Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ο μεγαλος στο σχολειο και ο μικρος εδω στο ριλαξ γκρινιαζει για να φαει!!!! :)

Πολυ μπουκωμενος ρε παιδι μου ο μικρος..ολη την ωρα χρουχρου....τον εχω πλακωσει στον ορο αλλα..αποτελεσμα δε βλεπω....

Γιατί????

Μήπως βγάζει γαλατάκι στην μυτούλα του???

Και εμένα ο μπέμπης έτσι ήταν, με το που ρεβόταν ή έκανε γουλίτσα στην μύτη το έβγαζε, αν και τώρα υποχώρησε κάπως αλλά όχι τελείως...

Εμείς να δεις ορούς...

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωωωωωωωω......ήρθατε κούκλες??????

Καλημέραααα!!!!!.....Για πείτε τα νέα σας...

Πως περάσατε το ΣΚ???.....Άσε, μη μου πείτε.....ουά ουά και τάισμα και αλλαγή πάνας κάθε τρεις και λίγο!.....Τώρα αν σας πω ότι ζηλεύω θα με πείτε τρελή????????????????...........

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλά βρε κορίτσια έχω ανοιχτό το ΑΛΦΑ.....

Η Μενεγάκη σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή!!!!

Και πως να είναι θα μου πεις????

Καμιά εβδομάδα θα κρατήσει αυτό......μετά θα βρει κανέναν γκόμενο και θα ηρεμήσει και μαζί μ'αυτή κι εμείς!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Οχι ρε τζεορτζι....δε βγαζει καλα...αλλα κανει κατι περιεργα καμια φορα σα να μη μπορει να παρει ανασα...τεσπα...Ναντιμορακι μου θα ρθει και σενα η δικη σου η ωρα.....και θα λες..ππωπω...εγω ειμαι που τα ζηλευα αυτα;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Πως περάσατε το ΣΚ???.....Άσε, μη μου πείτε.....ουά ουά και τάισμα και αλλαγή πάνας κάθε τρεις και λίγο!.....Τώρα αν σας πω ότι ζηλεύω θα με πείτε τρελή????????????????...........

Καλομελέτα και έρχετεεεεεεε!!!!

Θα τα περάσεις και εσύ και θα δεις την γλύκα!!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή στον ορό μέσα δεν βγάζεις κοματάκια μύξα-γάλα???

Αν όχι να το δει γιατρός για κανα μπούκωμα????

Όσο για τα τηλεοπτικά λογικό είναι να είναι έτσι αλλά ρε παιδί μου τι το θες και εσύ το δελτίο τύπου?????

lRZRp3.png

Εγώ το καλομελετάω αλλά......:lol::lol::lol:

Θα έρθει η σειρά σου θα το δεις....

Θυμάσαι πριν έναν χρόνο τι γινόταν με όλες μας να κλαιγόμαστε και φέτος έχει, η κάθε μία από μας με την σειρά της, πάρει το δρόμο της!!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

καμιαααααααα φορα ..βγαζει μυξουλα στην αρχη πιο συχνα αλλα τωρα σπανια θα τον παω ουτως η αλλως αφου παρασκευη σαραντιζουμε!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...