Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ισχυει μετα και την 2η περιοδο μου εδωσε το οκ!!!

Βεβαια στην τωρινη εδωσε πρωτα το πρασινο φως ο ενδοκρινολογος και μετα ο γυναικολογος!!!!!

Αφου εκανα οτι μου ειπε γυμναστηρια διατροφη το χαπακι μου καναμε και τις εξετασεις μας και ειδε οτι ολα ειναι καλα τοτε ξεκινησα και εμεινα με την πρωτη!!!!πραγμα που δεν το περιμενα σας το εχω ξαναπει!!!!

Βρε Αθηνουλι μου δεν φανταζεσαι πόσο μακρινο μου φαίνεται το τρίμηνο...ανυπομωνω να ξεκινησω πάλι προσπάθειες...η αληθεια ειναι ότι θα πάρω τις εξετάσεις και θα επισκεφτώ και το ενδοκρινολόγο σου ετσι για να μου φύγει και η ιδέα.....

Αλλα δεν ξερω απο χτες με εχει πιασει ενα συναίσθημα ότι όλα θα πάνε καλα την επόμενη φορα....

Αχ τωρα θα ήμουν ακριβως όσο και το Χαπάκι ...δεν το πιστευεις αλλα είχαμε ακριβως την ιδια ΠΗΤ...

καλημερα κοριτσακια.......!!!

Καλως το καρπουζάκι μου...και σε σκεφτόμουνα σήμερα ..έλεγα να πάρω τηλ...αλλα με πρόλαβες...

Κοριτσακια μου πρεπει να φυγω!!!!

Σας φιλω!!!!!:D

Στο καλο Κατιουσκάκι μου...καλη ξεκουραση

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι κανετε εγκυουλες και μη??? ολα καλα βλεπω...παντα καλα!!! εγω καλα ειμαι ειχα μια μικρη απογοητευσουλα αλλα δε το βαζω κατω..

ετσι σε θελω δυνατη,δεν μας περνει ποτε απο κατω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε εγκυουλες και μη??? ολα καλα βλεπω...παντα καλα!!! εγω καλα ειμαι ειχα μια μικρη απογοητευσουλα αλλα δε το βαζω κατω..

Αρχισαμε βλέπω και οι δυο τις εξομολογίσεις..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βρε Αθηνουλι μου δεν φανταζεσαι πόσο μακρινο μου φαίνεται το τρίμηνο...ανυπομωνω να ξεκινησω πάλι προσπάθειες...η αληθεια ειναι ότι θα πάρω τις εξετάσεις και θα επισκεφτώ και το ενδοκρινολόγο σου ετσι για να μου φύγει και η ιδέα.....

Αλλα δεν ξερω απο χτες με εχει πιασει ενα συναίσθημα ότι όλα θα πάνε καλα την επόμενη φορα....

Αχ τωρα θα ήμουν ακριβως όσο και το Χαπάκι ...δεν το πιστευεις αλλα είχαμε ακριβως την ιδια ΠΗΤ...

Καλως το καρπουζάκι μου...και σε σκεφτόμουνα σήμερα ..έλεγα να πάρω τηλ...αλλα με πρόλαβες...

εδω ειμαι κοτοπουλακι..ειχα παρα πολυ δουλεια και ευτυχως δηλαδη γιατι ξεφυγα λιγο...τωρα περιμενω την επομενη περιοδο να κανω τις εξετασεις μου και βλεποντας και κανοντας....παντως αυτο που λες για την επομενη φορα......το ιδιο νιωθω κι εγω:P:p

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Να τον επισκεφτεις κοριτσακι μου να σου φυγει και αυτο το αγχος!!!

οτι εγινε εγινε ξεχνα τα ολα και προχωρα!!!

Αμα καθομουνα να το δω ετσι θα ειχα τρελλαθει εγω στην προηγουμενη ημουνα μαζι με τη Σαμπρινα 2 μερες διαφορα ειχαμε εαν θυμαμαι καλα!!!!

Ολα καλα θα πανε ειπαμε ητανε 3η και φαρμακερη δες εμενα!!!!!!!

Ερχεται το σπορακι σου θα δεις και θα μεινει!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τι εχω χασει βρε κοριτσια?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι κοτοπουλακι..ειχα παρα πολυ δουλεια και ευτυχως δηλαδη γιατι ξεφυγα λιγο...τωρα περιμενω την επομενη περιοδο να κανω τις εξετασεις μου και βλεποντας και κανοντας....παντως αυτο που λες για την επομενη φορα......το ιδιο νιωθω κι εγω:P:p

Το ξέρω μωρό μου...πάντως να πας να τις κάνεις όλες για να εισαι εντάξει με τον ευτό σου...εγω την δευτερη φορα είχα πάθει μεγαλήτερο σοκ...φοβομουν να ερθω σε επαφή με τον άντρα μου μήπως και μεινω και δεν έχω κανει τις εξετάσεις να δω τι φταίει...

αυτη τη φορα όμως αισθανομαι αλιως..αυτη τη φορα ανυπομονω αλλα αφανταστα πολυ...στο τελο με βλεπω για Δαφνι...όχι τιποτα αλλο το εχω και κοντα...

Να τον επισκεφτεις κοριτσακι μου να σου φυγει και αυτο το αγχος!!!

οτι εγινε εγινε ξεχνα τα ολα και προχωρα!!!

Αμα καθομουνα να το δω ετσι θα ειχα τρελλαθει εγω στην προηγουμενη ημουνα μαζι με τη Σαμπρινα 2 μερες διαφορα ειχαμε εαν θυμαμαι καλα!!!!

Ολα καλα θα πανε ειπαμε ητανε 3η και φαρμακερη δες εμενα!!!!!!!

Ερχεται το σπορακι σου θα δεις και θα μεινει!!!:lol::lol::lol:

Μακαρι Αθηνουλι μου μακαρι...το ξέρω πως μπορεις να με καταλάβεις απολυτα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

περιεργη!!!!:lol::lol::lol: απλα ειχα μια βιοχημικη αρχες του μηνα και τωρα ειμαι στη διαδικασια των εξετασεων

αυτο το εχασα δεν το ηξερα....νομιζα οτι σου ειχε ερθει η ακατανομαστη γι'αυτο το ειπες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...