Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!

Εχθες πηγαμε και ακουσαμε καρδουλααααααααααααα!!!!!

Τρελαθηκαμε...ηταν φανταστηκα......δεν το πιστευαμε!!!

Ακουγοταν τοσο δυνατα και βλεπαμε και την καρδια να παλεται.....τι να σας πω........:D:D:D:D:D:D:D

ξετρελλαθηκες εεεε???

το ιδιο επαθα κι εγω οταν ειχα παει για την καρδουλα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μια που μιλάτε για sex, εγώ το έχω ξεχάσει τελείως!..Νομίζω ότι πάει απο τον Αύγουστο περίπου!..

καλα κι εγω σε λιγο καιρο θα το εχω ξεχασει...πανε τωρα 2 μηνες και παμε ολοταχως για τον 3ο...χαχαχα

76IGp3.png

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?

Γεωργίτσα μου γλυκειά πώς είσαι? :P

Κάνει κρύο σήμερα! Μπρρ μπρρ...

Καλα ειμαι παπάκι μου...κρυώνεις εγκυούλα μοε...να μου ντύνεσαι καλα..εντατσει? και οσο για το σεχ εσυ να κατσεις στα αυγα σου...

Τζορτζάκο μου γλυκόοοοοοοοοοο καλημέρα!!!!!!!

Είδες??...Στιγμή δεν αντέχω!!!

Εμ τι να κανουμε και εμεις τα δολια ...το εχουμε ριξει στο καβαλημα για να ξεχασουμε τον πονο μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Που θα παει θα ερθει ο καιρος που θα μας λειψει και εμας...

καλημερα κοριτσακια μου,σημερα εχω πολυ δουλιτσα και δεν μπορω να κατσω αρκετη ωρα ...τι κανετε τσουπρακια μου?

Καλημερα χαπακι μου....πως εισαι μωρακι...

Καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!

Εχθες πηγαμε και ακουσαμε καρδουλααααααααααααα!!!!!

Τρελαθηκαμε...ηταν φανταστηκα......δεν το πιστευαμε!!!

Ακουγοταν τοσο δυνατα και βλεπαμε και την καρδια να παλεται.....τι να σας πω........:D:D:D:D:D:D:D

Καλως το κατιουσκακι...μπραβο κοριτσαρα μου..αντε με το καλο...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλα κι εγω σε λιγο καιρο θα το εχω ξεχασει...πανε τωρα 2 μηνες και παμε ολοταχως για τον 3ο...χαχαχα

Δεν πειράζει αυτό είναι το λιγότερο!Εξάλλου να σου πώ την αλήθεια εγώ δεν έχω καθόλου διάθεση!...

6b98f09093.png

Εντάξει Γεωργίτσα μου,θα κάτσω φρόνιμα μέχρι το καλοκαιράκι πρώτα ο θεός!...Εξάλλου και να ήθελα και να μπορούσα, ο άλλος ούτε να το συζητήσει δεν θέλει!..Επομένως.....ζεν έχει κοκό!...

Σύντομα δεν θα έχει ούτε και για σένα,θα δείς!...:P

6b98f09093.png

207886wyf8s5ujz3.jpg

Αντε ηρθα για να σας ζεστάνω....τι να σας κανω ...

αφου σας Α Γ Α Π Ω ! ! !

Καλα σήμερα μαλλον σηκωθηκα κεφάτη....(ειναι γιατι μου παν ολα καλα:tongue::tongue::tongue: βλεπεις...που τη βρησκω αυτη την ορεξη ενας θεος ξερει..)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

207886wyf8s5ujz3.jpg

Αντε ηρθα για να σας ζεστάνω....τι να σας κανω ...

αφου σας Α Γ Α Π Ω ! ! !

Καλα σήμερα μαλλον σηκωθηκα κεφάτη....(ειναι γιατι μου παν ολα καλα:tongue::tongue::tongue: βλεπεις...που τη βρησκω αυτη την ορεξη ενας θεος ξερει..)

Η αισιοδοξία είναι το καλύτερο όπλο για να πετύχεις τον στόχο σου!..Γι' αυτό έτσι γλυκό μου κοριτσάκι....πάντα να χαμογελάς!..

6b98f09093.png

Η αισιοδοξία είναι το καλύτερο όπλο για να πετύχεις τον στόχο σου!..Γι' αυτό έτσι γλυκό μου κοριτσάκι....πάντα να χαμογελάς!..

Αυτο προσπαθω να κανω...αλλα ας ελπισουμε να χαμογελασω καμια φορα και μα κανα καλο νέο...

Ειδες εβγαλε εληθεια ηλιο...εσεις εχετε εκει στην περιοχή σας?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αυτο προσπαθω να κανω...αλλα ας ελπισουμε να χαμογελασω καμια φορα και μα κανα καλο νέο...

Ειδες εβγαλε εληθεια ηλιο...εσεις εχετε εκει στην περιοχή σας?

Ναι και εδώ το ίδιο!Ε, δεν είμαστε και πολύ μακριά.Εγώ είμαι στην Καλλιθέα τώρα.

Μην μου αγχώνεσαι, θα έρθουν και τα ευχάριστα,θα δείς!..Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ τυχερή!

6b98f09093.png

Ναι και εδώ το ίδιο!Ε, δεν είμαστε και πολύ μακριά.Εγώ είμαι στην Καλλιθέα τώρα.

Μην μου αγχώνεσαι, θα έρθουν και τα ευχάριστα,θα δείς!..Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ τυχερή!

Παπακι μου το φύλο ποτε θα το μάθεις? η το ξερεις ήδη?

το εχεις καταλαβει το μπεμπε η οχι ακόμα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παπακι μου το φύλο ποτε θα το μάθεις? η το ξερεις ήδη?

το εχεις καταλαβει το μπεμπε η οχι ακόμα

Tην επόμενη Τρίτη έχω το Β-επιπέδου.Εχω λίγο άγχος, γιατί είναι σημαντική εξέταση. Πιστεύω ότι εκεί θα φανεί καλύτερα το φύλο, γιατί μέχρι τώρα μου έχουν πεί ότι 60% είναι αγοράκι.Θα δείξει!...Δεν με νοιάζει,αρκεί να είναι καλά!..

Εχω αισθανθεί κάτι φτερουγίσματα,όχι κάτι ιδιαίτερο.Μάλλον είναι μικρούλι ακόμα και δεν μπορεί να γίνει και πολύ αντιληπτό!

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...