Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εννοω οτι πρεπει να εχει σοβαρο περιστατικο γιατι το τηλ το εχει αφησει εξω.το μεσημερι μιλησαμε κανονικα.κατα τα αλλα μου λεει να τρωω αλμυρα για την πιεση αλλα εγω δεν μπορω να φαω τιποτα.εχω παρει 4 κιλα και μπηκα στον πεμπτο.ποιος θα μου το ελεγε εγω που ετρωγα οτι εβλεπα οτι θα ειμουνα τοσο μιζερη με το φαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Άντε βρε κοριτσάκι μου πάει κι αυτό. Τώρα τα μόνα νέα που εύχομαι να ακούσουμε είναι τον άλλο μήνα της εγκυμοσύνης σου. :wink:

κ@λόπαιδια και τα δύο...... και όταν τα λέω εγώ με κοροϊδεύετε εεεε? φτου σας ωρέ!!!! :lol: :lol: :lol:

Ασηνούλα???? που είζαι? ούτε χθες με πείρατσες κασόλου... :-(

Αφου δεν με θες στην παρεα σου παλιο γλωθου!!!:tongue::tongue:

μαρη κανε αναπαντητη και θα μπω γιατι δεν μπορω να καθολμαι πολυ ωρα καθιστη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

έχω βάλει φακούλες να βράζουν και μπήκα για λίγο . είπα να το παιξω νοικοκυρά σήμερα. κατα τα άλλα τα ίδια . σήμερα αδιαθέτησα αλλάαααααααααααα χέστηκα ευτυχώς δεν έπεσα στα πατώματα , περιέργο αλλά το πήρα πολύ ψύχραιμα.

Μαλλον δεν προλαβα καμιααα σνιιιιφ!!!!:-(

Αμα μπορεσω θα μπω αργοτερα γιατι τωρα ερχονται τα πραγματα του μπεμπη μου!!!!!:lol::lol::lol:

Φιλακια!!!

αλήθειαααααααααααααα?

μπες να μας πεις όταν τα δεις !! άντε βρε μπράβο

Διαφημίσεις

Elpidaz είμαι η μαμαλευτερακι εσένα δεν σε γνωρίζω ούτε εγώ άλλα δεν με πειράζει να σε γνωρίσω τώρα χιχιιχ

Μαρα τελεία σε είχα στο μυαλό μου γενικός

:tongue::tongue:

Αφου δεν με θες στην παρεα σου παλιο γλωθου!!!:tongue::tongue:

μαρη κανε αναπαντητη και θα μπω γιατι δεν μπορω να καθολμαι πολυ ωρα καθιστη!!!!

καϋμενούλι... :-( πομόνεψε και λίγο έμεινε ακόμα.. ωραία τα πράγματα του γιου σου? τα χαζεύεις συνέχεια?

θελω παρεουλαααααααααα!!!!!

Κι εγώ!!! :-(

Elpidaz είμαι η μαμαλευτερακι εσένα δεν σε γνωρίζω ούτε εγώ άλλα δεν με πειράζει να σε γνωρίσω τώρα χιχιιχ

:D :D :D :D παρομοίως!

καλημερα κουκλιτσες...που γυρνατε σημερα και δεν εισαστε εδω να πιουμε καφεδακι?

Ευτύύύύύχωωωωωωωωωωω????????? 2 μέρες ακόμα ... ακούούούούςςςςςς???? :lol:

παλι μονη μου ειμαι?

:-( :-( :-(

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...