Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

εχω πολυ δουλεια σημερα και δεν μπορω να ειμαι για πολυ μεσα.

ολα καλα? κανενα νεοτερο?

εγω μαλλον απο τον επομενο μηνα παω για σπερματεγχυση

Γεια σας κοριτσάρες!!!!! Τί κάνετε? Καλό μήνα... :D :D

Άσε, μη μου πείτε.....ουά ουά και τάισμα και αλλαγή πάνας κάθε τρεις και λίγο!.....Τώρα αν σας πω ότι ζηλεύω θα με πείτε τρελή????????????????...........

κοίτα, αν θες, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, μπορείς να έρθεις να μείνεις εσώκλειστη σπίτι μου να αναλάβεις την κόρη μου μέχρι να μπει σε μια σειρά και μου την παραδίδεις όταν είναι έτοιμη βρε παιδάκι μου... εμείς είμαστε καλή οικογένεια θα σε αγαπάμε! :lol: :lol: :lol:

καλημερα κοριτσια!!!

εχω πολυ δουλεια σημερα και δεν μπορω να ειμαι για πολυ μεσα.

ολα καλα? κανενα νεοτερο?

εγω μαλλον απο τον επομενο μηνα παω για σπερματεγχυση

Σε μυρίστηκα οτι κάπως έτσι θα γινόταν... Μπράβο κοριτσάκι μου ... άντε καλή σου επιτυχία!!!

U6Vip2.png

περασα να πω ενα γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

εχω ενοχλησουλες αυτες τις μερες...για να δουμε.λετε να βγει ο μπεμπης πριν αποφασισουμε να τον βγαλουμε σηκωτο στις δεκα του μηνα;;;

μου ειστε καλα ετσι;;;σας φιλω ολες!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

PENIBAKI μου, είτε βγει τώρα είτε σε 10 μέρες, γερός να είναι (κούκλος θα είναι σίγουρα σαν την αδερφή του!)

Φιλάκια!!!

είμαστε κι εμείς εδώ ξέρεις!!! Αλλά προφανώς κάνεις την κινέζα γιατί δεν βρίσκεις συμφέρουσα την προσφορά μου ε? :lol: :lol: :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Μαρή τρελήηηηηηηηηηηηηηη?????????????

Εδώ είσαι?????????............

Τι κάνεις μωρό μου????

Μετράω ακόμα 4 μερούλες και μετά....... σπιτάκι μου!

Ελπίδαααααααααααααα???????????????

Μόνη μου μιλάω??????.......Άντε μαρή σε 10 λεπτά το πολύ θα έχω φύγει!!!!Έχω φυσιοθεραπεία!!

:-( :sad: :-( να επιστρέψεις μετά να ασχοληθείς μαζί μου.. :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...