόλικα....why???

Καλημέρα Κρισάκι μου!!!!!!!!!:D:D:D

Λοιπον Μπιφτεκακι μου τα υγρα πριν την περιοδο ειναι φυσιολογικο και συμβαινει συχνα αλλα επισης μπορει να θεωρηθει και συμπτωμα εγγυμοσυνης.δυστυχως δεν μπορουμε να ξερουμε κοριτσακι μου απλα ελπιζουμε!!!!:-P:-P:-P:-P

Ερώτηση:........έχω εδώ και μια εβδομάδα υγρά μπόλικα....why???

Καλημέρα Κρισάκι μου!!!!!!!!!:D:D:D

Λες να εχεις ωορρηξία?:wink:

Καλα ειμαι κοριτσακι μου αυριο το βραδυ θα παω αλλα ειμαι στεναχωρημενη λιγουλακι!!!Εσυ πως εισαι???

Καλα χαζο είσαι ..γιατι εισαι στεναγχωρημένη...όλα θα ειναι τελεια..να μην ακουω βλακειες,...θα σε δειρω..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...