Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μχοαχυαυχαυοχουαυοχουαουχοαυχουαουχουα για το μονο πράγμα που ειμαστε σιγουροι σε αυτη τη ζωή ειναι ποια μάνα μασ γεννησε ετσι δεν λένε???? λολολολολ

φτιαξε μαρι την οθονη σου εχεις σκατενια απεικονιση

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλά πάω.. έχω γίνει τεράστια σαν μπαλόνι. ΄΄εχουν αρχίσει και πονάνε διάφορα ανάλογα το πού έχει βολευτεί η κόρη μου. Μετράω άλλες 2 μερούλες στην δουλειά και μετά σταματάω για κανα χρόνο και βλέπουμε. Θέλω να πλύνω μωρουδιακά, να κλείσω κούνια, να παραλάβω δανεικά, δώρα κλπ., θέλω να πάω στο ΙΚΑ... έχω ένα κάρο δουλειές στο μυαλό μου τις σκέφτομαι όλες μαζί και αισθάνομαι πτώμα. και ο καιρός δεν βοηθά με τίποτα.. ορίστε γκρίνιαξα... χιιχιχιχι σειρά σου τώρα.. για πες... κατ' αρχήν όλα καλά με την δουλειά ή σε πρήζουν?

U6Vip2.png

αααα με την δουλεια αγχωνομαι γιατι δεν εχω βρει αντικατασταστη,,,,,οι τζιροι πεφτουν και η αγορά κλαίει.. και η πίεση όπως κατανοείς ειναι ΤΣΙΤΑ αλλά χεστηκα...κατα τα άλλα το παιδάκι μου μεγαλώνει ΤΡΕΛΑ>>....26 εκατοστα μαρι και ειναι μολις 19 εβδομάδων δλδ έλεος!!!!!!

οσο για μωρουδοειδη τα εχω δει και τα εχω διαλέξει αυτα που θέλω..περιμενω κατι λεφτακια παο κάτι εξτρα δουλιτσες που κάνω παράλληλα για έξτρα λεφτά και τέλος μαρτιου παω ψωνιαααααααααααα

dZJip3.png

άντε βρε... 25 εκ κιόλας? πωπω σας βλέπω να τρέχετε χαζογονείς πίσω από΄την ομάδα μπάσκετ όπου πηγαίνει να παίξει.. Μπράβο ρε κορίτσι!

Στην δουλειά γυναίκα ψάχνετε? άντρα έχω να προτείνω αλλά δεν θυμάμαι και τί δουλειά κάνεις γμτ. κι εγώ έχω αγχωθεί λίγο. Είμαστε 2 κοπέλες στην ρεσεψιον και τώρα που θα φύγω εγώ πήραμε μία η οποία όμως παράλληλα θα κάνει και άλλη δουλειά εκτός από την δική μου - κοινώς θα βοηθά ουσιαστικα όταν χρειάζεται την συνάδελφό μου. και για φαντάσου... είναι γκαστρωμένη και τούτη τώρα. φοβάμαι μην μου πουν να γυρίσω νωρίτερα.. Δεν έχω σκοπό να το κάνω αλλά θα ξενερώσω. τώρα θα μου πεις οτι το πάω "αι στο δ....ο κι εσύ και ο γρύλος σου". το ξέρω. προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.

Κάνεις και έξτρα δουλίτσα ε? Μπράβο βρε Μάρα.. θαυμάζω το κουράγιο σου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

a kai επίσης τελικά κατέληξα στο να φυγω απο την δουλειά στον 9ο ουτως ωτστε να παρω ολο το 4μηνο μαζι και οχι σπαστο..καλυτερο θα ειναι

μμμμ... εδώ δεν ξέρω να σου πώ αν έκανες καλά ή όχι.. Εγώ σταματάω κανονικά 56 μέρες πριν και αισθάνομαι ανακουφισμένη. Εχω αρχίσει να κουράζομαι πολύ εύκολα. δεν σου λέω για την οδήγηση γιατί γενικά δεν φοβάμαι το αυτοκίνητο αλλά ξέρω γω.....

U6Vip2.png

ελπιδακι ΔΕΝ γινεται αλλιώς.. τελικά αποφάσισα πώς για τι χρειαστεί το μωρό, κουνιες ιστορίες και τα διάφορα δεν προκειται να δεχτώ δραχμή απο γονεις και πεθερά... ειμαι και λιγο..μαλακισμενη και παω και διαλεγω παντα τα ακριβοτερα το ζώον... αλλα οκ παλευεται αφου ειναι δουλειές απο το σπίτι που τις κάνω βραδάκι και σκ.. ισως μου κατσει κάτι αο αυτες για μετά την εγκυμοσυνη και μπορέσω να φυγω απο εδώ μεσα

dZJip3.png

μμμμ... εδώ δεν ξέρω να σου πώ αν έκανες καλά ή όχι.. Εγώ σταματάω κανονικά 56 μέρες πριν και αισθάνομαι ανακουφισμένη. Εχω αρχίσει να κουράζομαι πολύ εύκολα. δεν σου λέω για την οδήγηση γιατί γενικά δεν φοβάμαι το αυτοκίνητο αλλά ξέρω γω.....

ελπιδάκι εγώ δικαιούμαι 119 μέρεσ... τι να κανω μετα την γεννα... 2 μηνων που να το αφησω το ερμο κ αυτο??? με την πεθερα μ???

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...