Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Μπιμπιτσα μου τελος καλο ολα καλα σου ευχομαι συντομα να εχεις θετικο αποτελεσμα!!

Κατιααααα ακουσατε καρδουλα????ειδες τι υπεροχο συναισθημα ειναι αυτο????περιμενε και στον επομενο υπερηχο θα δεις περισσοτερα πραγματα και θα τρελλαθεις περισσοτερο!!!!:lol::lol::lol::lol:

Μπιφτεκακι τι λυσσαρα εισαι εσυ?????δεν ντρεπεσαι να μας λες για θεχ?????απο τον ιουλιο το εχουμε ξεχασει το σπορ και εχουμε μελλον ακομη!!!!!ερχεται και η σειρα σου και θα δεις πως ειναι!!!:cool:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tην επόμενη Τρίτη έχω το Β-επιπέδου.Εχω λίγο άγχος, γιατί είναι σημαντική εξέταση. Πιστεύω ότι εκεί θα φανεί καλύτερα το φύλο, γιατί μέχρι τώρα μου έχουν πεί ότι 60% είναι αγοράκι.Θα δείξει!...Δεν με νοιάζει,αρκεί να είναι καλά!..

Εχω αισθανθεί κάτι φτερουγίσματα,όχι κάτι ιδιαίτερο.Μάλλον είναι μικρούλι ακόμα και δεν μπορεί να γίνει και πολύ αντιληπτό!

Καλημερα κοριτσακι ειναι φοβερη η εξεταση τα βλεπεις ολα και ελπιζω να ειναι σε καλη θεση να τα δειτε ολα!!!;);):lol::lol:

Απο την αλλη εβδομαδα θα αρχισεις να το καταλαβαινεις περισσοτερο!!! και θα ερθει και η στιγμη που δεν θα μπορεις να κοιμηθεις γιατι δεν θα βολευεται!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κορίτσια, καλησπέρα.

Έκανα το πρωί την υστεροσκόπηση. ........Αυτά τα νέα μου κορίτσια.

Φιλάκια και καλό βράδυ.

Άντε βρε κοριτσάκι μου πάει κι αυτό. Τώρα τα μόνα νέα που εύχομαι να ακούσουμε είναι τον άλλο μήνα της εγκυμοσύνης σου. :wink:

Ax...η προσπαθεια.....τι μου θυμιζει.........(ποσο καιρο εχω να.... :) :) :) )
Κουράγιο.....Πω πωωω.....Δεν μπορώ να φανταστώ την αποχή από το sex!!!:tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

κ@λόπαιδια και τα δύο...... και όταν τα λέω εγώ με κοροϊδεύετε εεεε? φτου σας ωρέ!!!! :lol: :lol: :lol:

Καλημερα κοριτσακι ειναι φοβερη η εξεταση τα βλεπεις ολα και ελπιζω να ειναι σε καλη θεση να τα δειτε ολα!!!;);):lol::lol:

Απο την αλλη εβδομαδα θα αρχισεις να το καταλαβαινεις περισσοτερο!!! και θα ερθει και η στιγμη που δεν θα μπορεις να κοιμηθεις γιατι δεν θα βολευεται!!!:lol::lol::lol:

Ασηνούλα???? που είζαι? ούτε χθες με πείρατσες κασόλου... :-(

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

@@ ειδαμε... εχει παει και εχει σφηνωσει στο κοκαλο της λεκάνης και κρύβεται... αλλα αναπτυσεται υπεροχα ειπε ο γιατρος... 26 εκατοστα και 400κατι γραμμάρια.. ειμαστε εκστασιασμένοι... οοοοοοοοοοοοοοολα δοξα οτν θεο μια χαρουλα... τελος το υμηνα παω για β επιπεδου..εσυ τι κανεις χαπισκι?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

@@ ειδαμε... εχει παει και εχει σφηνωσει στο κοκαλο της λεκάνης και κρύβεται... αλλα αναπτυσεται υπεροχα ειπε ο γιατρος... 26 εκατοστα και 400κατι γραμμάτια.. ειμαστε εκστασιασμένοι... οοοοοοοοοοοοοοολα δοξα οτν θεο μια χαρουλα... τελος το υμηνα παω για β επιπεδου..εσυ τι κανεις χαπισκι?

μια χαρα ...εμεις τη δευτερα θα παμε να δουμε το σποριδιο και ποσο μεγαλωσε

76IGp3.png

και οπου να'ναι ετοιμαζομαι για την αυχενικη διαφανεια....(πολυ αγχος )

τελεια ειναιη αυχενικη..θα δεις το σπορι να κουναει χερια και ποδια και θα κλαισ σαν την χαζια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...