Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ πάντως έκλαιγα... τόσο που οι άλλες που περιμένανε έξω τρόμαξαν στην αρχή.. Σόυ λεέι.. τί έπαθε τούτη? πονάει η εξέταση? :lol:

kakakakaka καλα εσύ εισαι και τρελή ας πουμε!

μαμα λευτερακι οοολα μια χαρα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κι εγω θα περασω αποψε να παρω τον υπερηχο που μου εταξε αλλα την περνω τηλ να δω αν το θυμηθικε να τον παρει μαζι και δεν το σηκωνει.κατα τα αλλα μια χαρα.νιωθω λες και εχω μεσα μου βατραχακι.ολο χοροπηδαει και κανει βολτες!!!!!το μονο προβλημα ειναι οτι η πιεση μου ειναι στα πατωματα και ζαλιζομαι.κατα τα αλλα μια χαρα.

κι εγω θα περασω αποψε να παρω τον υπερηχο που μου εταξε αλλα την περνω τηλ να δω αν το θυμηθικε να τον παρει μαζι και δεν το σηκωνει.κατα τα αλλα μια χαρα.νιωθω λες και εχω μεσα μου βατραχακι.ολο χοροπηδαει και κανει βολτες!!!!!το μονο προβλημα ειναι οτι η πιεση μου ειναι στα πατωματα και ζαλιζομαι.κατα τα αλλα μια χαρα.

δεν θυμαμαι αλλα νομιζω οτι μετα τις 7 θα πηγαινε αποψε.βασικα πρεπει να μιλησεις πρωτα μαζι της γιατι ειναι λιγο ξεχασιαρα :) να μην τρεχετε τζαμπα εσυ και το μπεμπονι σας.

χοροπηδαει η τσαπερδονα ε??? :P

ζαλιζεσαι οπως τις προηγουμενες φορες?

αν δεν μου πει οτι το εχει δεν παω.πηρα τωρα και το σηκωσε η γραμματεας της.μαλλον σημερα κατι παιζει γιατι μου ειπε οτι τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να τη διακοψει.το μεσημερι που μιλησαμε μου ειπε οτι θα αργησει να παει σημερα.παντως η γραμματεας δεν ηξερε τιποτα για τον υπερηχο:mad:(μου ειχε πει οτι θα το αφησει εξω στη γραμματεα για να το παρω):mad:

καλα εχω γινει πολυ στριμενη!!!!!!!μου χαριζανε γαιδαρο και τον κοιταζα στα δοντια!!!!!!.ο καιμενος ο αντρας μου δεν μπορει να το νιωσει ακομα με το χερι και περιμενει το μηχανιμα πως και πως.αντε να δουμε.θα το παρω αποψε?

αν δεν μου πει οτι το εχει δεν παω.πηρα τωρα και το σηκωσε η γραμματεας της.μαλλον σημερα κατι παιζει γιατι μου ειπε οτι τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να τη διακοψει.το μεσημερι που μιλησαμε μου ειπε οτι θα αργησει να παει σημερα.παντως η γραμματεας δεν ηξερε τιποτα για τον υπερηχο:mad:(μου ειχε πει οτι θα το αφησει εξω στη γραμματεα για να το παρω):mad:

τι εννοεις κατι παιζει?

δηλ. δεν θα σε αφησει να την δεις και να μιλησετε?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...