Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα παντα ολα βρηκα μλ μου ολα μια χαρα και δρομολογημενα

σ αφηνω γιατι εχω ραντεβουθ με πελατη και τον περιμενω παο στιγμη σε στιγμη στο γραφειο και πρεπει να καλλωπιστω

;)

makiaaaaa

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Έλα ρεεεεεεε.......που είστε?????

Πάλι μόνη μου μ'αφήσατε? :(:tongue:

Καλημερα γλυκια μου αγάπη...ήρθα να σου κανω παρεούλα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τζορτζάκο μουουουουου καλημέρα!!!!!!!

Τι κάνεις αγάπη?:D:D:D

Τι να κανω τσακωθηκα με τον συζηξ χτες και δεν ειμαι στα καλυτερα μου.....

εσυ τι κανεις φατσουλα μου

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Τι να κανω τσακωθηκα με τον συζηξ χτες και δεν ειμαι στα καλυτερα μου.....

εσυ τι κανεις φατσουλα μου

Αααα...καλάαααα....από τέτοια...

Άντρες παιδί μου.....μη στενοχωριέσαι...

Καλημέρα αγάπες!

Γιωργίτσα μην στενοχωριέσαι μωρό μου... χθες ήταν του αγίου τσακωμού σήμερα θα τα βρείτε.

Καλημέρα κουκλάρα μου!!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα κουκλάρα μου!!!:D:D

Ναι... πέρασε και δεν άγγιξε :lol: :lol: :lol: ειδικά όπως είμαι τώρα τί να σου πώ βρε... με βλέπουν οι γκόμενοι και παρτους τεζα κάτω... :lol::lol::lol:

Τί γίνεσαι μαρησύ?

U6Vip2.png

Καλημέρα αγάπες!

Γιωργίτσα μην στενοχωριέσαι μωρό μου... χθες ήταν του αγίου τσακωμού σήμερα θα τα βρείτε.

Καλημερα Ελπιδάκι μου...αν ναι δεν το ηξερα να του αναψω κερακι..:tongue::tongue::tongue:

Επειδη πιασαμε παλι το θεμα το τι θα κανουμε με την περιπτωση μας ...αρχεσε να φωναζει πως μπαινω στο Ιντερνετ και διαβαζω χιλιαδυο και επιρρεαζομαι και κανω οτι μου λεει ο καθενας...και πως ετσι δεν θα καταλληξουμε καπου και αλλα τετοια....

Τι να πω...απλα τσαντιστηκα και τωρα δεν μιλιωμαστε...

Μου λεει οτι με αυτο τον τροπο δεν προκειτε να εμπιστευτω κανενα γιατρο και δεν θα κατληξουμε πουθενα...

Δεν λεω σε μερικα πραγματα μπορει να ειχε δικιο αλλα με χαλασε ο τροπος του γι' αυτο και εγω σημερα μουγκα..:-(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα Ελπιδάκι μου...αν ναι δεν το ηξερα να του αναψω κερακι..:tongue::tongue::tongue:

Επειδη πιασαμε παλι το θεμα το τι θα κανουμε με την περιπτωση μας ...αρχεσε να φωναζει πως μπαινω στο Ιντερνετ και διαβαζω χιλιαδυο και επιρρεαζομαι και κανω οτι μου λεει ο καθενας...και πως ετσι δεν θα καταλληξουμε καπου και αλλα τετοια....

Τι να πω...απλα τσαντιστηκα και τωρα δεν μιλιωμαστε...

Μου λεει οτι με αυτο τον τροπο δεν προκειτε να εμπιστευτω κανενα γιατρο και δεν θα κατληξουμε πουθενα...

Δεν λεω σε μερικα πραγματα μπορει να ειχε δικιο αλλα με χαλασε ο τροπος του γι' αυτο και εγω σημερα μουγκα..:-(

ελα ρε.. μην τσαντίζεσαι, μίλα του. Για το καλό σου φωνάζει. Και μένα μου φώναζε. Δεν θυμάσαι που για κάποιο διάστημα δεν έμπαινα καθόλου? Να όμως που γύρισα γκαστρωμενάκι γιατί βρε αγάπη μου έχουν δίκιο που φωνάζουν.. σάματι κι εγώ ό,τι διάβαζα νόμιζα οτι το είχα.

Λοιπόν το αποφάσισα θα πας σήμερα και θα του δώσεις ενα τόόοοοοοοοοοοοσο τεράστιο παθιάρικο φιλάκι και άσε τα μούγκα και τα τοιαύτα... αααα :wink:

U6Vip2.png

ελα ρε.. μην τσαντίζεσαι, μίλα του. Για το καλό σου φωνάζει. Και μένα μου φώναζε. Δεν θυμάσαι που για κάποιο διάστημα δεν έμπαινα καθόλου? Να όμως που γύρισα γκαστρωμενάκι γιατί βρε αγάπη μου έχουν δίκιο που φωνάζουν.. σάματι κι εγώ ό,τι διάβαζα νόμιζα οτι το είχα.

Λοιπόν το αποφάσισα θα πας σήμερα και θα του δώσεις ενα τόόοοοοοοοοοοοσο τεράστιο παθιάρικο φιλάκι και άσε τα μούγκα και τα τοιαύτα... αααα :wink:

οτι ..οτι ..οτι...εγω δεν υποχωρω.....

να κανει αυτος το πρωτο βημα....αν οχι μπορει και να το σκεφτω:lol::lol::lol:

Εχτες κοιμηθηκαμε χωρια γιατι μολι τσακωθηκαμε σηκωθηκε και εφυγε...δηλαδη μονος του τσακωθηκε εγω δεν μιλαγα καθόλου...μετα εγω πηγα για υπνο και αυτος γυρισες και κοιμηθηκε στον καναπέ..και τοτε εβγαλα καπνους απο τα αυτια...ετσι εισαι λεω θα σου δειξω εγω....:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...