Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αθηνααααα...δειρε με που....:cry::cry::cry:....απο οτι δειχνει παλι θα μου ερθει και παλι με καθυστερηση....τη μπουκια απο το στομα μου παιρνει καθε φορα.....

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x την ατιμηηηηηηηηη τι θελει??????

δεν θα σε δειρω απλα θα σου πω υπομονη και ερχεται!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνουλα μου φευγω καλυτερα,δεν ειμαι καθολου καλη παρεα αυτη τη στιγμη...αλλη φορα,με τα νεα απο τη σπερματεγχυση θα τα πουμε....:(:(:(

Οκ Ζουζουνα μου υπομονη και ολα θα γινουν φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κοριιιτσιαααα!!!Εμαθα οτι σας κανει add στο facebook μια "φιλη" μου....Ενημερωτικα,ΔΕΝ ειναι απο το φορουμ...καμια σχεση και δεν ξερω γιατι σας κανει add.Προκειται για συζυγο ξαδερφου του αντρα μου.Αλλα εχω την εντυπωση οτι το λογαριασμο χρησιμοποιει ο αντρας της και οχι αυτη.Οποτε καλου κακου μην την κανετε add.Κι εγω βασικα δεν τους πολυξερω,ειναι εξωτερικο και ενα δυο φορες τους εχω δει.Οκ?Για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!!!!:wink:;-):wink:

Φιλακια!

377052ur1qj2v0dg.jpg

Κορίτσια, καλησπέρα.

Έκανα το πρωί την υστεροσκόπηση. Γενικά η μήτρα μου είναι σε καλή κατάσταση, μόνο που βρήκαν ένα μικρό διάφραγμα και το αφαίρεσαν. Ας ελπίσουμε ότι ήταν αυτός ο λόγος των παλλίνδρομων.

Όταν με ξύπνησαν μετά το χειρουργείο, δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Με τα χίλια ζόρια κρατούσα τα μάτια μου ανοιχτά. Κάποια στιγμή μου είπαν να σηκωθω να καθίσω σε μια καρέκλα, μήπως συνέλθω, αλλά με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα, ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ όρθια. Μετά με πολύ κόπο ντύθηκα, πήγα στο αυτοκίνητο, κοιμήθηκα λιγάκια, μετά φτάσαμε σπίτι και κοιμήθηκα κατευθείαν, μετά σηκώθηκα για λίγο κι έφαγα, γιατί ήμουν νηστική από χθες το μεσημέρι, μετά ξανά ύπνο, ξανασηκώθηκα για λίγο και μετά ξανά ύπνο.

Τώρα είμαι καλά, έχω συνέλθει εντελώς.

Αυτά τα νέα μου κορίτσια.

Φιλάκια και καλό βράδυ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα.

Έκανα το πρωί την υστεροσκόπηση. Γενικά η μήτρα μου είναι σε καλή κατάσταση, μόνο που βρήκαν ένα μικρό διάφραγμα και το αφαίρεσαν. Ας ελπίσουμε ότι ήταν αυτός ο λόγος των παλλίνδρομων.

Όταν με ξύπνησαν μετά το χειρουργείο, δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Με τα χίλια ζόρια κρατούσα τα μάτια μου ανοιχτά. Κάποια στιγμή μου είπαν να σηκωθω να καθίσω σε μια καρέκλα, μήπως συνέλθω, αλλά με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα, ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ όρθια. Μετά με πολύ κόπο ντύθηκα, πήγα στο αυτοκίνητο, κοιμήθηκα λιγάκια, μετά φτάσαμε σπίτι και κοιμήθηκα κατευθείαν, μετά σηκώθηκα για λίγο κι έφαγα, γιατί ήμουν νηστική από χθες το μεσημέρι, μετά ξανά ύπνο, ξανασηκώθηκα για λίγο και μετά ξανά ύπνο.

Φιλάκια και καλό βράδυ.

Αχ Βπιτσα μου..δεν ηξερα οτι θα το εκανες...

Τωρα εισαι καλυτερα;

Ευχομαι πια να ερθει κ να μεινει το μωρακι...κ να μην ξαναυπαρξει προβλημα..!

Μακαρι να λυθηκαν ολα...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κορίτσια, καλησπέρα.

Φιλάκια και καλό βράδυ.

Διάβασα στο ίντερνετ για το διάφραγμα. Άρα γι’αυτό είχες και τις παλλίνδρομες?...Άντε κοριτσάκι μου, όλα θα πάνε καλά από δω κι εμπρός...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημερα τσουπρες!!Μπιπιτσα μου τελος καλο ολα καλα!!!Ολα θα ειναι ενταξει απο δω και περα, θα το δεις!!Αυτη τη φορα το νινακι θα ρθει και θα μεινει!!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα τσουπρες!!Μπιπιτσα μου τελος καλο ολα καλα!!!Ολα θα ειναι ενταξει απο δω και περα, θα το δεις!!Αυτη τη φορα το νινακι θα ρθει και θα μεινει!!!! ;)
Καλημέρα Ελάκι!!!...Που χάθηκαν όλες πάλι???....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...