Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α δε ξερω για σας μανταμ:lol::lol:

Λοιπον αγαπητη..σε δεντρα μπορει και να εχω κατουρησει ...σε πλαγιες..μπορει ...σε πηγαδια όμως ποτε.....:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον αγαπητη..σε δεντρα μπορει και να εχω κατουρησει ...σε πλαγιες..μπορει ...σε πηγαδια όμως ποτε.....:tongue::tongue::tongue:

χμμμ...αντε καλα...αλλωστε θα ηταν τεχνικα δυσκολο να κατουρησεις σε πηγαδι...:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

αμαν αμαν ευλογησον!

μας κολαζεις μεσημεριατικα!

τι εγινε με τις εξετασεις χθες?

Ολα μια χαρα τελειωσαμε με τον αιματολογο αυξησαμε βεβαια την ηπαρινη γιατι η προηγουμενη δεν μας εφτανε πλεον

Ο μικρος ειναι 2075γρ παει μια χαρα και ειχα και λιγες συσπασεις αλλα ειμαστε οκ περνω χαπακια ευτυχως σε 10 μερες θα μας ξαναδει και παμε για 2 η 3/03 να τον βγαλει!!!!

Γενικα πολυ ζωηρος με εχει πεθανει ο σβουρας μου!!!!:lol:

Εσεις πως εισαστε??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

να σας πω και το πιο κουλο που εκανε η μανα μου? πηγε και εκανε ευχελαιο για να με προστατεψει λεει ο θεος και να πανε ολα καλα την επομενη φορα....αν ηταν ετσι αγαπητη μητερα ολες ευχελαιο θα εκαναν!!

Δικιο εχει η δολια η μανα και εγω μετα την Δευτερη ειχα κανονίσει με τον παπα να κανω αλλα ο δολιος ήταν γεράκος και το ξέχασε και εγω μετα το αμέλησα και ιδου τα αποτελέσματα...

καλα κανει η μανα σου..μη σου πω θα κανω και εγω ένα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Θα με δεις το καλοκαίρι και θα πάθεις ατύχημα......βάζεις στοίχημα????:lol::lol::lol:

Μην περνεις και ορκο γιατι μπορεί κα να έχεις φουσκώσει!!!χιχιχι:lol::lol::lol::lol:

πισω κυρα μου εχει η αχλάδο την ουρά....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα παντως δεν θα μου ξεφυγει το αφεντικο μου,που δεν βλεπω να με πληρωνει παλι σημερα...

ορμαααα Χαπακι αλλα ηρεμα σκεψου το σπορακι σου!!!

να σας πω και το πιο κουλο που εκανε η μανα μου? πηγε και εκανε ευχελαιο για να με προστατεψει λεει ο θεος και να πανε ολα καλα την επομενη φορα....αν ηταν ετσι αγαπητη μητερα ολες ευχελαιο θα εκαναν!!

:lol::lol::lol::lol: μαμαδες ειναι αστες να τα κανουν και η δικια μου κατι για ταματα μου ειπε για προσευχες κλπ κλπ!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Δικιο εχει η δολια η μανα και εγω μετα την Δευτερη ειχα κανονίσει με τον παπα να κανω αλλα ο δολιος ήταν γεράκος και το ξέχασε και εγω μετα το αμέλησα και ιδου τα αποτελέσματα...

καλα κανει η μανα σου..μη σου πω θα κανω και εγω ένα....

εγω παντως παω σχεδον καθε κυριακη και ζηταω να πανε ολα καλα

76IGp3.png

Γεωργουλα μου καλημερα,

χαπακι μου τι κανεις? το μωρο μας καλα?

καλημερα μαλμακι,

η συμπεθερα μου εμφανιστηκε σημερα?

Εγω δεν την προλαβα αλλα ειδα οτι μας τιμησε με την παρουσια της!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εμενα παντως δεν θα μου ξεφυγει το αφεντικο μου,που δεν βλεπω να με πληρωνει παλι σημερα...

Ασε και εγω εμπλεξα μαζι σας και ακομα να ετοιμασω τα φακελακια με τα μεροκαματα των παιδιων..μου φαινεται και αυτα θα μεινου απληρωτα...γι αυτο θα μεινω λιγο ακομα κακουργες...

εισαι σιγουρη καλη μου??????

χμχμ..σιγουροτατη:tongue::tongue::tongue:

χμμμ...αντε καλα...αλλωστε θα ηταν τεχνικα δυσκολο να κατουρησεις σε πηγαδι...:lol:

Καθόλου..γιατι εκει καθεσαι και πάνω στις πετρουλες που εχει περιμετρικα και ολα πανε μέσα...σαν μεγαλη λεκανη ενα πραμα...μονο να μην πέσεις μέσα...:lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...