Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ασε και εγω εμπλεξα μαζι σας και ακομα να ετοιμασω τα φακελακια με τα μεροκαματα των παιδιων..μου φαινεται και αυτα θα μεινου απληρωτα...γι αυτο θα μεινω λιγο ακομα κακουργες...

χμχμ..σιγουροτατη:tongue::tongue::tongue:

Καθόλου..γιατι εκει καθεσαι και πάνω στις πετρουλες που εχει περιμετρικα και ολα πανε μέσα...σαν μεγαλη λεκανη ενα πραμα...μονο να μην πέσεις μέσα...:lol::lol::lol::lol:

σαν πολλες λεπτομερειες ξερεις και αρχιζω να ανησυχω...κατρουλου ε κατρουλου!!:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παντως παω σχεδον καθε κυριακη και ζηταω να πανε ολα καλα

ααααα εγω καπου διαβασα που ειχε γραψει το Ναντιμοράκι ότι εφυγε μια μέρα απο τη δουλια και πηγε στην οσια Ειρηνη τη Χρυσοβαλάντου και λέω δεν κάνω και εγω το ιδιο...και πηγα ...αλλο που το αποτελεσμα δεν ηταν θετικο....καποιος λόγος θα υπήρχε...πήρα ζώνη και μηλαράκια...λάδι και αγιασμο...τωρα την επομενη φορα ελπιζω να με βοηθησει να πάν όλα καλα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ολα μια χαρα τελειωσαμε με τον αιματολογο αυξησαμε βεβαια την ηπαρινη γιατι η προηγουμενη δεν μας εφτανε πλεον

Ο μικρος ειναι 2075γρ παει μια χαρα και ειχα και λιγες συσπασεις αλλα ειμαστε οκ περνω χαπακια ευτυχως σε 10 μερες θα μας ξαναδει και παμε για 2 η 3/03 να τον βγαλει!!!!

Γενικα πολυ ζωηρος με εχει πεθανει ο σβουρας μου!!!!:lol:

Εσεις πως εισαστε??

ποπο πως μεγαλωσε ρε Αθηνα απο τη τελευταια φορα!

αντε ρε Νανουκο κοντευεις,

καλα ειμαστε και μεις, και μενα πολυ ζωηρος ειναι,

τα πραγματα σου τα ετοιμασες?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

εγω παλι που εκανα οοολεεες τις δουλειες μου,,,φευγω νωριτερα...καλο ΣΚ κοριτσακια μου...να περασετε ολες καλα!!! φιλια

Στο καλο καρπουζάκι μου...καλη ξεκουραση ...και να μην ξεχνάτε Σας αγαπάμε !!!!:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ααααα εγω καπου διαβασα που ειχε γραψει το Ναντιμοράκι ότι εφυγε μια μέρα απο τη δουλια και πηγε στην οσια Ειρηνη τη Χρυσοβαλάντου και λέω δεν κάνω και εγω το ιδιο...και πηγα ...αλλο που το αποτελεσμα δεν ηταν θετικο....καποιος λόγος θα υπήρχε...πήρα ζώνη και μηλαράκια...λάδι και αγιασμο...τωρα την επομενη φορα ελπιζω να με βοηθησει να πάν όλα καλα...

ειναι πολυ θαυματουργη πραγματι, πρεπει να νηστεψεις 3 μερες και να φας το μηλαρακι, νηστεια απο ολα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

εγω να σου πω αντλω γενικα πολυ δυναμη απο το Θεο και νοιωθω οτι ειναι κοντα μου και το μονο που λεω ειναι οτι ο Θεος θα με βοηθησει και θα πανε ολα καλα και τοτε που περασα ολα αυτα τα προβληματα με το γαμο και μεχρι τελευταια στιγμη ητανε να ακυρωθει,παντα μεσα πιστευα οτι θα με βοηθησει και ολα θα πανε καλα...και τωρα με το μωρο ξερω οτι θα πανε ολα καλα και οχι μονο ξερω το πιστευω...

76IGp3.png

ειναι πολυ θαυματουργη πραγματι, πρεπει να νηστεψεις 3 μερες και να φας το μηλαρακι, νηστεια απο ολα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

οταν εισαι εγκυος δεν χρειαζεται να νηστεψεις...ετσι μου ειπε η καλογρια...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γεωργουλα μου καλημερα,

χαπακι μου τι κανεις? το μωρο μας καλα?

καλημερα μαλμακι,

η συμπεθερα μου εμφανιστηκε σημερα?

καλα ειμαι λιακι μου και το μωρακι καλα ειναι...μεγαλωνει ....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ποπο πως μεγαλωσε ρε Αθηνα απο τη τελευταια φορα!

αντε ρε Νανουκο κοντευεις,

καλα ειμαστε και μεις, και μενα πολυ ζωηρος ειναι,

τα πραγματα σου τα ετοιμασες?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ειμαστε αντρες με τα ολα μας εμεις!!!

την εχω ψιλοετοιμασει θελω αλλο ενα ζευγαρι μπυζαμουλες και μετα την ειναι ετοιμη νομιζω!!!!

εσυ ετοιμαστηκες???

εγω παλι που εκανα οοολεεες τις δουλειες μου,,,φευγω νωριτερα...καλο ΣΚ κοριτσακια μου...να περασετε ολες καλα!!! φιλια

Καλο σκ καρπουζακι μου φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οταν εισαι εγκυος δεν χρειαζεται να νηστεψεις...ετσι μου ειπε η καλογρια...

νηστευεις το κρεας..και καλο ειναι οταν εισαι εγκυος να εξομολογησε και να κοινωνας σε τακτα διαστηματα...βοηθαει παρα πολυ...

76IGp3.png

Θα σε βοηθήσει μωρό μου, don't worry!!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Θα πανε καρπουζακι μου εγω εμεινα αφου πηγα πηρα τα παντα και εκανα οτι μου ειπανε!!!!

Και ακομη τη φοραω τη ζωνουλα μου ειπανε οτι πρεπει να τη βγαλω μολις γεννησω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...