Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πήρες την δημοπούλου? είναι κάτι ανησυχητικο η όχι? λοιπόν πάω να λουστώ και θα έρθω σε λίγο. σόρρυ αλλά πρέπει να φύγω σε λίγο . ο άντρας μου είχε βγάλει κάτι στο πόδι σαν ελιά και μεγάλωσε και θα πάμε σε ένα δερματολόγο. από το καλοκαίρι φώναζα και δεν πήγαινε εχθές που είδα οτι διπλασιαστηκε φρίκαρα!!!!

πήρες την δημοπούλου? είναι κάτι ανησυχητικο η όχι? λοιπόν πάω να λουστώ και θα έρθω σε λίγο. σόρρυ αλλά πρέπει να φύγω σε λίγο . ο άντρας μου είχε βγάλει κάτι στο πόδι σαν ελιά και μεγάλωσε και θα πάμε σε ένα δερματολόγο. από το καλοκαίρι φώναζα και δεν πήγαινε εχθές που είδα οτι διπλασιαστηκε φρίκαρα!!!!
μεγαλωνει η κοιλια μου.περαστικα στον αντρα σου κι εσει να μην αδιαθετισεις ουτε αυριο ουτε μεθαυριο.απο το 2011 και μετα ας ερθει.φιλια.

Διαφημίσεις

ελνάκι μου εδώ είμαι βρε . τι κάνεις? εγώ δεν πήρα τεστ, οι πόνοι αυξήθηκαν νομίζω μεχρι αύριο το απόγευμα θα έρθει.
ααα ξέχασα να σου πω ότι εχθες είχα 37,2 την άτιμη που θα πάει θα την διώξω κάποια στιγμή και θα αρχισει να φουσκώνει και η δική μου η κοιλίτσα.

την διπλανή μου την κόλησα... έλα να σε κολήσω κι εσένα! :wink:

Αυτήν την εβδομάδα δεν το κόβω... Τελευταία εβδομάδα στο γραφείο σχολάω 6.30 έτσι για το καλό να μην ξεχνιόμαστε.

U6Vip2.png

άντε βρε ελινάκι και με τρομάζεις γμτ.

ελπιδάκι την άλλη εβδομάδα δεν την γλιτώνεις!!!!

ευτυχως που δεν μπορείς αυτή την εβδομάδα γιατί έχω υποσχεθεί σε όλο το κόσμο καφέ χχιχιχι

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...